Alla inlägg under december 2011

Av barbamamma - 20 december 2011 13:30

I går kom jag helt plötsligt på att jag var tvungen att lämna tillbaka ett par skor som jag köpt till dottern. De var sönder.


Som sagt ner till stan lämnade skorna och fick pengarna tillbaka. Nice.  Jag passade på att ta en gratisrunda och hämtade ut två Findusmatlådor på hemköp in på pressbyrån där hämtade jag ut kaffe, bulle och två lussekatter.   De har så goda bullar och kaffe tackar jag inte nej till.  Gratis är gott.


Jag fick en impuls att gå på bio då jag såg att jag hade en biocheck i plånboken. Jag hann lagom till 18 bion.   Gissa vilken film, jag fattar inte att jag tordes se den.   Paranormal activity.

Jag överlevde.

Av barbamamma - 19 december 2011 15:11

 


Nu har vi äntligen fått snö.

Av barbamamma - 18 december 2011 20:00

 

Av barbamamma - 17 december 2011 15:22

Nu är    barnen   hos sin pappa till annandag jul. 


På torsdag är det avslutning i skolan och då ska jag dit och titta. Ena sonen är med och ska sjunga julsånger och det vill jag höra. Efter det ska de med hem till mig ett tag.

Sedan träffar jag inte barnen förrän annandag jul hos min syster, vi är ditbjudna.


I dag har jag varit i kyrkan. Först var vi inne i kyrkan, de pratade om julen och vi sjöng julsånger.

Efter det blev det julmat, efterrätt och fika. Jag tycker mest om rödbetssallad, sill och skinka.  Eftersom jag äter ostkaka så sällan så smakade jag lite på den fast jag var proppmätt. Gröten orkade jag inte ens smaka. Det äter jag på julafton hos mamma.

Till kaffet slank det ner ett par goda chokladbitar från paradisaskarna de bjöd på.  Mmm marabou...Mums

Jag har inga kort för jag lämnade kameran hemma.

Av barbamamma - 16 december 2011 17:03

Nehepp jag blev inte magsjuk, jag gick och mådde illa i 2 dagar och hade magont. Så skönt att slippa bli sjuk, men fy vad trött och hängig jag kände mig.


I går var jag med min minsting till skolan, han går på sexårs.  Det är så roligt att följa med dem till skolan och se vad de gör om dagarna.

Det är verkligen något som alla föräldrar borde göra, att ta sig tid med. Det kommer en dag då barnen blir stora och inte vill att man ska komma och hälsa på där, då de dör av pinsamhet eller något.


 


I dag ska vi baka pepparkakor när vi har ätit, så nu ska jag fixa mat.  Sedan ska vi se en film Spy kids 3 D ihop.  I morgon ska gosisarna till sin pappa och så är de där till annandag jul.

Av barbamamma - 13 december 2011 23:45

Jag har hittills haft en toppenbra vecka med barnen. 


I måndags var jag med älskade sonen i skolan hela dagen fram till lunch, då var jag tvungen att gå för jag hämtar  yngsta sonen från sexårs klockan 12. 

Äldsta sonen som går i tvåan tycker det är jättekul att jag hälsar på och han visar stolt sin låda med sina böcker och saker han har gjort.  Min underbara son.

På kvällen var vi till skolan på luciafirande, det var genrep inför 13 december.  Dotterns klass och klass 3 stod för lucia i år, men dottern var inte med, hon tittade på med oss.  Det var så mysigt och de sjöng så vackert.


I dag har jag varit med dottern i skolan fram till klockan 12.  Det var ju lucia * två så hon och jag tittade på när klasskompisarna sjöng lucia inför skolan.  Efter rasten hade de lite fika och syslöjd.


Efter att vi ätit mat som blev kokt potatis och schnitzel så har jag mått hemskt illa och haft ont i magen.  Satan jag vill inte bli magsjuk, jag har inte tid eller lust med det. 


Jag har tänkt att vara med yngsta sonen i skolan i morgon men det här rubbar de planerna.   Nu törs jag inte gå och lägga mig för jag mår så illa. Blä


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards