Alla inlägg under januari 2012

Av barbamamma - 5 januari 2012 19:31

De här fina knäskydden kom med posten i dag.  De ska yngsta sonen få när de börjar sparka fotboll i vår.  Gissa om han blir glad?

 


Jag betalade 9 kr för dem :)   Nice!

Av barbamamma - 5 januari 2012 16:06

Migränen från i går fortsätter.  Jag  tog 2 ipren och 1 alvedon i går när jag kom hem från stan, det kändes okej ett par timmar, men sedan dunkade huvudvärken vidare.  Dumma skalle. Eller dumma kvinnokropp.

Nu har jag tagit samma dos, hjälper inte det skär jag av skallen.


Hmm kanske jag borde bli gravid, då slipper jag detta elände med jäkla mensmigrän varje månad.   Varför måste man som kvinna stå ut med det här?  Eller vänta nu jag behöver ju inte stå ut med det, jag borde pallra mig iväg till vc och få riktig migränmedicin istället.

     Men jag har så svårt att få ändan ur vagnen när det gäller mig själv. Gäller det barnen är det en annan sak, men  mig själv?  Då kommer jag på plats 10 av 10. På botten alltså med andra ord.


Nej nu mår jag illa av att vara uppe, ska nog lägga mig i mörkret en stund, det är skönast för ögonen.



Gaymasen Ha det så underbart som du bara kan när du är utomlands.  Jag vill se många pussbilder.... eller jag menar badbilder förstås.

Av barbamamma - 4 januari 2012 23:05

Jag säger bara MUMS det ska bli gott.


 


Den fick jag från Smartson.

Rea

Av barbamamma - 4 januari 2012 20:15

I dag var första gången som jag var ute på stan och kollade in rean.  På Stadium hade de kanonbilliga kläder, jag hittade inget till mig men till barnen.

Vad sägs om halva reapriset?


De här köpte jag till dottern för 29 kr och 49 kr och så halva priset på det.

 


Yngsta sonen köpte jag en ny ryggsäck till för det behöver han. 49 kr kostade den.

 


Till mig själv så köpte jag en svart tröja på en annan affär, men det var det enda jag hittade. Orkade inte prova byxor för jag fick hemsk huvudvärk som nu är migrän. Det blir att ligga i soffan och ta det lugnt nu när jag är hemma. Jag ska se slutet på Kronjuvelerna på tvn snart.


Jag längtar ihjäl mig till att träffa mamma och dem där ner i östergötland, men tåget är för dyrt att åka, har inte råd just nu.  Annars skulle jag gärna åka dit i helgen.

Av barbamamma - 4 januari 2012 00:03

Jag älskar att få post, ja inte när det är räkningar men annars.

Detta fick jag i dag. Jag vann i deras julkalender.   Tack GratisBio!


 


Jag har varit med i GratisBio i flera år och jag har nästan tappat räkningen på hur många biocheckar jag har fått genom åren och jag har fått många presentkort. 


Det finns ingen annan sida som du kan tjäna mycket på och som är lika kanonbra som GratisBio.

Av barbamamma - 3 januari 2012 20:33

Jag tog lite sovmorgon i morse, det var skönt.  När jag kollar min mobil brukar jag alltid ha fått flera sms. Men jag störs aldrig av mobilen fast jag har den i sovrummet. Bara en bomb väcker mig på morgonen.

I dag hade jag bara fått två sms  :)


Ingen snö i dag heller det är bara grått och trist ute.  Jag drack en massa kaffe, det är ett måste. Sedan pussade jag och matade de söta marsvinen.  Den veckan dottern inte är här brukar jag pyssla om dem, prata med dem osv så de inte känner sig ensamna. Hon har dem i sitt rum som är på övervåningen.


Jag cyklade och handlade. I affären hittade något som såg så gott ut, creme fraishe med kantareller och champinjoner så det köpte jag.   När jag kom hem gav jag marsvinen mat och så fixade jag till mat.  Det blev pommes och kycklingfile med creme fraishe.  

Det blev ljuvligt gott !   Min fina vän var här och åt mat med mig, det är alltid så skoj att träffas och tjattra och pimpla kaffe. Hon hade med sig Sia glass med chokladsmak och rostade kakaobönor till mig. Det var snällt. Tack!

Av barbamamma - 2 januari 2012 15:18

Ute är det så himla tråkigt skitväder. Regnigt och grått och mörkt, inget att ha, det är verkligen innesittarväder.


Tänk för 1 år sedan då hade vi massor av snö och kallt. Barnen älskade att vara ute och åka snowracer och jag var med ute många gånger med dem.  Sen när vi kom in så värmde vi oss med varm choklad, mm vad gott.   Även för 2 år sedan hade vi mycket snö.


För 1 år sen.

 



För 2 år sen.

 

Av barbamamma - 2 januari 2012 12:34

I går snöade det nästan hela dagen.  Pojkarna var ute flera gånger och lekte i snön och gjorde snögubbar. Det är så fint med snö och det blir genast lite ljusare ute. Jag avskyr mörkret denna årstid, det känns som det är mörkt nästan dygnet runt.


 

I dag är det barmark, suck och dubbelsuck.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards