Alla inlägg under september 2009

Av barbamamma - 8 september 2009 09:48

Har du hört talas om Buzzador?     Om inte isåfall tycker jag du ska ta och läsa om hur det fungerar.   Jag har fått hem och provat halstabletter, godis, munskölj, kläder, modifast bla.  Det är jätteroligt att få testa saker och bedömma.

Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

 Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är moccan):


Av barbamamma - 7 september 2009 13:18

Hurra nu är älsklingen på väg hem från fiskeresan. De åkte för 1 timme sedan skrev han i ett sms.


Jag har ägnat dagen åt minsta sonen som är ledig från dagis. Vi har hämtat hem storebror från skolan och har ätit lasagnelunch. Han verkar trött min stora sonen, han ligger och ser på barnkanalen just nu. Yngsta sonen tittar i en legokatalog och önskar sig PRECIS allt han ser på varenda sida, hihi. 

Han fyller 4 år i november.  Tänka sig 4 år, hjälp var tog de åren även så fort det går.

Av barbamamma - 6 september 2009 22:13

Jag ser på Överlevarna på tv 4. Det är ett illa valt tillfälle att börja visa den serien nu sa de på nyheterna.

Men nu är det en väldig skillnad på verklighet och fantasitv.   Jag menar tror någon på riktigt att jordens befolkning smittas av ett virus på ett par timmar i verkligheten?


Här har dagen gått så fort så, jag har inte gjort något mer avancerat än att fixa pyttipanna och ägg till mat och tvättat en maskin kläder.

Vi var till våra kompisar en sväng förut och barnen blev trötta och vi blev inte så långvariga. Pojkarna sover sedan 21-tiden och dottern hoppas jag att hon sover nu. Hon ville ha en halstablett för hon hade ont i halsen.  Jag hoppas inte hon ska bli sjuk, lilla älsklingen.

Av barbamamma - 6 september 2009 12:22

Just nu dricker jag kaffe och tar det lugnt.  Vi skulle gått till våra nya grannar som har en pojke i barnens ålder, men hennes son mådde illa så vi hoppade över det.  Det var tråkigt men det blir fler gånger.


Just nu är pojkarna ute och cyklar i det gråa vädret, det är lite småkyligt.  Fy är det nu hösten kommer och jag måste gräva fram alla varma tröjor och tvinga barnen börja använda strumpor. De är alltid så varma om fötterna, så så fort de kommer in sliter de av sig dem.  Jag har inte börjat med strumpor än, men DÅ är det höst när jag gör det för jag är alltid varm av mig.


Dottern kommer snart hem från en kompis som hon har sovit hos. I dag måste hon ta sig an marsvinen och borsta deras päls och göra dem fina.  Stackars marsvinet som höll på att fastna ute i går, vilket äventyr den var så rädd.

På kortet är marsvinen 2 veckor.


Senare ska vi över till våra kompisar men innan dess ska jag tvätta, tänka ut dagens mat, laga mat och planera nästa vecka så jag kommer ihåg allt. Det är mycket att tänka på när man är 5 i familjen.

Av barbamamma - 5 september 2009 17:44

Uppropet gäller en landsomfattande namninsamling för humanare handläggning av de sjukskrivna och mera professionella utredningar och bedömningar.


Namninsamlingen avslutas den 10 september. Skriv på du också! Klicka in på länken här nedanför


Skriv på du med för att stödja!

Namnlista  

Av barbamamma - 5 september 2009 13:09

Pojkarna är ute och leker, bra att de passar på för jag ser att regnmolnen börjar hopa sig på himlen. Jag var ute med ett berg med sopor och skräp förut.  

Jag har kollat lite på datorn, läst nyheter och pratat med folk.  Nu ska jag ta fram snabeldraken, jag bara måste.  Köket och hallen ser ut som en ett grustag som vanligt, hrrm.

Först måste jag nog ta mig en stärkande kopp kaffe, jag sov uselt i natt, för att jag somnade alldeles för sent. Trist att sova själv när sambon är borta.  Han smsade förresten förut. De har en campingstuga i Sysslebäck. De har fiskat på förmiddagen men inte fått napp än.


Nej nu väntar kaffet och grushögen på mig.

Av barbamamma - 4 september 2009 14:53

Klockan 21 i kväll på svt 1 är den underbara filmen Brokeback Mountain.

Jag tycker de spelar otroligt bra både Jake Gyllenhaal och Heath Ledger.


Har du inte sett den så passa på, den är jättebra och gripande.

Brokeback mountain

Amerikanskt drama från 2005. I rollerna: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams, Anne Hathaway och Randy Quaid. Regi: Ang Lee. Bredbild. Brokeback mountain historien om två unga män, rancharbetaren Ennis Del Mar och rodeocowboyen Jack Twist. De träffas sommaren 1963 och knyter oväntade och livslånga band.

Bio

Av barbamamma - 2 september 2009 23:55

Jag bestämde mig för att gå på bio. Sambon ska ju iväg och fiska med sin pappa fredag-måndag så jag ville göra något för mig själv. Bäst att passa på.  Jag hade en biocheck så det kostade inget.  Jag har flera stycken det är perfekt.

Filmen Sommaren med Göran såg jag. Den var helt okej, rätt rolig faktiskt och många braskådisar var med.  Klart godkänd film!

Det sämsta med bio är att jag äter så mycket godis så jag kastar det som är kvar när filmen är slut.  Urk!

När jag var på väg hem med bussen passade jag på att ringa till mamma, jag har inte pratat med henne på nästan 2 veckor.  Tänk om det kunde vara närmare mellan varann så jag kunde hälsa på när jag kände för det. Nu måste man alltid planera och så, det är inget skoj.  Hon brukar berätta om att hon har träffat släktingar och så och då är det tråkigt att bo långt bort.


 Undrar hur det går med systers och deras hus som är till salu?  Jag vet att de gärna vill flytta till det andra huset, men först måste deras hus bli sålt.  Det är både stort och jättefint med lagom stor tomt så jag hoppas att någon nappar.   Synd bara att skolan lades ner, nu finns bara dagiset kvar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards