Alla inlägg under april 2012

Av barbamamma - 11 april 2012 20:00

Av barbamamma - 10 april 2012 15:54

 


I går började det en ny serie på tv 4 Alcatraz som jag såg på. De visade två avsnitt efter varann och jag kan säga att jag fastnade direkt. Denna ska jag se varenda avsnitt av, så himla bra var den. 


Jag gillar Sam Neil som är med, det var länge sedan jag såg honom i någon serie eller ny film.


 

Av barbamamma - 5 april 2012 22:09

GRATTIS


I dag fyller vännen 40 år. Hon fick sina paket hängandes på dörrhandtaget, så kan man också göra  när man bor grannar :)

Hon var så himla snäll så att hon kom hit och bjöd oss på tårta och bullar.  Tack!


 

Av barbamamma - 5 april 2012 21:56

Jag ligger som ett paket i sängen med 39 i feber. Har tagit mig upp ett par gånger för att se till att barnen inte svälter ihjäl, ja de som har haft aptit alltså. Det var mest stora sonen som åt och som verkar ha piggnat till och är feberfri nu.


Jag har hemsk huvudvärk och ont lite här och där, känner mig som om jag vore överkörd av en lastbil.  Minstingen i familjen har haft runt 39 i feber i dag och vi sov ihop en stund under dagen. Mys pys.


Nu har jag tagit två ipren och känner mig döäcklig. Jag svettas och känner mig varm som en braskamin, men jag kan inte sova med den här huvudvärken.

I min säng sover sönerna sött. Dottern kände av halsen sa hon, jag hoppas verkligen att hon får vara frisk.


Slut på dagens sjukblogg


 

Av barbamamma - 4 april 2012 18:55

Nu har yngsta sonen med fått feber.  Tjoho vad roligt det är, det är samma sak varje gång som jag har barnen och köper tågbiljetter till mamma.

Sist var det till jul, då skulle jag åka till henne, men då åkte jag på magsjuka. Nu när de är här och vi tänkt åka ner och träffa mamma och släkten så kommer det jobbig onödig feber och anfallar vårt hem.  Gah så tråkigt. 


Jag känner att jag inte mår tipp topp heller, ansiktet bränner som om jag vore jättetrött eller bränt mig i solen. det är väl min tur härnäst.  Blä räcker ut tungan och muttrar för mig själv.  


Jag som har sett fram länge emot att få åka till landet, hälsa på syster yster och träffa vovven Elly som jag inte sett på länge.  Likaså med kära mamma och mormor.    Jag får vinka glad påsk härifrån.

Av barbamamma - 4 april 2012 15:29

Stackars stora sonen har nu haft feber nu i tre dagar. 

Han har som minst feber på morgonen, men sedan stiger den så han har över 39 på kvällen.  Han är hostig och har huvudvärk.   När man är sjuk så får man sova i mammas säng och bli lite extra omhändertagen och ompysslad om det behövs.


I går åkte dottern till en kompis hon kommer hem i i dag.   Yngsta sonen är pigg och som vanligt, fast näsan rinner, men det är som vanligt hos honom.    Just nu är han ute och leker och jag sitter och funderar på hur jag ska göra.


I morgon ska vi ju åka tåget till mamma.   Hur gör jag nu?

 




Vilken tur att jag tog mig till affären i går och köpte hem en massa godis ifall vi blir fast här hemma.



Av barbamamma - 2 april 2012 18:59

I går kom barnen till mig och nu har de påsklov i 1 vecka.  I dag fick stora sonen feber, hosta och han är hängig.


Så roligt eller NOT                 Fortsättning följer.......


Kvällen avslutades med över 39 i feber för stackars sonen och jag har hemsk huvudvärk.  Nu har jag tagit två ipren och ska snart lägga mig i sängen brevid den varma kaminen som sover där.  De andra barnen är pigga och glada, det är skönt. Får se hur länge det varar.


Jag hoppas verkligen att vi kommer i väg på torsdag till Blåkulla..nej jag menar till mamma.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards