Alla inlägg under augusti 2008

Av barbamamma - 14 augusti 2008 11:40

Filmen var helt underbart rolig. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Det var mycket musik, skratt och lite allvar.   Jag satt med ett stort leende genom hela filmen.  En "måbra" film enligt mig.

Se den du ångrar dig INTE, jag lovar!


Pierce Brosnan är otroligt snygg, honom vilar jag gärna ögonen på. Tänk att jag har hans autograf på ett ursnyggt kort av honom. Jag var nog inte gammal kanske i 12 årsåldern när jag skrev till honom och bad om en autograf. Jag samlade på autografer när jag var yngre och har en hel del i min samling.


När jag och vännen kom hem satt vi i bilen och pratade ett tag. Då kom barnen och sambon hem. Jag trodde barnen låg i sina sängar och sov, men nej då. De hade varit och kört med den häftiga radiostyrda bilen ute. De hade träffat på polisen som var och letade efter ett par stycken som hade rånat vår Icaaffär. Hua stackars de som jobbar där, det är andra gången på kort tid de är utsatta.


När de andra gått in och jag står kvar och pratar med vännen ser vi ett par mopeder åka förbi, sedan kommer en polismotorcykel och en polisbil. Vi sa åt vilket håll de åkte och de gasade på efter dem.

Jag hoppas de tar fatt dem, så de inte kan hålla på mer.

Bio

Av barbamamma - 13 augusti 2008 12:33

Det närmar sig med skolstart för dottern, hon börjar i 2an på måndag.  Jag ska följa med henne dit tror jag.  Sambon får ta pojkarna till dagis, då han jobbar kväll och är hemma.


I kväll ska jag och en vän gå på bio.  Jag har en biocheck kvar.  Vi ska se på Mamma Mia.


Var har mamma tagit vägen? Jag har ringt flera gånger men får aldrig något svar.  Hmm konstigt.  Jag kan ju ringa på mobilen, det har jag inte testat.  Jag är nyfiken på om hon får jobba kvar eller inte. Hon fick besked om att hon inte fick behålla sin vanliga anställning, men har hon tur kanske hon får fortsätta jobba och få aktivitetsersättning.  Hon trivs så bra där i skolan och vill  ha något att göra, det finns inga andra jobb att söka.

Av barbamamma - 12 augusti 2008 12:39

  Om ni vill skriva på ett upprop...

...emot nedläggningen av BB och kvinnokliniken i Nyköping

http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2342

Av barbamamma - 11 augusti 2008 22:08

Vad många jättefina kort jag har tittat på från min kusins bröllop i fredags.  Oj oj så fina de var, Josse du var så vacker på alla kort, det riktigt lyste om dig.

Jag hoppas ni alltid kommer vara lyckliga ihop.  Kram! 


I dag började sambon att jobba igen efter att ha varit ledig i 5 veckor. Nu jobbar han 2-skift och börjar med fm denna vecka. 6-14 är jobbtiden då.

Vi var ute på eftermiddagen, barnen cyklade och tog ut sina drakar de flög med.  Vinden var perfekt, fast vad jobbigt jag tyckte det var både kallt och varmt.  Det är så svårt att veta vad för kläder man ska ha på sig då.   Jag och minsta sonen hade långärmat på oss, vi har varit förkylda och det vill vi inte vara längre.


I morgon ringer läkaren från psyk, hon ska fråga om hur den nya medicinen är, cymbalta, som jag har ätit ett tag nu.   Jag är inte sämre iallafall och det är ju bra.

Annars vet jag inte, jag är som vanligt  jättekänslig för stress och höga ljud.   Jag fick huvudvärk förut, jag är så trött för jag sov uselt i natt.  Gäspar stort,  jag ska försöka lägga mig tidigare i kväll.

Av barbamamma - 9 augusti 2008 15:44

Nu är sambon hemma sedan i går och allt är som vanligt igen.

Min förkylning består av heshet och hosta annars är det okej. 


I dag har jag äntligen tagit mig in i duschen, jag törs inte säga när jag senast duschade. Hua mig! 


I dag hoppas jag på att se klart filmen Gone baby gone.  Vi såg den i går, men sambon somnade efter mer än halva filmen och jag ville inte titta utan honom. Vi gör ett nytt försök i kväll. 

Av barbamamma - 8 augusti 2008 14:34

 Där kan du samla poäng och få presentkort på bio, mm.


Titta in om du blev nyfiken. 

http://www.SuperGratis.se/?r=44529" target="_blank" title="SuperGratis"> http://www.SuperGratis.se/?r=44529

Av barbamamma - 7 augusti 2008 13:16

Jag är däckad i förkylning och huvudvärk. 

Jag somnade till på soffan förut, men väcktes av barnen som undrade om deras kompisar fick komma hit.   Jag sa okej för jag tänkte det är bättre att de är hemma och kompisarna kommer hit än att sde stora barnen går i väg och bara minsta sonen är hemma.  Nu kan de ha koll på lillebror när jag inte orkar med.


Jag satte mig vid datorn bara för att få gnälla av mig lite i hopp om att jag känner mig bättre.   Jag kan ju hoppa på det, men chansen är minimal.

Jag tog 2 alvedon förut och lite kaffe, men det smakade blä.


Önskar att jag inte var sjuk eller att sambon kommer hem, jag känner mig så liten och ynklig när jag inte mår bra. 


Nehepp nu ska jag dricka en massa vatten och ta en vitamin i brist på annat.  Kanske vitaminer är bra vid förkylning. 

Jag längtar efter glass i stora lass. 

Av barbamamma - 6 augusti 2008 23:57

 I dag var vi till Leklandet med min vän och hennes två barn.  


Barnen hade jätteskoj och rusade mellan alla saker för att testa allting.  Jag tog en del kort, men har inte tittat på hur de blev.

Vi hann sitta och prata lite bara hon och jag, det är inte alltid man lyckas med det med barnen runt omkring.

När vi hade varit där i ca 3 timmar gick vi till mc donalds och åt.   Alla var hungriga och det var roligt att se vilken aptit barnen hade.


Vi kom hem efter 15.30   Då gick de stora barnen ut och lekte med sina kompisar som de inte har träffat på flera veckor.


Min näsa rinner och ögonen tåras.   Hatar, hatar det här, kan jag inte bara bli förkyld på en gång så det kan vända och gå över direkt.  Måste det vara så långvarigt?      Nu måste jag torka näsan igen.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards