Alla inlägg under januari 2009

Av barbamamma - 25 januari 2009 13:02

Tack Carola vad gulligt av dig!

Av barbamamma - 23 januari 2009 23:59

Jag hör sambons snarkningar från soffan, vi såg på en halvdålig film och han somnade. Inte så konstigt då han har gått upp klockan 5 hela veckan.


Jag satte mig här för att blogga och kolla runt lite på nyheter och så. Ska nog försöka lägga mig snart, huvudvärken sitter kvar, fast i dag slapp jag den på förmiddagen, sedan kom den smygande. Det är menshuvudvärk. *hatar hatar*


Dagens kort på bebisarna är här.

Av barbamamma - 22 januari 2009 13:04

Usch jag har noll koll på det där menseländet när det är dags, det är så mycket annat just nu eller jämt menar jag.  Men migräneländet kommer alltid dagarna innn och jag HATAR det.


Jag var dötrött i morse, sov dåligt i natt och var uppe en gång när sonen ropade efter mig.  Jag har gjort en balja kaffe så jag kan hålla mig på alerten i dag, känner att jag har dov huvudvärk så jag tog 2 migräntabletter så det inte bryter ut migrän, det pallar jag inte med.

Pojkarna är hemma i dag med. Nästa vecka hoppas jag de kan gå som vanligt igen, de behöver träffa kompisar där och inte bara tråkiga mamma.  


Det börjar snöa nu ser jag. Vi ska klä på oss och gå till ica och handla och hämta ut ett paket med något jag har vunnit på nätet.  Jag älskar att vinna. Jag glömmer aldrig när jag vann 4 biocheckar. Det var ashäftigt! Jag som älskar filmer. 


Mamma fyller år på söndag så jag ska skicka brev så hon får det i morgon. 

Av barbamamma - 21 januari 2009 12:55

I natt fick stora sonen hög feber och han hade huvudvärk och var vaken ett tag.

De blev hemma från dagis i dag båda pojkarna. Totalt onödigt att bara lämna en av dem. I morgon skulle han och alla 5 åringar få gå till skolan och se på clownen Manne, vad synd att han missar det.


Åh vad de små marsvinsungarna är goa och söta. Mamman ser så stolt ut. Här några av dagens kort jag har tagit hittills.

Av barbamamma - 20 januari 2009 22:37

De är ljuvilga de små raringarna till marsvinsungar.  Barnen ville kela med dem mest hela tiden, men vi sa att de måste få vara med mamman och äta och sova. De hinner se på dem. 


Jag tycker det är otroligt att de föds med ögonen öppna och ser så stora ut. Jag menar kattungar ser helt hjälplösa ut när de är nyfödda. Marsvin kan börja äta vanlig mat redan efter ett par dagar.


I kväll satte jag ut pappan på annons på blocket.  Vi måste göra oss av med en del, de går inte alls ihop och vi kan inte ha flera burar.  

Vi får väl se om de här är honor eller hanar. 

Av barbamamma - 20 januari 2009 13:11

med två stycken marsvinsungar. Jag upptäckte det nyss. Åh vad rart!

Här är de söta små liven.

Av barbamamma - 20 januari 2009 12:31

I natt vaknade vi av att båda pojkarna låg i vår säng och pratade och hade sig. Inte somnade de om fast de låg hos oss. Jag tror klockan var 3-4 snacka om att känna sig astrött vid den tiden.
Sambon var nog inte värst pigg när han var tvungen att gå upp före 6.

Till slut gick jag upp med pojkarna till deras rum och sa nu sover ni punkt slut. Ögonen stod i kors på mig så trött var jag. Det är jobbigt att få nattsömnen pajad.

Gissa om de var trötta i morse när jag väckte dem före 8. Nu är de på dagis fast de var lite hostiga, de var ju så pigga i går så sjuka kan jag inte kalla dem för.

Jag gick hem och la mig i sängen för att läsa och vips råkade somna(hoppsan) och sov till halv 12.
Så kan det gå,det var min förmiddag. Jag som skulle diska, dammsuga och träffa kuratorn.

Av barbamamma - 19 januari 2009 22:41

Nu börjar jag inbilla mig att jag börjar få ont i halsen. Usch det vill jag inte så jag försöker slå bort tanken och tar en sked honung.

Jag har lagt fram halstabletter och en sugalvedon till natten om sonen vaknar och har ont i halsen.   


Sonen har varit rätt okej under dagen, men inte riktigt sig själv, han är lite hostig och har klagat på huvudvärk, men han hade ingen feber.  Han har dock varit i farten med sina syskon så några lugna stunder har jag bara haft då och då under dagen. Pust!

 Nu får vi se hur natten blir, om det blir dagis i morgon.  Det skulle vara bra om det blev så, det har varit intensiva dagar sedan i fredags.  Men är han sjuk så är han.  


Jag lyckades tänka till att vi skulle ha potatis och köttbullar till mat så det blev det.  Efter maten var jag och kastade en del i grovsoporna och så var jag och hämtade ett h&m-paket på ica med kläder till barnen.


I morgon är det den 20 och barnbidrag, oj vad fort januari har gått.  Det var ju inte länge sedan det var nyårsafton.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards