Alla inlägg under juli 2009

Av barbamamma - 20 juli 2009 23:42

Har jag sagt att vi åkte till Ölands djurpark när vi ändå var halvvägs dit, när vi var hos mamma i närheten av Linköping?

Bilder kommer snart........

Av barbamamma - 18 juli 2009 16:40

När jag var till icaaffären förut så satte jag upp en lapp om 2 av marsvinen och katterna.

Det verkar gå trögt på blocket nu när det är sommar.


På tal om blocket så har vi fått tag på en loftsäng till 6 åriga sonen. Det är grannen som har köpt en ny säng till sonen och hon vill bli av med loftsängen. Trots annons på blocket har ingen ringt och nu sa hon att hon tänkte kasta den.   Vi har ju funderat på att ta dotterns loftsäng och ha som våningssäng till pojkarna, men då måste vi ta isär den för att få ut den ur rummet och in i deras rum. Nu slipper vi det.  Perfekt!  Hon vill inte ha något för den, men vi ska såklart betala henne ändå.  Sängen ser jättefin ut, rejäl och stabil.

Av barbamamma - 18 juli 2009 16:29

Jösses hur klarade sig folk förr utan tvättmaskin? Jag skulle inte klara mig knappt 1 vecka. Fasar för den dag då den brakar ihop, vi har haft den i ca 9.5 år.


Jag tvättar  kläder och barnen är ute och inne och leker.  Deras ena kusin är här sedan i går, dotter och hon har så roligt ihop.


 I går var jag till af och fick ett papper påskrivet så jag kunde skicka in det till fk för att få pengar.  Jag fyndade en jättesöt cerise kjol på POP till dottern. Den hade fullpris 225 kr och nu reapris 65 kr.  Jag skulle aldrig köpa en kjol för över 200 kr. Det är ju dyrt!


När vi var neråt till mamma så passade jag på att gå in på klädhuset och köpa mig ett par vita bhar. De kostar bara ca 90 kr styck och är så sköna, utan bygel som jag vill ha. Jag kan inte med bh med bygel usch.


Jag har uppgifterna kvar att göra som vi fick av adecco att göra när de har haft stängt i 1 veckor. Tror ni det är skoj att göra den?  Nä just det, vad hjälper det mig, inte får jag jobb för det, det finns ju inga jobb att söka.

Nästa vecka börjar adecco igen, på måndag och onsdag ska jag dit 9-15.


Av barbamamma - 16 juli 2009 18:10

Nu är vi hemma efter att ha varit iväg 1 vecka.  Jag återkommer senare och skriver när jag har tid.

Av barbamamma - 8 juli 2009 23:31

Jag somnade supersent i natt så jag var den som låg längst i dag.  Dock var jag uppe med 3.5 åriga sonen före 8 en sväng, sedan la jag mig igen, för usch jag hade grus i ögonen.


Jag var till apoteket och hämtade ut nya cymbalta. Jag har tydligen fri medicin, det får jag tacka för.  Jippie!  Då kan jag lägga de ca 1100 kr på annat i sommar.  Jag köpte lite bullar, weinerbröd och mat till marsvinen och katterna så det finns när vi inte är hemma.


Det har varit äckligt kvavt och läbbigt i dag. Jag har haft huvudvärk hela dagen, det är säkert pga jag slutade tvärt med cymbaltan.  Jag kände mig som i ett vaccum helgen och i går hade jag döont i magen hela tiden.

När jag var på väg hem ringde kära vännen och hon och barnen kom hit en sväng.  Hon hade med sig jordgubbar, mums. Det blev fika på te,/kaffe och bullar och så jordgubbar.  Barnen ville ta med sig sitt ut så det fick de göra.

Av barbamamma - 7 juli 2009 16:21

Begravningen ska jag se så det så, det ska inget hindra mig från. Även om åskan mullrar på avstånd och regnet öser ner. Jag håller tummarna att åskan är över till kvällen då begravningen är.


Tiden fram till dess ska jag roa mig med att tvätta kläder och fundera på hur många femtioelva väskor med kläder vi ska ha med oss när vi åker iväg på torsdag.  Barnen väntar redan på att det ska bli torsdag.   Hmmm deras nintendon måste med och lite böcker att läsa, så de håller sams i bilen .


RIP Michael Jackson

Av barbamamma - 6 juli 2009 19:30

6 åriga sonen är numera en kille med glugg i munnen. Han lekte och stojade med lillebror förut, då kastade lillebror en kudde i ansiktet på honom så han tappade tanden. Han kom och frågade om det blödde och då såg jag att han hade tappat en tand. 

Den låg på golvet och är nu stoppad i en liten burk så länge.

Han ska lägga den i ett glas med vatten och hoppas tandfen kommer i natt. Tandmössen kanske kommer för de finns sa han. Det har han sett på tv.


Min lille pojke som numera är en blivande skolpojke, i höst börjar han på 6 års.  Då kan han ha sällskap till skolan med sin storasyster, hon börjar i 3an.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards