Alla inlägg under november 2009

Av barbamamma - 18 november 2009 21:01

Nu är Bamse uppe i katthimlen och får träffa Tiger. Älskade katter, så tråkigt så sorgligt. Jag har fällt många många tårar och kommer göra det länge.

BAMSE  

Vila i frid!


Av barbamamma - 17 november 2009 21:21

Det gick bra att lämna lillkillen på dagis i morse, fast han inte har varit där på länge, nästan 3 veckor.  Han berättade för alla om sina paket och att han är 4 år nu minsann. Sötnosen!

Gissa om jag njöt av lugnet och tystnaden när jag var ensam hemma.  Så NICE!


Det måste vara hösten och att alla har varit hemma som gör att jag är så jättetrött, jag skulle kunna sova dag och natt om jag fick.


I dag var första dagen för småbarnen att vaccinera sig.  Vi hade fått ett brev med tiden 14-15.30 så jag tog med mig båda sönerna dit. Det var 4 åringen som skulle få ta sprutan.

häst  

Det var jättelång kö ända ut på parkeringen, men det gick förvånansvärt fort ändå.  Max 15 minuter köade vi ihop med en kompis och hennes dotter som skulle ta sprutan.  Det gick galant för sonen, han grät just när han fick sprutan, men det slutade han snabbt med.  Vilken jätteduktig pojke!

Min kompis passade på att få sprutan med, hon har praktik i tandläkarvården. Det var inga problem att hon fick sprutan fast det var för barnen idag, det kallar jag smidigt.

Efteråt kom de hem till oss en sväng, vi drack kaffe och pratade medan barnen lekte och härjade.  Gosh det märks att barnen är trötta och inte vana att gå upp tidigt.


Nu sover de små grynen sött i sina sängar, jag la sönerna vid 20 och de somnade på fem röda.

Tidigare i kväll var jag ute på en promenad med min granne, vi gick i ca 1.5 timme det var jätteskönt.  Skoj med sällskap, för själv kommer jag inte ut inte i första taget.

Av barbamamma - 16 november 2009 22:27

Gah jag har haft huvudvärk hela dagen, det började i natt, jag kunde knappt sova något. 

Dubbeldos ipren hjälpte inte, jag är så trött så trött.   Jag ska ta och lägga mig tidigt, dvs snart det är tidigt för mig.

Jag skulle kunna sova 1 år känns det som. 

Av barbamamma - 13 november 2009 14:52

Jaha nu är det säkert min tur att bli sjuk. Jag fryser och så har jag börjat hosta och har svidig hals. Innan jag hinner känna av det mer ska jag gå till affären och köpa hem glas, juice, bröd och mjölk så vi har allt hemma om vi blir sjuka bägge två.

Sambon kände sig frusen och förkyld i går , men han gick och jobbade i dag. Vet inte hur han mår jag har inte hört något i från honom iallafall, han brukar jobba till 15 på fredagar.


Jag ser fram emot en riktigt lugn helg med inget inbokat, speciellt nu när barnen har varit sjuka och man inte vet hur man själv kommer att må.


Senare blir det att se en film med barnen.  Arthur och minimojerna heter den.  Nu ska jag till affären. Huttrar


Av barbamamma - 11 november 2009 13:50

I dag kom kallelse för lillsonen till vaccinationssprutan för svininfluensan.  Sambon och jag måste prata ihop oss om hur vi ska göra, om barnen ska få ta sprutorna eller inte.


Vi har ätit glass och tittat på filmen Göta Kanal. Vi behövde få skratta det är skönt. Göta kanal är från 1981, då var jag 9 år.

Jag minns när jag var på bio med bla morfar och såg den, han somnade och snarkade, hihi.  Han somnade jämt för han snarkade om nätterna och var aldrig utvilad, därför somnade han lite hur som helst.


Dottern är hostig och har huvudvärk. De andra verkar må okej tror jag. Piggast är yngsta sonen men han får vara hemma hela veckan från dagis. Jag vill inte ha hem nåt annat från dagis, man vet aldrig.

I går trodde jag att jag skulle bli sjuk, jag fick så hemsk huvudvärk. Det var väl sömnbrist, jag la mig ett tag när sambon var hemma.   Det var skönt!

Jag ska iväg till bibblan när han kommer hem från jobbet, jag ska låna böcker till barnen och till mig själv.  Så måste jag titta efter en vinterjacka till mig själv.

Av barbamamma - 9 november 2009 15:15

Sonen är hemma från 6 års eftersom hans hals är konstig och han var hängig i går. När jag ringde och sa det sa läraren att det var 9 barn hemma med feber och hosta.   Lilleman är ledig från dagis i dag, dottern fick vara hemma i dag med.


Natten blev bläig, inte mycket till sömn inte. Gråter

Först vid ca 1 ropade stora sonen på mig, han hade huvudvärk och säkert feber så han fick en tablett. Sedan ville han ligga i vår säng så det fick han.  Sedan efter 1 timme kom andra sonen och ville ligga i vår säng. Då gick jag upp och la mig i hans säng. 4 stycken i en 180 cm säng är mer än vad jag klarar av, då får jag inte en blunds sömn.


Barnen har lekt med lego där uppe ett tag, sedan kom stora sonen ner och däckade ihop, han har nästan 39 i feber så det var inte konstigt att han säckade ihop, stackarn. Nu har han fått svartvinbärsdryck och ligger i soffan.   De andra barnen roar sig med en film just nu.

Av barbamamma - 8 november 2009 16:00

Stora sonen är hängig och hes. Han har 37.6 Är det feber?

Ja iallafall han är seg och ser på film just nu.  Yngsta sonen sov i vår säng i natt, han hade ont i ena örat. Till slut fick han en supp, sedan sov han gott resten av natten.

Av barbamamma - 7 november 2009 21:43

Denna tårta gjorde jag till honom i dag, den blev jättegod.

4 åringens tårta  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards