Alla inlägg under augusti 2009

Av barbamamma - 22 augusti 2009 22:41

I dag var jag trött, hua mig. Jag gick upp halv 9 och fixade frukost på köksbordet så barnen kunde ta när de ville, sedan la jag mig igen och sov. Jag sover dock lätt så jag hör om huset börjar brinna. 

Sambon cyklade till en kompis i går kväll, det började ösregna senare så jag anade att han skulle sova över.  Han kom hem vid 11-tiden.


Vädret var helt okej i dag, det trodde jag inte det skulle bli.

Vi gick på något som heter lagersbergsdagen. Det är lite jippo som hyresgästföreningen och ett bostadsbolag bla håller i. Barnen var i en miljöbod och sorterade lite olika saker, sedan fick de hämta diplom, ballong och en bamsetidning.  Ansiktsmålning hade de gratis, barnen valde dock varsin stor ros på armen istället för att bli målade i ansiktet.

Sambon gick hem, han är inte alls mycket för såna där jippon, han trivs bäst hemma under korkeken, hehe.

Det var loppis, tipspromenad, fika, korv med bröd, en karusell, sockervadd och en trubadur.

Det var roligt att bara gå runt och titta hur det såg ut. Vi har bott där men aldrig nånsin att vi skulle flytta tillbaka, vi trivs kanonbra här.Det är över 3 år sedan vi flyttade hit där vi bor nu.

Av barbamamma - 20 augusti 2009 11:47

I dag började storasyster och storebror skolan. Lillebror och jag följde med storebror till 6års klockan  8.15. 

Det var pirrigt och sonen började gråta och ville att jag skulle sitta bakom honom där de satt i ringen. 

Sedan skulle barnen sjunga och leka medan föräldrarna fixade med papper och få ut busskorten. När jag höll på med det så kom sonen och var ledsen och han ville inte leka utan vara med mig.

9.15 slutade de för i dag och vi ǵick hemåt, storasyster hade med slutat.   Jag lämnade av lillebror på dagis  och vi andra har ätit lite glass och pratat om första skoldagen. Dottern ska åka till badhuset varje onsdag, det låter roligt.

Av barbamamma - 18 augusti 2009 22:39

På torsdag är det dags för barnen att börja skolan. Dottern börjar i 3an och sonen börjar på 6 års.     Han har fått en ryggsäck med cars och gympapåse fick han en när han fyllde år i våras.

Dottern fick en ryggsäck förra året så hon behöver ingen ny än så länge.


3 åriga sonen går på dagis tisdag-torsdag 8.30-13.30 och det går så bra. Han verkar ha roligt där och han berättar om vad han har gjort varje dag. Han är så härlig för han leker lika mycket (om inte mer) med flickorna som med pojkarna.  Mammas sötnos!


På torsdag ska jag följa med sonen till 6 års.  Om det är som jag misstänker så får föräldrarna bara följa med dit 8.15, men sedan vill de vara själva med barnen. Men jag är inte säker.

Det enda jag vet är att tiderna blir 8.15-11.15 dvs INGEN MAT.  Det är dåligt, fy tusan.

Jag måste då skynda mig dit till senast 11.15 för då slutar de som inte har fritids, de får inte äta.  Då blir det hem direkt och äta för han kommer vara hungrig.

Av barbamamma - 17 augusti 2009 18:41

Gah jag är så förkyld. Jag nyser och nyser och näsan rinner.  Huvudet är som en enda snorboll känns det som, så nice.


I dag har alla barn varit hemma och vi var iväg ner till stan. Jag var tvungen att få min lapp påskriven på af, den skickade jag sedan iväg till fk. Det var kö ändå ut på gatan på af, men som tur är kom det en och tog hand om alla som bara skulle ha påskrift. Barnen fick köpa sig något för sina egna pengar på br, då blev de så nöjda.  Vi åt på mcdonalds och alla åt bra för vi var hungriga.

 Jag tog kort i en fotoautomat till nytt idkort.Usch jag vet om jag ser klok ut men det blev ett kort till idkortet iallafall.

På banken fick vi vänta i 100 år kändes det som, jag fyllde i om att skaffa ett nytt idkort, för det går ut i morgon. 400 kr kostade det, hjälp så dyrt.  Äntligen efter det så åkte vi hem, jösses vad törstiga vi var.  Jag tyckte barnen skötte sig och jag med, jag fick inte ett enda anfall på dem. Skratt!


Barnen har lekt med sina nya leksaker och jag har försökt vila på sängen. jag har sådan huvudvärk. Dock skrek och tjoade barnen om sina nintendon så mycket så vi tog bort dem.  Så kan det gå när man är för högljudd!

Av barbamamma - 15 augusti 2009 23:25

Av barbamamma - 14 augusti 2009 13:40

Usch i dag är jag så trött, så trött.  Jag har vilat och vilat, jag har skickat ut barnen så jag fått lite lugn och ro.  Jag känner mig febrig fast jag har ingen feber.  Det är nog förkylning i kroppen, jag känner dov huvudvärk och så är jag varm i hela ansiktet.

Vi som ska till goda vännerna och grilla när sambon har kommit hem från jobbet.   Jag får kurera mig så gott jag kan och ta alvedon så jag orkar med. 

Bara att sitta här vid datorn känns jobbigt så nu ska jag lägga mig ett tag.  


I morgon är vi bjudna till sambons föräldrar, de har båda fyllt år i augusti, hans pappa fyllde 60 år. Då åkte de iväg. Men nu blir det lite festligt imorgon, då vill jag banne mig vara frisk.  Så det så!!

Av barbamamma - 13 augusti 2009 22:54

I går fick jag ont långt uppe i magen. Det känns som håll, fast det känns i hela magen. 

I går kväll började jag få lite halsont och det sved i halsen.

I dag har jag tyvärr kännt mig likadan.  Jag har försökt vara trevlig och på alerten, alla barn var hemma då dagis har planeringsdagar i 2 dagar nu och stängt. 

Jag har haft ont uppe i magen och kännt mig illamående, undrar vad det kan vara. Magkatarr ? pga stress för jag känner mig alltid stressad och har en massa saker på gång åt alla håll här hemma.

Magsjuka ?   Njea jag vet inte.


Jag har druckit te med honung och ska lägga mig tidigt. Jag känner mig varm i ansiktet usch och fy.

Vi ska åka till goda vännerna i morgoneftermiddag. Vi hoppas på fint väder så att vi kan grilla.  Jag har inte tid att bli sjuk då inte.

Av barbamamma - 12 augusti 2009 10:17

Logga in på  Gratisbio och få:

10 poäng som invigningspresent

5 poäng när du laddar upp en bild på din profilsida

2 poäng när du skaffar dig en ny vän

1 poäng när du skriver i någons gästbok

Konceptet är densamma; man utför olika aktiviteter som man får poäng av som man i sin tur kan byta ut mot olika saker. Nu behöver man dessutom inte ha mängder av poäng för att man ska kunna byta ut dem. Det räcker med bara 200 lättsamlade poäng så har du redan möjlighet att beställa presentkort. Du kan också beställa gratis biobiljetter, tidningsprenumerationer och mycket mer. Och som vanligt är det massor av tävlingar uppe där man kan vinna presentkort hos Nelly.com, tidningsprenumeration och mini-dator.

Bli medlem [här].

Presentkort kan fås i bland annat: NK, Filippa K, MQ, SOLO, Tiger, Carlings, H&M, Gina Tricot, BikBok, Indiska, Polarn o. Pyret, JC, Vero Moda, Åhléns, Guldfynd, Kicks, The Bodyshop, Hemtex, Mio, Plantagen, Babyland, Clas Ohlson, Toys'r'us, Lagerhaus, K-rauta, BR, ComputerCity, Siba, ElGiganten, Expert, Ving resor, Panduro, Scandic Hotel, Coop, ICA, Vi, Hemköp, PrisExtra, McDonald's, Max, Tacobar, Din sko, Wedins, Skopunkten.. med flera!


Jag ska få hem en biocheck från dem snart.   Jag är uppe i över 450 poäng just nu. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards