Alla inlägg under november 2008

Av barbamamma - 22 november 2008 23:44

Jag inne i ljuscafet. Det var härligt.  Obs jag sov inte för man skulle vara vaken, jag bara njuter.

Av barbamamma - 21 november 2008 17:07

I kväll kommer min bästa vän hit. Jag ska möta henne vid tåget.  Vi ska ha så himla roligt i helgen.

I morgon ska vi och en till vän åka till Stockholm över dagen. Vi ska bla besöka ett ljuscafe.   Cafe Iglo heter det.


Ha en trevlig helg alla!  Jag återkommer på söndag.


Av barbamamma - 20 november 2008 11:53

Hela dagen har jag haft huvudvärk. Jag kände det redan i morse när jag var tvungen att lyssna på dotterns väckarklocka i 20 minuter. Fyy!  Själv sov hon tills jag gick upp och stängde av klockan och väckte henne. 


Barnen var glada över att snön låg kvar, dessutom var det -2 ute så det är bra overallväder. Jag tog en ipren för ett par timmar sedan inte har det hjälpt. Suck och dubbelsuck!   Undrar om jag ska ta en ipren till + en alvedon. En del säger att det ger bättre effekt.


Jag har iallafall ingen lust att ha ont i huvudet hela dagen, det har jag inte tid med eller ork heller för den delen.  Här hemma samlas dammet, det borde dammsugas och plockas i ordning lite. Gissa vem som oftast får göra det?  *räcker upp en hand och ser rolig ut*

Av barbamamma - 19 november 2008 22:15

Gissa om barnen blev glada när det började snöa på eftermiddagen. De var ute på nolltid och sedan var vi ute i ett par timmar.

Av barbamamma - 19 november 2008 10:53

Vår dotter är som en envis åsna nästan jämt.  Jag förklarar och säger åt henne att det är INTE sommar och juni utan det är vinter och kallt och novembermånad.  Henns mössor är för små eller för stora säger hon och kastar dem i golvet.   Ändå fick hon välja en mössa själv när vi var på kapp ahl och den var hon nöjd med.

Det är samma saker vi blir oense om varje morgon huruvida hon ska ha mössa eller inte. Jag har lagt vantar i alla hennes jackor så hon har. Nu tog hon en mössa på sig i morse och det var bra.


Det var -2 när jag gick med pojkarna till dagis. De fick ta sina overaller på sig.   Lillpluttisen har 92 i sin overall.  Han har egentligen 98/104 i kläder men är så liten. 


 I dag ska jag till bvc med yngsta sonen, det är 3 årskontroll.   Det ska bli roligt att få se hur lång han är och vad som mer ska göras där.  Andra sonen får följa med dit så jag hämtar båda samtidigt.   Han har med fått tid till bvc nästa vecka. Då blir det sista besöket där inför skolstarten+ han ska få spruta.

Av barbamamma - 18 november 2008 12:39

Jag begriper inte vad det är med lilla sonen. I natt var han uppe vid 2tiden.  Jag vaknade av att det lyste i hallen och i köket. Han höll på i köket och tejpade ihop ett litet paket.   Jag stoppade honom i sängen och där hittade jag TVÅ ÄGG.   Oj då! 

Nästa gång jag vaknade var han uppe igen(vid 4)och då fick han ligga i vår säng, han verkade inte trött och jag vet inte vad det var med honom. Till slut somnade han om och jag med.  Gah så trött jag var i morse när jag var tvungen att gå upp.


Varför vaknar han så där?  Jag önskar alla barn kunde sova om nätterna och somna gott på kvällen.   I går kväll var dottern vaken länge. Hon brukar ligga och läsa när hon lägger sig. Jag tittade upp före 21 och tyckte hon hade släckt.  Sedan när jag gick upp när det var reklam när CSI var, då hade hon inte släckt.

När klockan var nästan 23 och jag tänkte gå och lägga mig så kom hon ner, då hade hon somnat men vaknat igen.  Jag sa att hon kan ligga kvar i sängen hon behöver ju inte gå upp bara för att hon vaknar.


Jag får nästan hjärtklappning när jag skriver det här och när jag tänker på nätterna. Det är ganska påfrestande att inte få sova hela nätter.  Tänk om jag skulle jobba, då skulle jag gå omkring och känna mig som en zombie  om dagarna. 

I dag har jag inte gjort ett dugg, är trött men kan inte sova. 


I morgon är det 3 årskontoll för sonen det blir intressant att se hur det går.  Jag har ingen aning om hur lång han är. 

Av barbamamma - 18 november 2008 10:13

Passa på att gå med i supergratis och samla poäng för att sen kunna växla in till fina prylar eller presentkort i en butik som du vill handla i. Du får poäng för varje dag du loggar in. Du får dessutom 30 poäng av mig om du blir medlem.   Jag har fått ihop en hel del poäng utan ansträngning eller att det kostar något.


Titta in här får du se själv.

Av barbamamma - 17 november 2008 20:57

Jag ska se på CSI och det är tyst och lugnt här hemma. Alla sover utom jag, gissa om det är härligt! Katterna håller mig sällskap till John Blund kommer i kväll.


Hostiga familjen det är vi det. Jag har min envisa hosta, nu är den inte lika torr. I natt ropade stora sonen på mig och sa att han inte kunde andas när han hostade, jag låg hos honom ett tag. Armarna domnade bort på mig för det var inte så bekvämt. Lilla sonen hostar lite med och näsan har börjat rinna på honom. Kul....NOT


Pojkarna och jag har varit bla till af och skoaffären i dag. Det blev ett par fodrade allvädersstövlar till stora sonen.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards