Alla inlägg under juni 2008

Av barbamamma - 16 juni 2008 23:00

Nu går det undan. Jag fick en kallelse till vecka 27 till psykläkaren jag träffade. Hon går på semester sedan och hon ville träffa mig innan den.

Jag fick även en tid till deras kurator i morgon klockan 11, ja det stämmer redan i morgon.  Jag kan ju inte på förmiddagen då jag är själv med barnen.  Jag ringde och lämnade återbud och efter några timmar ringde hon upp och frågade om jag kunde klockan 15 istället.  Själv klart sa jag ja. Det ska bli skönt att få komma dit redan, hon ska gå på semester sa hon.


Fy vilken jobbig dag det har varit. Jag har tyckt att barnen har hängt efter mig hela tiden vad jag än har gjort.  Det får de gärna göra, men det vore skoj om de kunde hänga efter pappa med.

Jag märker att jag inte orkar prata eller engagera mig så mycket i dem, jag drar mig undan.  Då blir det att de ser på film eller spelar på datorn om de inte sysselsätter sig själva.     Så vill inte jag att sommaren ska vara.


Av barbamamma - 16 juni 2008 11:46

Dottern försvann till en kompps efter frukosten. Jag tänkte gå ut med lilla sonen förut, stora sonen var ute med sin kompis, men vi fick vända för regnet kom, suck.

Åskan mullarade långt bort och då gick jag snabbt in. Jag vägrar vara ute i åskan, det är livsfarligt. Obs jag är inte åskrädd utan jag tillhör de som tycker det är mysigt. Jag brukar nästan stå i fönstret och räkna blixtar.


Nu kryllar det av barn här. Sönerna och 3 barn till, de är där uppe och leker och spelar sonic på datorn och jag dricker kaffe här nere vid datorn.

Åskan den försvann eller??


Hur mår jag då?   Tjaa humöret åker upp och ner, jag sover illa, svettas om nätterna, jag är dödstrött dagen efter jag har gjort något utöver, jag är så stresskänslig så det smäller om det. Minsta motgång så vill jag bli arg, men jag hejdar mig.


Jag minskade citalopromen från 60 mg till 40 mg samma dag jag var hos läkaren på psyk,  4 juni var det jag var tvungen att kolla efter.  Det är över 10 dagar, jag har inte koll på dagarna. I morgon ska jag minska till 20 mg och se hur det blir.

Av barbamamma - 15 juni 2008 22:17

Fucithalmic 1 % ögonsalva  hämtade käre sambon ut åt mig i dag.  Det blev skillnad i ögat direkt när jag hade droppat i.  Men så är det antibiotika.   Jag tog även lite i det friska ögat, utifall att.

Snart ska jag ta droppar inför natten. 

 

Dagen har gått i ett lugnt tempo, jag har inte gjort många knop och det är så skönt.  Jag behövde inte fixa maten ah vilken lycka.  Jag är glad för det lilla.  En hel tidning har jag lyckats läsa utan större avbrott eller okoncentration.Wow

 

Nu har båda barnen fått sprickor i fötterna, hmm är fotsvamp så här smittsamt och vanligt?

Jag ska ringa vc i morgonbitt, jag och sjuttioelva andra. 

Av barbamamma - 15 juni 2008 11:23

Gah jag blir galen på mitt öga. 

I går verkade det bättre och inget gojs.  I morse när jag vaknade så hade jag ont i ögat och såklart gojs i det.  Det är rött och gojsar sig hela tiden.  Skönast är att blunda men jag kan inte ligga och blunda hela dagen.    Jag skulle såklart ha hämtat ut ögondropparna när jag var till stan i torsdag, men då tyckte jag det hade vänt och trodde det skulle gå över av sig självt.


Apoteket nästa, bara sambon har vaknat upp ur sin dvala.  Han har somnat i soffan i natt.


Annars lever jag. 

Av barbamamma - 13 juni 2008 12:24

De filmerna med Jason tyckte jag om när jag var i tonåren. Jag kunde se dem om och om igen. Skulle jag se en av filmerna i dag skulle jag verkligen tycka att det är kult.


Jag har ont i ögat, fasen. Det är rött och svider.  Jag tog ur linserna, jajajaja jag vet att jag inte ens skulle ha dem i men strunt i det. Nu har jag glasögon *hatar*

Huvudvärk har jag pga jag är trött och så blir det när ögonen är så här.


Tröttare än tröttast är jag. Jag är som en urvriden disktrasa och orkar inte ta mig för något i dag.  Har legat och slöat på sonens säng medan pojkarna har lekt. Dottern är hos en kompis och sambon sover.


Så här är det alltid, så fort jag har haft det jobbigt så är jag helt slut dagen efter. Vore det inte för barnen skulle jag gå och lägga mig direkt på studs.


I går var ju ena kusinen här, så kom sonens kompis hit. De var inne, ute fram och tillbaka, jag gjorde smörgåsar och försökte göra nåt eget men det var inte så lätt när jag fick kliva upp ur soffan för att någon av barnen ropade på mig.

Lilla sonen var på dagis 8.30-13.30 tur det.


Det är över mitt förstånd hur jag ska klara av allt när barnen är lediga hela sommaren. Jag är helt slut redan!!!

Dessutom känner jag mig besviken, jag menar jag vill vara med barnen men jag orkar ju inte helt ut. Jag får mina ilskattacker för att jag aldrig får tex läsa en tidning utan att lägga ifrån mig den efter 2 sidor.

Försöker jag se på tv eller läsa texttv, vips då kommer barnen och säger de vill se barnkanalen. Det får de göra på sin tv däruppe.

Läsa en bok känns hopplöst, jag kan inte koncentrera mig eller har inte ro till det.

Min dröm är att jag får vara för mig själv i ett par dagar. Det skulle göra så mycket för mig, att få lugn och ro. 

Av barbamamma - 12 juni 2008 11:04

Jag har läst det ni skrev, jag ska svara bara jag har lite mer tid.   Så ni vet.

Av barbamamma - 12 juni 2008 09:41

När sambon hade vaknat i går på eftermiddagen stack jag ner till stan ett tag för att komma iväg lite.

Jag fick för mig att gå till Myrorna och vilken tur att jag gjorde det.


Hör här vilka fynd jag gjorde.

Kavatsandaler till stora sonen  20 kr  (ser ut som nya)

Paxsandaler till lilla sonen 30 kr   (jättefina)

jeanskjol till mig 45 kr   (min livs första jeanskjol)

bilmatta till pojkarna 35 kr 

3 böcker i nyskick (till en som fyller år) 5 kr st 


Sa jag att jag älskar att fynda.... 

Av barbamamma - 11 juni 2008 11:21

Ögat ser inte roligare ut i dag.

Jag hade solglasögon på mig när jag lämnade lillsonen på dagis. De sa att de är noga med geggiga ögon, är det någon på dagis som har det ringer de hem direkt. Det smittar så lätt.

Jag baddar och baddar för fullt. Jag funderar även på om jag ska hämta ut ögondropparna jag fick recept på i vintras när jag hade akut öif. Jag har en gång kvar att hämta.


Barnen somnade sent i går och de var trötta i dag. Dock väckte jag dem ca 8. Haha här ska ingen ligga och sova hela dagarna.

Deras två kusiner är här i dag, de kom efter 9. Deras mamma är lärare och jobbar veckan ut. De leker så bra ihop så det är bara roligt att ha dem här. Dessutom är sonen och dottern mer sams när de är fler. Smart av mig va?

Sedan i eftermiddag, vid ca 16 tiden kommer hon och lämnar sin minsta son på 3.5 år, hon ska på något möte med skolan till 18.30

Perfekt då får lillsonen någon att leka med, de är i samma ålder.


Jag funderar på om jag ska till apoteket när sambon har vaknat på eftermiddagen. Då håller han ställningarna här hemma.

Tjänster och gentjänster. Hmm undrar om sambon och jag ska gå på bio om det kommer någon bra film i sommar.


Jag fick bara ett par psykbryt på barnen och allt i går, jag vet inte om det bådar gott eller ont. Jag var jättetrött och somnade på sängen en timme. Jag blir trött för minsta lilla och humöret är i taket.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards