Alla inlägg under april 2009

Av barbamamma - 22 april 2009 19:48

Sambon har klart och tydligt sagt att han inte vill ha katterna kvar så nu har jag satt ut en annons på blocket.

Jag hoppas verkligen någon trevlig kattvän ringer och att de kommer att hamna hos en lugn familj.

Jag har gärna katter, men då han inte vill det så får det bli så här.


Jag skulle vilja skriva mycket mer, men musten gick ur mig nu när jag lagt in annonsen, nu är det på gång på riktigt. Det känns sorgligt och ledsamt för jag är en kattmänniska.

Av barbamamma - 21 april 2009 12:11

Yngsta sonen var snorig och hade feber i går så han fick vara hemma från dagis i dag. Pappa fick vara hemma med honom för jag hade annat för mig.

Dottern sa hon hade ont i halsen så hon fick vara hemma med.


Jag var till psykologen på psyk på morgonen. Det var nästan 2 månader sedan jag var där sist pga återbud pga sjuka barn. Vi pratade lite och hon sa att hon tycker jag är för frisk för att komma dit, så hon undrade om jag motsäger mig till att gå tillbaka till kuratorn på vc.   Vi bokade in en gång till om 2 veckor då ska vi avsluta.


När jag kom hem åt jag frukost för det hann jag inte göra innan. Jag var snäll och spelade fia med dottern en gång, men hon skrek så när jag vann så då jag ville inte spela mer.   Jag läste ett par böcker för snorigaa sonen innan jag tog bussen till stan. 


Jag var till djuraffären och köpte torrmat till katterna, åt en burgare och sedan var jag till af mellan 13-15.

Jag köpte present bla och kom hem efter 17.

Av barbamamma - 20 april 2009 13:34

3 åriga sonen är snorig. Det är säkert den jobbiga blåstens fel.  Han har inte varit så pigg på att äta i dag, men han vill gärna ha mormors vinbärssaft.  Tack mamma för saften!!


I natt sov han oroligt, han låg på mage och snorvlade i sin säng. Sen kom han ner och la sig hos mig.  Kort därefter kom stora sonen och la sig ytterst i min sägn, så jag låg pressad som en sardin, varmt och trångt blev det.  Många tycker det är mysigt att barnen kommer och sover i sängen men jag sover USELT.  Jag klev upp vid 5 och la mig i ena sonens säng, då var dottern vaken, någon hade väckt henne.

Gissa om vi var trötta i morse? Gäääsp.


Dagen har varit lugn. Pojkarna ville ut och spela tennis på förmiddagen men de kom in rätt snabbt för det blåste kallt sa de.  Legobilar har det byggts och nu ser de på Bosse bogserbåt på barnkanalen.


I morgon ska jag till psykologen, är någon sjuk får sambon vara hemma för jag SKA dit. Det var jättelänge sedan jag var till henne.  Jag ska till af på eftermiddagen så jag har tänkt ha pojkarna 8-16 på dagis.  Får se hur det blir.

Av barbamamma - 19 april 2009 22:14

I dag har det varit en trist, jobbig skitdag. Nästan så att jag ångrar att jag gick upp ur sängen.


Tänk om jag vann en massa pengar, då skulle jag slösa bort en del på MIG SJÄLV och spara undan pengar till mig och barnen för framtida bruk.

Skönt att denna usla dag snart är över. Inte för att det är roligare i morgon, men då är sambon på jobbet och dottern i skolan så kan jag rå om grabbarna själv.


Av barbamamma - 18 april 2009 17:55

I dag tog sambon med sig pojkarna till Biltema.  Då cyklade dottern och jag till affären och hon fick köpa lördagsgodis och vi köpte hem glass.

Sedan kom jag på att hon kanske ville se filmen Mamma Mia med mig.  Jag har köpt den men ännu inte sett på den.  På bio var den KANONBRA och jag hade träningsvärk i skrattmusklerna efteråt.

Jag höll på att skratta ihjäl mig, den är ju så fantastiskt rolig och kanonbra. Dottern har inga problem med att läsa texten och följa med i handlingen men jag förklarade lite ändå.   Man blir så himla glad av att se den här filmen, jag sitter här och flinar än, hehe.

Dottern satt vid datorn förut, hon fick se ABBA på youtube.  Jag sa att Abba vann med Waterloo samma år som hennes pappa föddes och det är många år sedan.


Nu är grabbarna hemkomna från Biltema, stora sonen är hos en kompis och yngsta sonen och pappa spelar tennis ute på gården.  Dottern cyklade hem till en kompis som hon ska sova hos i natt.

Jag blev ensam här, då passar jag på att dra på datorn och kolla in cybervärlden.

Av barbamamma - 15 april 2009 18:29

Vi har lagom vackert väder här.  I dag har vi varit ute ett par timmar efter dagis, pojkarna har cyklat, gungat och lekt i sandlådan. Vi tog ut juice och smörgåsar som vi åt till mellis.  Dottern lekte ute med sin vän, de lekte hästar.


Sambon har jag inte sett så mycket av denna vecka. Han åkte till sin pappa och fixade med sin bil i tisdags efter jobbet. I går åkte han dit direkt efter jobbet och fixade med bilen och så sov han där.  Förut kom han hem efter jobbet, duschade och åkte till biltema med stora sonen.


Jag höll på att somna uppe i pojkarnas rum när jag låg och läste och barnen lekte.  Men så ryckte jag upp mig och lagade till spagghetti och hamburgare till middag.  Det var gott.


I morgon måste jag ner till af och lämna ett papper.

Av barbamamma - 12 april 2009 23:22

Wow vilken underbar röst Susan Boyle har eller hur?

Av barbamamma - 11 april 2009 19:59

När vi hade ätit påskmat PUST och STÖN så åkte syrran och barnen vidare. 

Vi andra som orkade efter all mat, tog en skön promenad. Vädret var toppen så det var skönt att komma ut och inte bara äta och sitta inne. Lilla sonen på 3 år är så duktig på att gå, även om det är långt.

Vi gick ner till sjön vi brukar bada i på somrarna när vi är hos mamma.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards