Alla inlägg under juli 2008

Av barbamamma - 11 juli 2008 22:59

I dag har det varit mycket.  Jag har packat, jag har tvättat, jag har handlat, jag har slarvat bort 200 kr.  Kanske inte så mycket pengar, men för mig är det mycket. 

Dels så blir jag frustrerad för att det dröjde flera timmar innan jag kom på var pengarna var.  Så blir jag arg för att jag har haft så djäkla mycket att göra i dag och att vi aldrig kan hjälpas åt.   Ja ja vad gör det om hundra år?    Jag ska inte gnälla mer över det. Antingen tappade jag pengarna eller så är de här hemma och kommer fram någon gång.


Jag har ont i fötterna, usch de känns som svullna. Jag har stått mest hela dagen kan bero på det eller på att det varit så fuktigt och kvavt och varmt.

Humöret ska vi inte prata om, jag tänder direkt om det är något.   Det ska bli skönt att åka iväg ett tag. 

Av barbamamma - 11 juli 2008 09:18

Jag passar på att blogga lite när barnen ser på sommerlovsmorgon på tvn.   När vi åker iväg till mamma får jag snällt klara mig utan dator(HUR SKA DET GÅ?)


Tänk vad härligt det var att se alla barn sova i samma rum i går kväll.  Först la jag minsta sonen, han somnade på max 5 minuter han var så trött. Sedan fick pappa lägga de stora busungarna.

Vad häftigt att vi har ett EGET sovrum igen. Det var länge sedan. 


I dag är det packning som gäller för hela slanten. Det är mycket som ska med när vi far i väg. 

Av barbamamma - 10 juli 2008 14:42

I går efter att lilla sonen hade somnat fick jag för mig att nu ska han flytta ur vårt sovrum.

Först bar jag upp honom, sedan kånkade vi upp hans säng. Han märkte inget utan sov vidare.  Jag la mig brevid stora sonen som somnade nästan direkt.   Jag tänkte att nu passar vi på att se hur lilla sonen sover där uppe.  Vi har tänkt vänta till semestern och vi båda är hemma om nätterna.


Dottern var hos en kompis hela dagen och hon sov över hos henne.  Jag var där med lite kläder och nattlinne. 


Sonen sov hela natten  och kom ner strax före 8.  Vår lilla pojke har flyttat upp till storebror.  Kanonbra!    Nästa steg blir att sätta upp våra sänglampor så man kan ligga och läsa i sängen.

Av barbamamma - 8 juli 2008 23:39

De kom hem utan fisk men de var glada ändå.   De smutsiga barnen lades i blöt.   Spaggetti och köttfärssås gjorde jag som vi åt. 

Jag fick tuppjuck på barnen när de skulle äta så jag kunde inte vara kvar i köket.  Just då ringde mamma på mobilen så jag gick ut och pratade med henne ett tag, cyklade och köpte mjölk och chips till kvällens Morden i Midsomer, det var ett riktigt bra avsnitt.


Jag mår ok när jag inte har alla barn omkring mig.  Det blir kaos i huvudet på mig när det är för stimmigt och rörigt.  Jag pallar inte med det.

Jag märkte i dag att jag inte kan koncentrera mig ett dugg när dottern skulle förklara lite om Rut och Knutspelet.   Allt bara mals ihop i huvudet på mig som en enda grötgegga.

Varför är jag så här?

När ska jag få må bra?


Av barbamamma - 8 juli 2008 16:36

Jag tog med mig minsta sonen ner på stan. De andra skulle åka och fiska.  

Äntligen har det slutat regna, hoppas det blir långvarigt.


Vi var till mcdonalds och åt. Sedan köpte jag en trådlös telefon på clas olsson, en philips blev det.   Jag har kopplat in den och nu ska den laddas till i morgon. Hoppas hoppas att den fungerar, så det var vår gamla telefon som la av så det inte är telenätet.

En sväng till apoteket blev det innan vi for hem, jag köpte mer fet salva till sonen. Han är så torr och lite åt eksemhållet och jag tror det beror på mjölken. Vi kör ju med låglaktos eller helt mjölkfri mjölk. 

Väl hemma tuppade han av på soffan fast bara i 10 minuter, sedan var jag så grym så jag väckte honom.  Han sover inte i kväll annars.


Å det var roligt att du ringde, synd bara att det är så stojigt runt omkring mig jämt så det blir jobbigt att prata.

Jag hör av mig när telefonen är färdigladdad. 

Av barbamamma - 7 juli 2008 22:21

min jobbiga huvudvärk.  *hatar*


Dagen började rätt bra, men sedan ballade det ur och jag fick huvudvärk. Jag har ont i tinningen och  varken alvedon eller ibutemin har hjälpt.  Nu har jag tagit en hel propavan, jag har jättesvårt för att somna med gräslig huvudvärk.


Gah det kommer bli en lång sommar om jag ska känna mig så här knas, stressad och pressad.   Den dumma läkaren ringde ju inte upp och nu är hon på semester. (Räcker ut tungan) 

Jag har ännu inte fått tummen ur och ringt apoteket för att fråga när jag ska börja med cymblatan.  Jag chansar på att äta klart citalopramen  och så direkt efter det så börjar jag ta cymbaltan.


Jag pratade med mamma i dag, men jag hann aldrig fråga om det passar sig att vi kommer ner till henne och hälsar på snart. 


Av barbamamma - 7 juli 2008 14:50

Nu är alla hemma sedan i gårkväll.

Vädret är urkass, det regnar hela tiden.


Vi har en innesittardag i dag. Barnen spelar ett nytt spel de har fått till datorn "Rut och Knut" heter det. 

Jag har bytt gardiner i köket och i sonens rum. Nu ser det lite somrigare ut.

Jag var som en husmor i går.  Jag kokte sylt. Vi fick massor av körsbär av sambons föräldrar, så jag kokte sylt på hälften av dem. I frysen hade vi hallon så jag blandade i det, det blev riktigt gott.   Gott att ha till pannkakorna.  Det blev 3 stora burkar. 


Jag äter 10 mg citalopram sedan jag var hos läkaren. 

Av barbamamma - 5 juli 2008 21:00

Det köpte jag mig en i affären i dag. Slurp.


Jag har haft ont i magen hela dagen, jag hatar det men det hjälper tyvärr inte mot det onda.


Sambon var hemma en sväng och hämtade lite kläder och verktyg, sedan åkte han igen. Han hjälper sin pappa med bilen och de stora barnen är där.  Deras kusin var visst där i dag.

Usch jag saknar dem, det är för tyst och lugnt!    Lilla älsklingen och jag har haft det så mysigt ihop.


Nu ska jag se Kommisarie Morse. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards