Alla inlägg under mars 2009

Fan

Av barbamamma - 21 mars 2009 12:54

Jag är en dålig människa och en usel mamma.  

I dag vill jag bara lägga mig och sova.  BAH!

Av barbamamma - 20 mars 2009 13:53

I dag är det en lugn bra dag. 

Pojkarna är lediga från dagis och det har byggts med nya legot som jag gav dem i går. Dottern skulle med en klasskompis hem  efter skolan så hon kommer inte hem förrän efter 16.  Sambon vet jag inte när han slutar, men jag misstänker att han slutar tidigare än 16.  *hoppas på det*


jag är sugen på tacos så det blir det i helgen.  Mums med alla goda grönsaker, det är dem jag är sugen på. Vi har mest ätit kokta grönsaker den senaste tiden.


Nej nu ska jag kolla in på blocket efter en hylla till dotterns rum.

Av barbamamma - 18 mars 2009 22:24

Det var med tungt hjärta som jag ringde till djurkliniken i dag.  Eftersom vi är säkra på att ena marsvinsungen har skabb och har smittat både mamma och syster så ville vi göra nåt.  Sambon ringde härom dagen och frågade om priser, då sa de att det skulle kosta närmare 2000 kr för undersökning av alla marsvin+medel mot skabb.     De pengarna har inte vi, det finns inte en chans.


Så i dag ringde jag för att höra vad avlivning kostar och för att beställa tid.  175 kr styck kostar det sa de och vi fick en tid till i kväll.

 Det var jag som gick in med marsvinen på djurkliniken och familjen väntade i bilen.  Vi hade bestämt att vi ville ha med kropparna hem för att begrava själv.

Det fixades med papper och jag betalade 525 kr för 3 stycken avlivningar.

Sedan kom vetrinären in, hon var väldigt trevlig.  Hon tyckte det var synd att avliva så fina marsvin om de var friska i övrigt.  Hon frågade om hon fick gå och kolla vad det kunde kosta att behandla dem mot skabb.

När hon kom tillbaka sa hon att det inte behöver kosta mer än de 525 kr jag redan har betalat. Fast egentligen kostar bara en undersökning 700 kr.


Vilken lycka!!!    Glad jag blev att det inte behövde betyda döden för marsvinen och glad över att jag inte inte behövde betala mer.  En sköterska gav dem varsin spruta i nackskinnet oj oj oj vad de pep högt.  Sedan skickade hon med varsin spruta med medel som jag ska ge dem i munnen och 14 dagar.


Gissa om barnen blev glada när jag kom ut till bilen med levande marsvin??


Av barbamamma - 18 mars 2009 10:00

 Klockan 7.15 då var det bara att krypa ur sängen.
Efter lite bök och stök så är dottern i skolan och pojkarna lämnade på dagis. 3 åriga sonen var putt för att han inte hann krossa is innan vi gick in till dagis. Han kan vara som en envis åsna och vara putt över saker länge.

Grabbarna har inte varit till dagis sedan 5 mars pga att de har varit snoriga och sedan att jag inte ville ha hem magsjuka som gick där.  Lilla sonen grät när jag gick ,det var tufft.

Jag känner mig som en urvriden disktrasa nu när jag är ensam hemma. Jag har fixat undan disken efter 9 årskalaset i går, bäddat alla sängar, matat marsvin och klappat katter.
Nyss moffade jag i mig lite chokladkaka med vispad grädde, ja jag har ätit frukost innan.

Nu ska jag dra i gång kaffebryggaren. Hade tänkt åka ner till af och få ett papper påskrivet och ivägskickat men jag ooooorkar inte, jag tar det i morgon istället.


Just det ja om presenter

Av oss fick dottern en armbandsklocka, 4 böcker, klistermärken, tatueringar, brevpapper, blockflöjt, pengar.
Av de andra fick hon bla en popjacka, klänning, hello kitty tröja, märkpennor, skrivblock, diadem, smyckeskrin, hårklämmor.
Av barbamamma - 17 mars 2009 12:03

Grattis till vår älskade dotter som fyller 9 år i dag!  Vi älskar dig!

Av barbamamma - 16 mars 2009 12:14

I går var jag inte utslagen (hurra)som jag hade trott jag skulle vara efter globen i lördags.

Åh det var så himla roligt i lördags.  Vännen och jag, vi hade det så bra, en massa tjejsnack i bilen, vi åt thaimat innan vi gick in i globen och köpte en massa godis.  Jag hade kameran med i högsta hugg.  Jag tog korten utan blixt, det blev så dåligt annars.

Tyvärr var jag tvungen att zooma för att det skulle bli bra kort, men då blir ju skärpan tyvärr inte lika bra.


Det var superskoj. Jag tyckte jättemycket om Caroline af Ugglas, hon är så äkta och kör sitt eget race.  Låten är så fin så jag ryser när jag hör den.   Jag gillade även Saras låt och så Malena hon som sedan vann.   De var inte sminkade eller fixade i håret, men var gjorde det när jag äntligen fick vara i globen och se allt LIVE.

Det höll på i över 2 timmar.  De hade även röstning med jurys men det bara på skoj för de övade.  Vi var kvar till slutet, det var en del som gick tidigare märkte vi.

Vi åkte pendeln in till globen från Flemmingsberg så vi fick även ta pendeln tillbaka, det var ett äventyr för mig som inte är van. Tur vännen var med, annars skulle jag nog komma bort på nolltid.

Tack kära T för en underbar lördag. Det var så roligt!!


Jag kom hem lagom till det började på tvn, så barnen och jag tittade på det.  Malena vann, det blev en chock, för jag hade hoppats på Caroline. Det var väldigt spännande vid röstningen och så jämt och omtumlande.


I går var jag duktig och bakade en chokladkaka. Samma chokladkaka som de bakade till mig när jag fyllde år. Den var underbart god! Nu valde jag en avlång form istället för sockerkakeform. Det blev bra. Jag gjorde även en vanlig sockerkaka när ändå ugnen var på.    Dottern fyller 9 år i morgon så då blir det kalas.

Sambon gjorde en kalopsgryta vi åt med kokt potatis till. Gott!


I dag är pojkarna lediga från dagis och dottern har studiedag.

Av barbamamma - 15 mars 2009 13:40

Grattis Jonas som fyller 10 år i dag.


Hipp hipp hurra!

Av barbamamma - 14 mars 2009 23:29

Jag var där. Kolla på korten nerifrån och upp så får de samma ordning som de sjöng i.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards