Alla inlägg under december 2008

Av barbamamma - 10 december 2008 14:06

Jag fick lämna urinprov och sköterskan tog febern, sedan in till läkaren som kände på magen och frågade vilka symtom jag har.   Provet visade uvi så han skrev ut penicillin i 7 dagar. De skulel skicka det vidare på odling om det skulel visa något mer.


När jag var på väg till apoteket såg jag på mobilen att dagis hade ringt så jag ringde upp dem.  De sa att 3 åriga sonen var inte sig själv, han var hängig.  Jag sa att jag kommer efter jag har varit på apoteket.   Väl inne på apoteket laddade jag upp med bisolvon, sugtabletter mot ond hals och värktabletter.

Jag hade inte hunnit äta så värst mycket eftersom jag mest sprungit på toan hela morgonen.  Jag köpte med mig både frallor och bullar hem.   I bussen tog jag första penicillintabletten.


Nu är pojkarna hämtade och det är spiderman på dvd som gäller.   Dottern ringde hon är hos en klasskompis.    Hon och jag ska till kyrkan på pysselkväll 17-19.  Får se hur det går om jag får springa lika mycket på toan där som hemma.

Av barbamamma - 10 december 2008 10:45

Jag har haft en helsikesmorgon med spring på toan, taggtråd och sveda.  Gahh   *hatar hatar*

Först tänkte jag att det går väl över men så kissar jag blod då ringde jag till vc direkt.

De ringde nyss upp och jag har sådan tur så jag fick en tid 11.15.  Ska till bussen nu och få det överstökat med kissprov så jag får veta om det är uvi och få något mot det.


Återkommer senare om jag orkar. 

Av barbamamma - 9 december 2008 22:47

Av barbamamma - 9 december 2008 18:11

Nu är pojkarna nybadade och proppmätta och sitter och ser på bolibompa. Dottern står i duschen.


Jag och sönerna tillbringade eftermiddagen med lek och stoj hos dagiskompisarna och deras trevliga mamma.   God mellis och mycket prat och skratt blev det.

Det blir nog en tidig kväll för barnen anar jag, de ser trötta ut.   Passar perfekt för jag är med trött. 

Av barbamamma - 9 december 2008 09:38

Jag köpte en sån i affären för halva priset. Det får bli min frukost nummer två. Jag åt knappt nåt förut innan jag gick med pojkarna till dagis så det kommer smaka bra. Jag ska ta tillvara på hela förmiddagen när jag är ensam. Så skönt så skönt. 

Katterna blev glada när jag kom hem från affären med kattmat till dem. Hmm falukorven gillade de visst inte som jag gav dem i går kväll, när jag upptäckte att deras mat var slut.


Jag måste köpa mig en ny mobil. Den jag har nu har visst lagt av iallafall med att låta.  Både i går och i dag lät inte alarmet när jag hade ställt den på väckning. Inte hörde jag när jag fick sms i går, hmm vad mystiskt.  Jag måste kolla efter en ny, den här fick jag av sambon.  Han fick den av sin mamma men ville inte ha den just då så jag fick den.

Jag gillar Nokia och vill ha en ny sådan. Ingen vräkig dyr med en miljon funktioner på, det struntar jag i.  Jag vill kunna ringa och smsa sedan är jag nöjd.   Så modern är jag!

Av barbamamma - 8 december 2008 22:20

Jösses vad det är intensivt och tröttande att umgås hela helgen hela familjen. I går hade vi först städdag då vi skrubbade köket och badrummen. Sedan bakades det pepparkakor och lussekatter.


I dag har barnen varit oense om både det ena och det andra. Är det inte minsta sonen som nyps så är det stora sonen, retas inte dottern så är det en av sönerna. Ljudvolymen har varit hög, pust stånk och stön säger jag. Skulle det finnas volymknappar på barn skulle jag vara glad och ha volymen på det lägsta.



Sambon jobbar förmiddag den här veckan. 6-14 är det då. Egentligen var det natt men det finns så lite att göra så det blev dag istället. Han blir ju mer ledig iom lite jobb och nerkärningarna. Nu har de 240 stycken som blir av med jobben där han jobbar fått besked. De är kvar till 1 mars sedan slutar de.


Jag ska till arbestspykologen på onsdag, det blir andra gången. Hon verkade himla bra så jag ser fram emot onsdag. På onsdag har minsta sonen läkartid på vc. Han är så torr i knävecken så han ser ut ut som att han har eksem, vi tror han har så pga att han inte tål mjölk. Han får ju laktosfri mjölk. Nu vill vi de ska testa så vi vet hur det egentligen är om han inte tål mjölk och få papper på det. Då får de ge honom mjölkfritt på dagis.

Jag smörjer in honom med barnolja morgon och kväll. Men ibland kliar han så han får sår och då gör det ont och svider säger han.

Han är så duktig, han har gått i kalsonger hela dagen i går och det gick bra. I dag fick han gå i kalsonger nästan hela dagen. Lite kissigt blir det, men han är så duktig och har alltid visat intresse för att sätta sig på toan.


I morgon ska jag vila och njuta av lugnet. *Underbart*

Av barbamamma - 7 december 2008 15:49

Vi ska snart fika med nybakta pepparkakor, lussekatter och till det glögg och kaffe. Mums!

Av barbamamma - 7 december 2008 13:31

-Sveriges bästa belöningsprogram där du får tillbaka upp till 80% av det du handlar för i över 200 välkända butiker – perfekt sätt att fylla plånboken igen efter julshoppingen :-)


- Rolig jultävling där du kan vinna julklappar för 20.000 kr + får pengar tillbaka för allt du handlar på nätet i över 200 välkända butiker!

Bli medlem du med här !

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards