Alla inlägg under mars 2009

Av barbamamma - 12 mars 2009 09:14

Snart ska jag till af och träffa arbetspsykologen, det blir 3e gången.  

Jag ska även passa på att kolla efter presenter till dottern som fyller 9 år nästa vecka och Jonas fyller år i helgen.   VAD VILL HAN HA SYRRAN?  Så måste jag köpa mig nya strumpor eftersom råttorna tuggar hål på dem.  Hmff!


Sambon är hemma från jobbet i dag eftersom jag måste till af.  Dottern är till skolan i dag.

Snart är det lördag, tralalala vad roligt det ska bli.

Av barbamamma - 11 mars 2009 11:40

Jag ringde till dagis förut för att säga att pojkarna kommer tillbaka i morgon.  Då sa hon som jag pratade med att det går magsjuka där och de har bara 10 barn av 54 barn (på båda avdelningarna) och att många personal är sjuka också.   Herregud säger jag !

Hon ville jag skulle veta det ifall jag hellre kan ha dem hemma.  Jag sa att då är de hemma för vi vill INTE ha hit magsjuka.   Vi får ordna det på nåt sätt, jag ska till af i morgon.


I morse var jag och träffade läkaren på psyk.  Jag har inte träffat henne sedan förra sommaren.  Hon ville kolla hur jag mådde och höra hur medicinen är.    Sambon åkte till jobbet när jag kom hem.


I går hade dottern svårt att somna, hon skrev lappar om att hon kände sig sjuk och mådde illa.   I natt vaknade jag efter 2 då gick hon omkring och sa att hon mådde illa.  Hon fick ligga i min säng med en hink brevid, men inget hände.  Hon fick vara hemma från skolan i dag med.

Av barbamamma - 10 mars 2009 13:19

Denna goda chokladkaka bakade dottern och sambon i går kväll.  Den är underbart smaskig!


Jag fick en orkide av sambon när han kom hem från jobbet.  I kväll kom hans mamma med en fin blombukett och 500 kr presentkort på kapp ahl. WOW Jag fyller ju inte jämna år, utan 37 år.


Tack för alla grattishälsningar via sms, mail och telefon. Tack!

Av barbamamma - 8 mars 2009 22:02

Vilken skillnad det blev. Sötnos

Av barbamamma - 7 mars 2009 22:55

Jag gillar den här låten.

Av barbamamma - 7 mars 2009 10:50

Hipp hipp hurra för Josse i dag!


Grattis till vännens dotter som fyllde 8 år i går. Grattis!


I går var vi till barnens kusin för han fyllde 5 år.  Jag var inne på barnens hus på vägen dit och köpte lego med bla fönster och dörrar.  Han bygger med lego hela dagarna så det passade perfekt.

Det bjöds på tacos när vi kom. Supergott! sedan blev det tårta som var rulltårta som var formad som en femma. Smart och jättefin!


När vi kom hem var stora sonen trött och han tjatade om att spela nintendo och lego starwars på datorn.  Oj oj oj!    När klockan var 21 så sov pojkarna så sött.   Dottern låg och läste sin bok som hon ska skriva om och berätta om i skolan.

Det var bara strunt på tvn så jag satt vid datorn ett tag.


I dag är sambon och dottern till musikskolan på information. De får prova olika instrument.

Sedan ska jag ner till stan till djuraffären och köpa kattsand och en till vattenflaska till marsvinen.

Jag känner mig förkyld, halsen och näsan svider. Det är inte roligt för jag hatar att vara förkyld.  Lilla sonen är med förkyld och stora sonen hade ont i halsen i går morse.

Av barbamamma - 6 mars 2009 14:43

Usch och gäsp jag somnade efter 3 i natt.  Jag tog ingen propavan, för jag kom på det för sent och när jag skulle försöka sova utan så låg jag och stirrade ut i mörkret länge.  Först såg jag på tv, det var allt möjligt jag såg på fram till 2.


Sambon tjatade på mig hela morgonen att jag skulle gå upp, himla roligt att vara dötrött och försöka sova då.  Hmmf.   Nåja jag gick upp halv 10 det är väl ingen katastrof att sova till halv 10.   Vore värre om klockan var 12.


Vi har varit lite duktiga och plockat i ordning i klädkammaren och burit ner skridskor och pulkor till förrådet.  Vintern verkar vara över.  Jag har tvättat leriga jackor och overaller från dagis.

Jag känner av halsont på kvällen, jag vill INTE bli sjuk, det har jag inte tid med.  HÖR NI DET BACILLER! STICK OCH BRINN!


Snart ska vi åka till barnens hus och köpa lego till barnens kusin som fyller år i dag. Vi ska dit och fira honom efter klockan 17.

Av barbamamma - 5 mars 2009 10:53

Se på mig är en så fin låt med Jan Johansen.  En av mina gamla favoritlåtar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards