Alla inlägg under oktober 2009

Av barbamamma - 16 oktober 2009 13:21

I dag var jag så himla trött så jag ville aldrig gå upp, fast det gjorde jag ju förstås. Tur att det finns kaffe att sörpla i sig massor av, hoppas bara att jag har plåtmage.

Jag vet inte vad det var med mig men jag somnade ine förrän vid 4 i natt eller i morse kanske det blir.  Jag är hopplös!


I går var jag till af, gah att jag inte kollade om jag hade slut på medicin, för det var precis vad jag upptäckte i morse när jag skulle ta min depressionstablett.  Skit också jag som var till apoteket i onsdags. Nu måste jag dit igen, helst i dag.  Dessutom kostar medicinen massor, över 1000 kr för 98 tabletter. Det är vansinnigt dyrt!   Tror inte ens jag har så mycket pengar på kontot, hoppsan vad gör jag då?!


Yngsta sonen är ledig i dag och honom är det full fart på. Jag har inte haft någon hög fart, jag somnade visst i soffan en timme på förmidagen, det behövde jag.  


Det är regnigt och trist ute. Vi var och hämtade sonen på 6 års förut, gick till affären en sväng vi behövde köpa mjölk.  Då sålde de 1.5 liter mjölk för bara 5 kr styck. Det var kort datum.  Vad perfekt för vi har tänkt att äta pannkakor till fredagsmys i dag.  Jag har tänkt att koka risgrynsgröt jag har varit sugen på det hela veckan.  Perfekt att mjölken var så billig, jag köpte 7 liter. OJ!

Af

Av barbamamma - 15 oktober 2009 09:16

Nu har jag kommit ut ur duschen, det var skönt att värma sig efter att ha lämnat sonen på dagis. Vi har haft minusgrader varje morgon hela veckan. Undrar om jag ska leta fram min mössa med, inte bara barnen som ska värma huvudet utan jag med.


Hujedamig vad veckorna rusar fram. Det var nyss helg och nu är det redan torsdag. Kan någon stanna tiden lite?


Dagens måste är att gå till af och få ett papper underskrivet och posta till fk.  Jag tänkte ta med mig stora sonen dit när han slutat 6 års för dagen.  Han var ju inte med på stan sist, så då får han hänga med mig i dag.  Åh vad skönt att de ändrade sig om att äta i skolan. Alla barn får äta skolmat nu och då slutar de klockan 12.  Kanonbra!


Jag tog en halv atarax i går och somnade klockan 1.  Det var skönt! Mindre bra vara att lilla sonen väckte mig då han satt på toan mitt i natten och ville ha torkhjälp. Fniss!

Av barbamamma - 14 oktober 2009 00:39


I dag har jag varit på stan med yngsta sonen. Jag hämtade ut atarax och propavan som var helt slut. Jag köpte två nya tröjor till dagiskortet somska tas i morgon.

Dottern komdit med efter att hon varit på stan med en vän och då käkade vi på mcdonalds till deras stora förtjusning. De var så rara så de små liven. På bussen hemläste vi deras böcker som de fick med happy mealen.

Jippie jag fick reda på nåt bra i dag. From måndag får sonen äta på 6 års. HURRA !!!   De har bestämt att alla får äta lunch nu.  Äntligen är de smarta de sombestämmer.   Han kommer att gå 8.15-12 alla dagar vad skönt.


Av barbamamma - 12 oktober 2009 23:48


Jag har varit borta hela helgen och tagit det lugnt. Vi hade hemmaspa och jag badade bubbelbad och vi gav varann ryggmassage och  tog fotbad.    

Vi åt ute på china på lördagen men först lät de andra mig sova till 12 för att de tyckte jag behövde sova ut.  Så snälla omtänksamma vänner jag har.  Puss på er!

En mycket trevlig helg!     Tack för trevligt sällskap och jättegod mat, tack till kocken!


i bubbelbadet   söt katt   söt katt  


Av barbamamma - 9 oktober 2009 11:10

Nu drar jag iväg till Motala.   Ha en trevlig helg så återkommer jag på söndag.

BYE!

Av barbamamma - 8 oktober 2009 10:13

NU har jag tagit det stora steget och lyft luren och ringt till vc.  Jag sa att jag ville ha en tid för att prata om mina mediciner som börjat ta slut och så berättade jag om mitt sockerberoende och allt ätande.  Jag fick en tid den 5/11.      så  Skrattande glad


Äntligen har jag börjat med att beställa en tid, jag måste bort från sockret och ätandet.  Det beror inte på att jag inte har nåt att göra, det vet jag, för jag äter ändå. Jag måste bryta mönstret innan jag äter ihjäl mig.


Jag har även ringt om tid till 4 årskontroll till sonen, på måndag ska vi dit på synkoll, hörselkoll och vikt och längd + lite till. Det blir spännande att få se hur lång han är.  Han är kortare än sina syskon helt klart, han kan ha storlek 92 i vissa plagg än.    Storlek 92 är för 2 åringar hihi.   Min lille plutt!    Det är dags att fundera på vad han ska få i present när han fyller i början av november.


Är han inte fin?  Fniss!    (Klicka för större bild)


Av barbamamma - 8 oktober 2009 08:57

Om morfar hade levt skulle han ha fyllt 90 år i dag.  Han blev 82 år och gick bort i cancer.

Grattis morfar!

Av barbamamma - 7 oktober 2009 09:28

Jag var så trött i går och jag somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk.  Inte så värst skoj, fick ta 2 alvedon och kaffe direkt.   Dock kom vi upp skapligt ur sängen så alla hann äta sin frukost och jag fixade varm oboy till dem och sonen fick med sig till skolan, han har utedag varje onsdag.


I dag tänker jag inte göra ett enda skit mer än nödvändigt.  Jag ska vila bort huvudvärken, annars sätter det sig i ögonen och blir migrän, det har jag varken lust eller tid med.


På fredag åker jag och en kär vän till vår gemensamma vän. Det ska bli underbart roligt och jag ska njuta varenda sekund när jag är där.   Ses snart Å  kraaaam


GRATTIS Å på födelsedagen!!

Grattis syrran på födelsedagen!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards