Alla inlägg under november 2011

Av barbamamma - 24 november 2011 09:20

 


Ser jag trött ut eller?  Har inte sovit sedan i tisdagsnatt. Oops

Nu ska jag på ett infomöte om en kommande inför utbildning. Det lär bli mycket kaffe för att hålla mig vaken, jag börjar bli lite trött nu.

Av barbamamma - 23 november 2011 19:45

Jag älskar att öppna paket. Det spelar ingen roll om jag vet vad som är i, det är lika kul ändå. Undrar om det är jag som är knasig eller? 

Nu har jag varit och handlat och hämtat ut linserna från lensway och h&m paketet, det är bara kläder till barnen, men det är lika roligt att öppna ändå.


De små marsvinen,sötnosarna köpte jag en påse hö till så snart blir det höfest för dem.  Ungarna har växt så man ser inte skillnad på dem eller mamman och pappan.


Här är kort på dem från i somras, de föddes i juli.


 

Nä, hallå vänd er om.


 

Ja vad bra, men du där till vänster du glömde vända på dig. Kom igen.


 


Så där ja, vad bra.

Av barbamamma - 23 november 2011 14:44

Det är roligt att få post.....om det inte är räkningar förstås, de kan de skicka till någon av grannarna istället.  I dag fick jag en rolig överraskning. 

Jag vann Rihannas nya cd. Jag som sällan köper cdskivor eller lyssnar på radion ska genast lyssna på den.

Nu mot mot stereon.


 

Av barbamamma - 23 november 2011 12:14

Hatar kanske är ett starkt ord, men okej ogillar då.     I dag var en sådan dag, jag kände redan när mobilen ringde att jag hade huvudvärk och var lite stel i nacken.

Jo då mycket riktigt när jag klev upp så mådde jag illa direkt och huvudvärken blev värre.  Det var bara att börja dagen med 2 ipren, suck.  


Vilken tur att det inte var i går för då var jag med dottern till tandläkaren efter hon slutat skolan. Sen var vi till stan och köpte stövlar åt henne och kängor åt lillebror. Ett mcdonaldsbesök blev dagens middag innan vi satte oss på bussen hem, trötta men nöjda.  Det är så mysigt att få lite mor-dotter tid tillsammans.


Nu bälger jag i mig kaffe och ska snart byta till glasögon.  Jag älskar mina linser men ena ögat känns inte okej så det blir att ha glasögon idag.  Dessutom måste jag byta linser, jag har ett paket från lensway att hämta ut på ica. Hm kom just på att jag har ett paket till från H&M att hämta med.  Det får bli en tur till ica senare. 


Men nu tror jag att jag ska glida ner i soffan under en filt och se på en film.  Orkar inget annat för tillfället känner jag.


Gårdagens gratis, hihi

 

Av barbamamma - 21 november 2011 19:12

Nej det är inte den 22 oktober idag, jag har inte blivit snurrig.  Den 22 oktober förra året så fick vi den första snön hos oss. 

Lyckan var total när barnen såg det på morgonen när de skulle till dagis och skolan.

Jag undrar när vi får första snön i år, det börjar känns sent nu, det är 21 november i dag.


Har du fått den första snön?


 

Av barbamamma - 20 november 2011 16:13

 

Av barbamamma - 19 november 2011 15:19

Det är ca 1.5 år sedan vi separerade och barnen har bott varannan vecka hos mig. Men ändå har jag svårt att vänja mig vid det.  


När de är här hos mig är det stoj, skratt, tårar, glädje och lite tårar.  De retas med varandra och lyssnar inte alltid när jag säger till dem något.

När de är hos pappa så är det först skönt med lugn och ro och skönt att bara höra tystnaden.  Men det tröttar jag fort på, typ knappt efter en dag.


Jag saknar mina underbara gosungar, min stora tonåring med ett himla humör...Hm ja vem kan hon ha ärvt det efter mån tro?  Hihi.

Eum jag hade mitt humör efter min pappa så nog är det ärftligt, skrattar.


Saknar pojkarna massor fast de brukar retas med varann och busa till det när de ska gå och lägga sig, inte vill slita sig från xboxet eller inte vill komma in fast det blivit kolsvart för läääänge sedan.


I år ska jag dessutom fira min livs första jul utan dem, det känns hur konstigt som helst.


Jag älskar er, ni är mitt allt.

Av barbamamma - 18 november 2011 17:45

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards