Alla inlägg under augusti 2009

Av barbamamma - 11 augusti 2009 11:32

Hallåååå vem tog solen?

 Jag fryser så kom tillbaka solen, snälla snälla snälla please.


I dag är yngsta sonen på dagis igen efter 5 veckor ledigt.  Det gick bra, han var lite blyg först, men så kom kompisen med en hög bilar då sprang han iväg och lekte för fullt. Mammas älskling!

Det blir en mjukstart för honom för dagis är stängt torsdag-fredag.


Ingen som vill ha 2 katter?????????

De behöver ett nytt hem snarast, då de inte trivs här. De behöver ett lugnt hem utan barn, gärna till landet.  Men de är innekatter så lägenhet går bra det med.

Av barbamamma - 10 augusti 2009 12:49

I dag började sambon jobba efter 5 veckors semester. Undrar hur trött han var, han somnade sent i natt.

I morgon ska 3 åriga sonen till dagis, då är det dags igen efter 5 veckors ledighet.  Det blir som vanligt 15 timmar eftersom jag är arbetssökande.

Den 20 augusti börjar stora sonen på 6 års och dottern börjar i 3an.


Jag har tänkt att vi ska till biblioteket i dag, vi har massor av böcker att lämna tillbaka och så ska vi låna nya.  En kompis till dottern ringde förut så hon fick gå till henne och leka istället för att hänga med till bibblan. Jag lovade att låna Suneböcker åt henne.

Av barbamamma - 7 augusti 2009 21:11

Men bara nästan för det är synd att klaga.  I dag har jag varit inne och inte gjort många knop. Det räcker att bara sitta still, svetten rinner på ryggen ändå.

Vi har takfläkt i vardagsrummet så jag har varit mest här hela dagen. 


Jag tordes ta mig till affären knappt 5 minuters cykelväg, jag höll på att smälta bort.  Det är inte klokt vilken hetta det var ute.   PUST!

Jag köpte ett paket piggelin det måste man ha hemma nu när det är så här varmt och hett.


Barnens ena kusin är här nu, hon ska vara här till på söndag, föräldrarna ska på Madonna i Göteborg i morgon.  De andra barnen är hos andra bekanta.

Hade Madonna kommit till Stockholm hade jag nog velat se henne, men när det är så långt bort så blir det bara jobbigt med alla detaljer runtomkring.


Av barbamamma - 7 augusti 2009 20:31

Usch de ligger illa till katterna.  Sambon säger att de ska bort och jag anar att han helt enkelt tänker klubba dem. Och ja det är sant!


De stackars katterna törs inte alls vara framme om dagarna när alla är hemma, då ligger de bakom soffan här nere i vardagsrummet.  De får springa och äta fort när barnen är ute eller på kvällen/natten när barnen sover.    Vilket usligt liv de har, jag tycker så synd om dem.

De skulle behöva komma till ett lugnt hem utan barn och höga ljud.   Någon som tycker om katter för de är så keliga och goa med mig, men inte med barnen.  De ligger hos mig i sängen vid fotänden om nätterna.  På morgnarna gömmer de sig direkt när de hör barnen, men så fort jag går ur sängen så kommer de till mig och vill ha mat.

Nu ska jag sätta ut en till annons på blocket, ett sista försök.


Av barbamamma - 6 augusti 2009 23:59

Vi har varit till Sagostigen.

Av barbamamma - 4 augusti 2009 01:02

I kväll har jag åkt räkbåt med en kär vän. Vi hade jättetrevligt på båten och njöt av goda räkor, sallad, bröd och smör och gitarr och sång.  Det var mysigt!

Korten är tagna med min mobilkamera.

Av barbamamma - 2 augusti 2009 23:24

Jag och en vän cyklade till bion och vi såg på den snygge Johnny Depp i Public enemies.  Den var riktigt bra, mycket action och den är baserad på en verklig händelse.

Jag är imponerad av Johnny Depp. Hur kan han se så fräsch och snygg ut?  Karln är ju över 40 år och är lika snygg som när jag såg honom i 21 jump street för 100 år sedan, eller nåja 1987 var det väl som det sändes på tv 3.

Han spelar otroligt bra i Edward Schissorhands, Gilbert Grape och alla filmer han har gjort.


Honom skulle jag mer än gärna äta middag med.  Slurp säger jag bara.....

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards