Alla inlägg under januari 2009

Av barbamamma - 19 januari 2009 13:49

Natten var inte alls bra. 

Jag la mig sent ca 1, sedan grät stora sonen efter mig vid 3 han hade ont i halsen och hostade, han fick en halstablett och så låg jag hos honom till han somnade om.

När jag lagt mig i min säng igen så grät han efter mig igen vid 4 då somnade jag i hans säng och låg där till halv 7 och fick ont i rygg och svank.

Sedan vaknade jag inte till liv förrän halv 9. Då var alla barn vakna, dottern ville inte gå till skolan utan hon fick vara hemma.  Pojkarna är lediga i dag.

Stora sonen har tagit det lugnt i soffan mest, han har lagat och sett på barnkanalen och nu spelar han nintendo och är hostig.


Vi har tittat i mina gamla frimärksalbum, bokmärksalbum och gamla mynt. Jag visade även mina gamla skolkataloger.

Jag antar att det inte blir av att jag kan gå till kuratorn i morgon. 


Stark misstanke som säkert stämmer! 

ANNONS
Av barbamamma - 17 januari 2009 20:11

Fy vad mätt jag är, vi har precis ätit tacos och jag satte mig här för att jäsa ett tag.  Barnen ser på en film och sambon spelar piano och ska diska.

Jag höll på att svimma för mamma ringde idag wiii, det var länge sedan. Jag har väntat ut henne för att se hur länge det dröjer innan hon ringer och undrar om vi lever.  Vi brukar göra så ibland.  Sist jag pratade med henne var dagen före nyårsafton.  Det är oftast jag som ringer henne. Fast oftast fattar man noll av det vi pratar om iallafall med alla barn runt sig. Bah!


Dottern har en klasskompis här som ska sova över, de har haft en massa skoj för sig och bröderna har fått hänga på, på nästan det mesta.   Jag får nog allt se till att de inte är vakna hela natten.


Vi hade ett snack om att jag inte vill fastna i någon kvinnofälla nu när sambon jobbar 7-16 och inte är hemma lika mycket som han brukar. Den här veckan har det känns som att det mest är jag som varit med barnen+ fixat mat efter att han kommit hem från jobbet halv 5.


ANNONS
Av barbamamma - 15 januari 2009 23:50

Blä vad jag blir putt på min dumma huvudvärk. Först tog jag en alvedon när jag kom hem från stan. Sedan kom jag på att jag köpte en ny sorts medicin mot migrän, då tog jag 2 stycken av den.

Efter ett par timmar har det inte hjälpt ett enda dugg då tog jag 2 stycken IGEN.


Nu sitter jag här och det bultar i tinningen på mig. Hmm kanske jag borde gå och lägga mig, jo visst men jag är inte så trött än. Jag orkar inte ligga i sängen om jag vet att jag inte kan somna direkt, då tänker jag och det bara snurrar i huvudet på mig.


Jag sitter och väntar på John Blund. Minns någon John Blund?? Jag gör det iallafall.

Av barbamamma - 15 januari 2009 13:09

Jag köpte med mig en bukett gula tulpaner hem.  Nu hoppas jag katterna låter bli dem, det vet man aldrig med dem för de var busiga med julstjärnan.


Nu har jag varit till af och så har jag köpt lite kläder på rean. På lindex har de så mycket fint till barnen, så jag köpte en tröja och 2 par strumpbyxor. Jag tycker bamse och fem myror kläderna är SÅ fina.


Åt även lunch ute och drack dagens första kaffe.   På bussen hem fick jag huvudvärk, fasen.  Undrar om det är för jag inte drack kaffe förrän ca 12 tiden eller för att jag var så hungrig innan jag väl åt.  Suck, nåja det är inte hela världen, jag tog en alvedon nyss.  Snart ska jag hämta buspojkarna på dagis. 


Inga marsvinsungar än, magen blir bara rundare och rundare, hon ser ut som en boll snart, fniss. 

Av barbamamma - 14 januari 2009 23:05

Här är kort tagna i dag på marsvinet som ska ha bebisar och på Bamsekatten.

Av barbamamma - 13 januari 2009 10:47

I dag har pojkarna börjat på dagis igen efter all ledighet. De kunde ha gått till dagis i torsdags, men eftersom det bara blev en dag så tyckte jag de kunde vara hemma till denna vecka.

Men hua vad otäckt jobbigt att behöva vakna klockan 7, det är vi inte vana vid, varken jag eller barnen.  Ryys.  Men vi vänjer oss nog, det tar ett par dagar så är vi vana igen. 


Så nu är det lugnt och skönt här hemma. Bara jag och alla husdjur. Inga marsvinsungar än, men magen växer och växer.  I går fick de städat och fint i buren, dottern fick fixa med det.   Katterna tittade på , hihi.


Jag handlade när jag lämnat dem på dagis och nu har jag druckit kaffe och ätit lite glass. Jag var förtjänt av det tyckte jag.  Sambon jobbade sin första dag i går, 7-16. Vi får se vad han tycker om att jobba dagtid, det har han aldrig gjort förut, han har mest haft skifttider.


Nu ska jag njuta av att göra ingenting, inte behöva svara ja eller nej på barnens frågor eller sära på kivande barn. 

Inte behöva prata alls, skönt!!

Av barbamamma - 11 januari 2009 13:50

Gosh i dag är jag trött, trött i kroppen, trött i ögonen, hela jag är TRÖTT.

 Jag skulle kunna stå och somna om det vore helt tyst här, men det är det inte. 

Pianot går varmt mest hela förmiddagarna.  Jag har dock inte spelat på det än.  Jag har inte orkat ta könummer, fniss.


I går var vi duktiga och gjorde panerad fisk som vi åt med dillsås och ris. Mums!

Sedan åkte vi och hälsade på barnens farmor och farfar.  Där fick barnen en massa godis, salta pinnar och chips.  Vi fikade och sedan blev det ost och kex.  Jösses vi åt visst hela tiden, det hade vi ju inte tänkt.    Men gott var det. 

Lillsonen var jätteduktig och sa till när han ville gå på toa, det var första gången när vi varit borta och han haft blöja på sig. 


Snart vankas det spagghetti och hemmagjord skink/ostsås ala sambon.  Smaskigt!    Jag är SÅ hungrig.

Av barbamamma - 9 januari 2009 21:27

eller bebisar.   Det lilla marsvinet som var en hane visade sig vara en dräktig hona.  Hoppsan hejsan!


Vi tyckte den hade en stor mage från början och vi trodde den bara var tjock, men i går märkte vi att magen var ÄNNU större.  Jag frågade runt lite på nätet och läste massor om marsvin.  

I dag tog jag den i knät och höll händerna under magen (jag läste tips om det) och jag kände det rörde sig och puffade.   Mysigt!


Någon som vill ha marsvinsungar? 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ barbamamma med Blogkeen
Följ barbamamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se