Alla inlägg under september 2011

Av barbamamma - 18 september 2011 15:58

Nu är alla mina älskade barn hemma.  De var hos farmor i går medan jag var i väg på mammaträff i kyrkan. 

Eller dottern ville hem i går kväll, så hon tog bussen hem och jag mötte henne.


Tillbaka till gårdagen när jag var där....

Det bjöds på en härligt god lunch, efterrätt och kaffe.

Sedan fick de som ville gå ner i källaren och göra fotbad, lägga ansiktsmask och göra nagelmanikyr.   Jag tog ett härligt fotbad och la en ansiktsmask på mitt gråa trista ansikte.  Det fanns frukter, choklad, vatten och cider de bjöd på. Mums!


Jag bokade även in mig på 15 minuter rygg och nackmassage, det var underbart ljuvligt.  5 minuter till och jag hade somnat bums.


I dag blir middagen kyckling ala Knorr.  Det är så smidigt och enkelt att stoppa kycklingen i påsen och i med kryddorna och in i ugnen ca 35 minuter.  Voila och så är det färdigt.  Lite ris, sås och grönsaker till det så hamnar vi snart i matkoma.

 

Av barbamamma - 16 september 2011 15:11

Det är alltid roligt att få post när det inte dimper ner räkningar, haha.

Dagens gratis


 




Inte hittade jag några stövlar åt mellansonen, men jag köpte gympaskor åt 5 åringen.  Då blir han glad, de var rätt billiga 129 kr.

 


När barnen kommer till mig sedan blir det mat och sedan fredagsmys ihop.

Af

Av barbamamma - 16 september 2011 09:09

I dag ska jag till arbetsförmedlingen och träffa min arbetspsykolog.  Jag ska få reda på resultatet av alla tester jag har gjort och vi ska prata om dem och lite annat.  Har jag tur hittar jag gummistövlar till sonen som han behöver ha.


Sen ska jag handla lite då barnen kommer till mig i dag.  Mina älsklingar.

 

Trevlig fredag!

Av barbamamma - 15 september 2011 13:53

I dag fick jag mail om att jag kommit med och får testa 2 paket Rynkebyjuice.

 

Ett paket med apelsinjuice med mangosmak och äpplejuice med hallon.  Jag älskar deras juicer så det ska bli skoj att pröva hur de här nya smakerna är.


  Inte juice i glaset.


Just nu ser jag mest fram emot att åka och gratta mormor som snart fyller 80 år.  Då blir det fest och alla släktingar kommer, det är inte varje dag jag träffar dem och tänk nu att få träffa alla på samma gång.  Superskoj ska det bli!

Av barbamamma - 11 september 2011 15:25

Jag längtar mer än någonsin efter att bara kunna åka iväg, åka bort.  Slippa allt ansvar, slippa ta tag i saker och ting, slippa ta beslut som jag inte vill.   Få slippa känna efter hur jag mår.

Bara slippa allt för en dag.  Men det går inte, det är bara att gaska upp mig se glad ut fast jag inte är det och ta nya starka tag.  Nu kör vi.

Av barbamamma - 11 september 2011 15:04

Det var för 10 år sedan terrorattackerna mot World Trade Center skakade hela världen. Frågan på mångas läppar i dag är: vad gjorde du för 10 år sedan?


 

Av barbamamma - 6 september 2011 22:59

Nu har bacillerna hittat oss. Dottern har haft halsont sedan i söndags. Minsta sonen är lite förkyld.  De fick vara hemma i dag och har tagit det lugnt.  Jag kände att min hals var lite svidig så jag har köpt hem apelcinjuice, honung och halstabletter.


Det är mycket att ha koll på nu när jag har 3 skolbarn. Sonen som går på sexårs går 8.15-11 och får inte äta i skolan, så det är raka vägen hem och få lite i magen som gäller.  Men från 1 oktober får ALLA barn äta  , då slutar han 12 istället.

Stora sonen som går i tvåan går 8.15-13 och dottern hon går 8.15-14 De har precis börjat få läxor.


   

Av barbamamma - 3 september 2011 20:57

I dag har jag inte gjort så många knop. Barnen har lekt ute och inne med kompisar och jag har roat mig med att tvätta, sedan var vi och handlade det nödvändiga som mjölk, bröd och lördagsgodis.


Eftersom det var så härligt väder passade dottern på att ta ut marsvinshonorna i gräset på gården. Det var skönt att passa på att sitta ute lite, så pratade jag med goa grannen och pojkarna cyklade och åkte rollerblades.


Middagen i dag blev sen, klockan var nästan 20 innan vi åt. Det blev fläskfilé och potatisgrattäng.  Mums fillibabba!

Nu äter vi chips och grabbarna ser på SvampBob fyrkant och Rorri.  Dottern övar på sitt dragspel på rummet.  Hon har börjat spela dragspel i veckan, så nu spelar hon både piano   och dragspel  .  Hon är kanonduktig.


Attans vad jag saknar Torchwood, kommer det aldrig att börja igen?

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards