Alla inlägg under november 2011

Av barbamamma - 17 november 2011 20:30

   


Jag fick  paketet från http://www.buzzador.com?refstr=moccan&lang=SE" target="_blank">Buzzador i dag. Denna gång är det Locobase repair jag ska prova och dela med mig av till vänner.  De jag än så länge har gett tub till har blivit glatt överraskade och glada.

Av barbamamma - 16 november 2011 23:15

Så var det stora sonens tur att gå till tandläkaren.  När jag hömtat lillsonen på sexårs vid 12 så gick vi och hälsade på storbrorsan på hans sista lektion, han hade svenska. Det är så roligt att hälsa på barnen i skolan och de blir lika glada för varje gång jag gör det.

Det är något alla föräldrar borde ta sig tid att göra, hälsa på sina barn i skolan och få se deras skolmiljö och se vad de gör på dagarna.


När skolan slutat tog vi bussen till tandläkaren, sonen lagade ett litet hål, det var första gången som han lagade och fick bedövning.  Han var jätteduktig!

Det blev ett besök på fk där jag lämnade ett papper och Br för pojkarna ville se vad som fanns där denna gång och lillsonen hämtade en present han fick därifrån.  En stor flaska såpbubblor.


Så klart blev det ett mc donalds innan vi åkte hem, då slapp jag laga mat när vi kom hem. Skönt. Jag köpte med mig hamburgare till dottern som inte var med.


Nu har orkiden fått blommor igen.

 

Av barbamamma - 11 november 2011 23:45

Helgen består av legobygge för yngsta sonen.


 


För dottern blir det gos med marsvinen.

   


Äldsta sonen är mest med kompisar.

   

Av barbamamma - 10 november 2011 15:28

I dag är det ingen rolig dag.  Jag vaknade med migrän på morgonen, så jag låg kvar i sängen några timmar till.  Tyvärr hjälpte inte det så jag lever på ipren+alvedon, vatten och kaffe.

Jag har nackont och mår illa så fort jag rör mig.  Det får bli soffläge för mig hela dagen. Jättetråkigt för jag var bjuden hem till en vän nu på eftermiddagen.


Söta sonen var här en sväng efter skolan, han fick oboy och smörgås, nu har han kilat hem till sin pappa.


Nu ska jag ta ett varmt bad, jag tror att det är bra när man har migrän, kanske löser det upp stelheten i nacken i allafall.

Av barbamamma - 9 november 2011 20:17

 

Av barbamamma - 8 november 2011 20:43

De här filmerna vill jag se, de kommer på bio i vinter.



       


     

Av barbamamma - 7 november 2011 16:24

Jag älskar att få rolig post och i dag blev det som lilla julafton när brevbäraren plingade på dörren.  Allt som är med på kortet fick jag bara genom att sätta in en knapp på bloggen med Blogkeen och bli medlem där, hur bra är inte det.


 


WOW säger jag bara, ett paket för vilken kvinna som helst. Nu är det bara att sätta i gång och prova alla olika nagellack och lyxa till det med hårinpackning.       Underbart är ordet.


Fick du någon rolig post i dag?

Av barbamamma - 5 november 2011 20:22

Här är det förkylt och snörvligt. Jag tog mig ur sängen sent i dag, är trött i hela kroppen och jag har druckit massor av te med honung.


Jag gick typ från sängen till soffan och blev liggandes där och såg på animal planet, den kanalen hinner jag aldrig att titta på annars på dagtid.  Nu har jag sett program om både ormar och apor.


Öronen gör ont i dag så jag kör med nässpray för fullt. Jag är livrädd för att få bihåleinflammation. Det har jag haft en gång och aldrig mer, jag trodde jag skulle dö av huvudvärk och värk i pannan.


Min älskade dotter var kvar hos mig till i dag. Hon fick hit en kompis i går som sov över. Det var så härligt att höra dem skratta och ha skoj ihop.

Själv gjorde jag inget i går kväll mer än satt vid datorn och såg lite på tv.    Jag råkade ha på ettan på tvn och det var en så härlig film som hette "Marley och jag".  Åh vad sorgligt det var på slutet då grät jag som vanligt, jag bölar alltid när djur dör eller skadas.


Konstigt nog så har jag aldrig sett Lassie.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards