Alla inlägg under juli 2009

Av barbamamma - 6 juli 2009 15:20

Det regnar och är kyligare idag.  Skönt med regn för det behövs för både växtligheten och bär och svamen.


I går var vi till våra trevliga kompisar, där badade barnen i poolen med deras barn, de var kalla efteråt för det var regn i luften. Vi satt ute och fikade.

Vi grillade flintastek och så hämtade sambon färskpotatis och sallad hos sina föräldrar.  Det var MUMS med färskpotatis och kött och alla åt med god aptit.

Vi lyssnade på musik, sjöng abbasingstar och pojkarna spelade legobatman.  Så alla var nöjda och glada!


Jag la barnen när vi kom hem, de somnade strax efter 22.30

Av barbamamma - 5 juli 2009 23:46

Jag ringde till mamma och pratade lite. Jag sa att vi har tänkt åka ner till henne på torsdag. Hon jobbar till 20 juli, men kommer ju hem vid 15 om dagarna så det blir nog bra.  Vi hinner träffa henne på helgen.  Vi har både husvakt och djurvakt medan vi är borta.


Jag vet inte hur länge vi blir där, men vi brukar stanna 4-5 dagar när vi är nere hos henne på sommaren.  Vi tänkte passa på att träffa syster yster och gratta henne, hon fyllde 35 år i slutet på juni.  Ni är väl hemma om vi kommer en sväng syrran?


Hoppas på att vädret blir okej så vi kan bada och vara ute, barnen vill plocka smulton har de sagt.


Annars har vi inte spikade planer nu i sommar, jag är ledig vecka 28-29 från adecco, de har semsterstängt, men sedan går jag där i 2 veckor till.  Sambon har semester nu i 5 veckor, det är härligt.

Av barbamamma - 4 juli 2009 19:15

Jag gick genom min byrålåda med toppar och tshirts i dag. Då hittade jag denna tröja som jag genast provade. Jag köpte den då jag såg honom i Ullevi.

Av barbamamma - 3 juli 2009 21:53

Jag var till apoteket idag, ja den här gången kom jag ihåg att gå dit först av allt när jag kom till stan.  Jag har trott helt fel för jag har inget kvar på recept att hämta ut. 


Fan fan, det var ju inte bra! Jag tog den sista cymbaltan i morse och nu måste jag vara utan till jag har fått tag på läkaren på måndag. 

Varför är jag så sent ute med att gå till apoteket jämt? 

Hur kunde jag ta så fel och tro att jag hade en gång till att hämta ut cymbalta?


Åskan var på gång och det regnade lite på eftermiddagen, men så försvann det bort lika fort.

Vid 18 tiden hörde jag åskan mullra igen, men inte kom den häråt. Dumma dumma!!!!

Det är så hett och kvavt och tempraturen har varit runt 28 grader och jag har svettats floder hela dagen. Nu har jag tagit en kall dusch och ska se på V.  Kultvarning

Av barbamamma - 2 juli 2009 23:13

Vi har haft 30 grader i skuggan i dag. Jag dånar av snart av värmeslag.  Inte nog med att jag inte klarar av solen med min bleka hy, jag sover illa fast vi har öppet fönster.


Dessutom blir hjärnan överkokad eller nåt. Tex i går då skulle jag till stan för att jag skulle till apoteket och hämta ut mer medicin till mig och så skulle jag köpa sandaler till stora sone. Visst det gick kanonbra på stan. Jag köpte sandaler till sonen, en klänning till mig och så köpte jag jordgubbar för 10 kroner litern på torget. Jag slog på stort och köpte en hel låda med 15 liter. Det var vad jag fick med mig på bussen hem.

Väl hemma kom jag på att jag totalt hade glömt gå till apoteket.  GAHH!  Det var ju bla därför jag skulle till stan.


Jag hämtade ut ett paket från tradera med ett nintendo till stora sonen. Dotter fick ju ett nintendo förra året och nu tänkte jag att han ska få ett eget.  Jag gav 990 kr för ett helt nytt på tradera. Sonen skrek av lycka när jag gav det till honom.


Jag var som en husmor i går. Jag rensade jordgubbar och gjorde jordgubbssylt, det blev 5 burkar.  Mums till pannkakor med hemmagjord sylt.

Barnen fick äta hur mycket jordgubbar de ville, de var helt överlyckliga.  Jag har lagt lite i frysen fast bara lite. Det är ju nu vi vill njuta av färska jordgubbar.   Funderar på att göra jordgubbskräm.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards