Alla inlägg under november 2008

Av barbamamma - 16 november 2008 22:40

I dag har jag varit rätt duktig tycker jag.

Först bar jag i väg en massa skräp till soprummet, åh vad skönt att bli av med det. Varför samlar vi på skiten i klädkammaren kan man ju undra?  Nu använder inte vi klädkammaren som garderob men ändå.


Sedan lagade jag till en enkel med lunch med pasta och hamburgare.  Mums var det, för jag var himla hungrig!  Dammsugaren åkte fram och jag dammsög överallt här nere, det var en hel del damm. Hm förr då blev det aldrig så här skitigt. Är det för vi är hemma mycket kanske?
Nåja nu är det fint......till i morgon iallafall. Haha!  Jag gillar att dammsuga men hatar att damma och grovstäda. Det blir liksom inte av så ofta.

Dottern har varit hos en kompis mest hela dagen och vi andra har varit hemma. 

Av barbamamma - 15 november 2008 22:12

Det är hur lätt som helst att få ihop poäng på GratisMode bara genom att klicka på länkar och utan att köpa något.   Den är snyggare än GratisBio som jag med gillar.

Testa du med om du vill! Det kan vara värt ett försök. 

Av barbamamma - 15 november 2008 21:19

Åh äntligen tog jag mig in i duschen.

Jag har tänkt det i flera dagar, gah vad äcklig jag är va. Men jag har mina perioder.   I förmiddags tänkte jag hoppa in i duschen, men vips så kom det kompisar hit till barnen. Först kom sonens kompis och sedan dotterns klasskompis.   Det blev inte läge att duscha då för sambon låg och sov, för han var vaken ett tag i natt.   Jag hade fullt upp med att ha koll på barnen, de hade så roligt så.


Vi hade sängen full av barn i natt.  Innan vi hade lagt oss var stora sonen ledsen efter att han hade somnat, då bar sambon ner honom till vår säng. Sedan när vi hade lagt oss kom andra sonen ner och han hamnade i vår säng med.  Jag fick precis plats, varmt och bökigt kändes det.   Dumt att jag inte tänkte på att jag kunde ha gått uppp och lagt mig i sonens säng.

Det är lätt att vara efterklok.


21.30 börjar en av mina favoritserier så nu ska jag sjunka ner i soffan.

Av barbamamma - 14 november 2008 23:15

Vi har precis sett på film.  Jag hade fixat hem The Mist och sambon blev eld och lågor när han kom på att han har läst Dimman för jättemånga år sedan.


Filmen var ruskigt bra och nu är jag sugen på att läsa boken igen. Jag minns inte riktigt om jag har läst den, men jag tycker mig känna igen en hel del av handlingen. Stepen King är fenomenal på att skriva, jag har de flesta av hans böcker.  Bäst är DET,


Nu blir jag jättesugen på att börja läsa böcker igen, jag har... få se nu 5 stycken pocketböcker som jag inte har läst.  När jag var på stan förut i dag gick jag in på Myrorna och köpte ett par böcker till dottern. Det är så underbart att hon börjat läsa mer nu, det går i perioder.


En positiv sak. Dottern har börjat sova i sitt rum.  Det var härom kvällen som jag tröttnade på att barnen störde varann när de skulle sova och så skyllde de på varann och var jättetrötta.

Då sa jag till dottern att nu lägger du dig i din säng och så kan du läsa en bok.  Jag la mig brevid 5 åriga sonen tills han somnade.


Hon läser jättebra sedan innan 1an och vi brukar köpa böcker åt henne så hon alltid har att läsa.

Myrorna har kanonfina böcker och de är så billiga, kostar oftast bara 5-10 kr styck. 


Av barbamamma - 13 november 2008 20:58

Min hosta är envis. I går hostade jag så barnen sa att jag skulle vara tyst, de fick ont i öronen. Ja hur ont får då inte jag i öronen, som måste höra mig själv hela tiden. I dag fick jag huvudvärk för jag hostade så, usch.


Jag måste vara helt koko. I helgen såg jag att mina cymbaltatabletter tog slut och jag tog den sista på måndagen. I går kände jag mig helt knäpp, som att jag blev manisk, babblade på med sambon om allt möjligt, jag kunde liksom inte sluta. Mitt huvud kändes som i en bubbla.

I flera dagar har jag tänkt ringa läkaren på psyk och be om nya tabletter. Så i går stod jag och tittade på asken och då ser jag att det står 2 askar utskrivna. Hmm jag tittar efter i medicinskåpet och visst där ligger ask nummer 2.

Här har jag gått och kännt mig som en.... jag vet inte vad, inte okej iallafall. Jag fick bla ett skrikanfall på barnen i går och har haft svårt att somna.

Av barbamamma - 11 november 2008 21:17

Sonen älskar Höjdarna och jag köpte dvdn för länge sedan.  I dag såg han på avsnttet "Bilar".   Själv sitter jag i soffan och ser på tv. 


Vad har era barn för favoriter de vill se på? 

Av barbamamma - 11 november 2008 10:00

Snart ska jag iväg till arbetsförmedlingen, jag ska träffa en arbetspsykolog klockan 11. Det är första besöket.  Sedan ska jag passa på att kolla efter en jacka till mig och köpa en present för dottern ska gå på kalas i helgen.

Halv 2 ska jag och sambon till skolan på utvecklingssamtal.

Kl 3 ska jag hämta pojkarna på dagis och sambon åker till jobbet när vi är klara i skolan. Det är lite av min dag.


Vad har ni gjort idag?

Av barbamamma - 9 november 2008 18:55

Åh en ny gratissajt och den heter GratisMode!  Den är inte så känd än, så ni som vill värva vänner har mycket goda chanser!
Sajten verkar helt okej jag har själv varit inne och kollat runt nyss och det verkar vara lätt att samla gratis poäng.


Blir ni medlemmar genom min länk får ni hela 50 startpoäng!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards