Alla inlägg under september 2009

Av barbamamma - 18 september 2009 08:24

Gäspar för fullt, fy vad trött jag är...Skrikandes

Jag väcktes av snart 4 åriga sonen halv 6 då han satt på toan och skrek jag har feber, jag har feber. Han var varm och hostade. Han fick ligga i vår säng och där han sover än.
Jag har skickat de andra barnen till skolan och ska gå och lägga mig igen nu.

Av barbamamma - 16 september 2009 21:15

Känner du till GratisMode?    Jaså inte, ja men då är det dags att ta reda på lite mer om GratisMode nu tycker jag.


Det är hur lätt som helst att få ihop poäng på GratisMode tex genom att klicka på länkar och utan att köpa något. Sidan är jättesnygg och himla enkel att använda jämfört med de andra ställena som jag är med i.


Testa du med om du vill! Det är helt klart värt ett försök.  Jag har fått hem biocheckar från dem, perfekt för jag älskar att gå på bio.  Ännu bättre om det då är gratis.

Av barbamamma - 15 september 2009 10:04

Ingen kan säga att det är långtråkigt och slappt att vara arbetslös.   Jag kan berätta om en av mina dagar.


Jag vaknar och kliver upp vid 7. Barnen väcks en efter en om de inte redan är vakna.  Jag får säga åt dem att klä på sig, sedan äta frukost och få iväg de största barnen till skolan som börjar 8.15.

8.30 lämnar jag yngsta sonen på dagis, sedan går jag hem.  Då ska jag fixa med att söka jobb, fixa lite här hemma typ bädda sängar, renbädda, kolla och det behöver städas dvs dammsuga.  Arbetsförmedlingen öppnar 10 så dit hinner jag inte för stax efter 11 ska jag hämta sonen på 6 års för han får inte äta utan slutar 11.15.

Hem med hungriga sonen och vi äter något enkelt som makaroner och korv eller köttbullar.

Före 13.30 ska yngsta sonen vara hämtad på dagis, hem med honom äta mellis i form av mackor och dricka, frukt.


Dottern slutar 14 eller vissa dagar 13.15 så efter det kommer hon hem om hon inte ringer och säger att hon vill leka med den och den, ibland kommer hon hem med vän eller följer med denne hem.

Eftermidagen tillbringas med att vara med barnen, ha koll på vad som händer, tänka ut vad ska vi ha för mat i dag, vad måste jag komma ihåg i dag, vad händer i morgon.

Huvudet är fullt av saker som ska kommas ihåg, gympakläder eller simkläder, föräldramöten mm.


Kan jag be om en extra hjärna så jag kan komma ihåg allt?  Var köper jag den?


I fredags förlorade jag bankkortet efter att först mindes jag inte koden tre gånger i en affär. Då fick jag handla med mitt leg. Sedan tänkte jag att jag går till minuten och prövar igen, det skulle jag inte ha gjort för då tog den bankkortet.  Där stod jag som en idiot och hade inga pengar, jag skulle klippa mig, handla present, dottern var med och blev ledsen för att hon sett fram emot att gå på stan med mig,  det var bara att ringa sambon och be honom hämta hem oss.  Jag hade inte ens pengar till bussen, eller bussen tar inte kontanter längre, bara bankort eller busskort. Jätteroligt NOT!


Jag skulle vara hjälpt av att sonen får äta på 6 års och sedan sluta klockan 12. Då får han vara där lite längre och få äta.  Men icke sa nicke. Det går ju inte för sig.  Jag pratade med en av rektorerna i går, nej det är bara 3 timmar per dag som gäller, inget annat om det inte finns speciella skäl till att få mer tid.


Hur ska jag hinna söka jobb och så om jag bara har ca 2 timmar varje dag 3 gånger i veckan?

Snacka om att känna sig stressad av dessa tider att hålla reda på.  Och JAA jag vet att jag inte är ensam om det här, men det orkar jag inte bry mig om.

Av barbamamma - 15 september 2009 09:07

Patrick Swayze har gått bort, cancern tog hans liv.

Jag kommer alltid att minnas honom från Dirty Dancing, en av de bästa dansfilmerna.

Av barbamamma - 13 september 2009 15:34

Klicka på korten så blir de större.

karusellåk      bältdjur   komodovaran       närkontakt   ser arg ut   badar   åker masken   dottern gillade den här   bilar   båten *häftig*   söta killar  

Av barbamamma - 12 september 2009 22:43

Jag hade tänkt lägga in en massa kort från dagen, men det funkar tydligen inte som det ska här på bloggen. Jag får försöka senare.

Vi har varit till parken zoo hela dagen, vi har sett på en massa olika djur och åkt en massa karuseller. Det var superskoj!Glad 

Kvällen avslutades med att minsta sonen hade nästan 39 i feber när jag la barnen. Tråkigt, lilla stackaren!Gråter

Av barbamamma - 10 september 2009 22:00

snart 4 åriga sonen   lördagsgodis        

Av barbamamma - 9 september 2009 12:51

I dag är det en riktigt skön och varm dag.  Visst blåser det men det är varma vindar.

Fy tusan så trött jag har varit i dag, det är inte klokt. Undrar om det är för det är höst på gång, jag brukar bli så tråkig och trött då.

Jag äter iallafall omega 3 och fiskleveroljatabletter varje dag. Fick hem dem gratis för ett par veckor sedan och tänkte att jag börjar ta dem direkt.

Vad roligt att de har gjort om massor här på bloggagratis eller nej så heter det visst inte längre utan bloggplatsen.  Nu kan man lösenordsskydda inläggen, det är suveränt ifall jag vill skriva skit om någon. Skratt


I kväll ska jag på föräldramöte i dotterns klass, det blir väldigt intressesant  för jag har en del att fråga om. Som vanligt så är det säkert de föräldrar som brukar komma som dyker upp. Föräldrarna till de stökiga barnen de syns aldrig till. Konstigt är det!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards