Alla inlägg under juni 2008

Av barbamamma - 23 juni 2008 11:52

Så fort man är hemma är det full fart.  I går tvättade jag och vi städade lite. Städa lite det innebär att vi dammsuger.   Enkel städning men det duger.


I dag är det full fart här. 

Telefonen ringer och det ringer på dörren.  Sonen var ute och lekte med kompisen förut. Sedan kom hem hem med en annan kille som jag helst inte vill att sonen leker med. Den här killen går i dotterns klass och han har haft lite dumheter för sig. Jag antar att det inte är så enkelt att ha många syskon. Han har 10 stycken!  Han verkar inte leka så mycket ihop med syskonen.  Jag sa till honom att han kunde gå hem för det började regna.


Knappt 5 minuter senare ringde det på dörren, då är det grannpojkan som frågar efter sonen.  Han fick komma in så de är där uppe och leker. 


Jag har inte lyckats göra något eget för min egen del förrän nu. Då satte jag mig vid datorn. 

Av barbamamma - 22 juni 2008 12:10

Efter mycket packande och fixande satte vi oss i bilen för att åka ner till mamma. När vi ska åka någonstans vet man aldrig hur det blir. För det första kommer vi aldrig iväg när vi tänkt oss, för det andra så kommer vi fram efter 1 timme efter att vi har tänkt oss.


Men vi har inte brått utan vi tar resan som den blir. 3 timmar brukar det ta oss att åka ca 18 mil. Då har vi haft kisspaus 1-2 gånger.


Jag fick ett glädjande telefonsamtal innan vi ens hade lämnat stan. Den trevliga i receptionen på psyk ringde för att tala om att min läkare har sjukskrivit mig och så önskade hon mig trevlig midsommar. Vad skönt att få veta det nu innan helgen så jag slipper gå och undra över det.

Nu är det dagis jag måste ringa på måndag och säga att jag blivit sjukskriven och att båda sönerna måste få gå istället för den ena.

Dottern får vi se hur det blir med.


Vår helg har varit helt okej. Vi kom fram till mamma efter flera stopp för att handla färskpotatis, jordgubbar och annat. Då var klockan 20.30 Vem har brått, hihi vi åkte hemifrån vid ca 16-tiden.

Det blev sent i säng för barnen men då vet man att de sover sött hela natten.


Midsommarafton vaknade vi skapligt allihop. Vi åkte ut till min mormor och hälsade på. Där fick vi fika och barnen proppade i sig kakor. Mormors katt har fått 6 kattungar, barnen tyckte det var så roligt att titta på så små kattungar. Min moster och familj kom, mormors bror kom. Vi fixade och åt sill och potatis. Mums!


Efter det åkte vi till midsommarfirandet där det var dans runt midsommarstången. Jag hälsade på en del gamla ansikten från hemtrakterna. På kvällen blev det jordgubbstårta hos mamma, mormor och moster med famlilj kom dit med såklart.

Det blev en sen kväll, men skoj var det.


På midsommardagen packade vi ihop allt vårt pick och pack och åkte till syster yster och hälsade på dem. Då blev dottern kär i deras söta goldenhund. I går blev hon kär i katterna. Hon är ombytlig av sig. Djurtokig med andra ord.

Barnen hoppade studsmatta mellan regnskurarna och åt lunch hos dem.

Efter det åkte vi till min moster och familj utanför Söderköping. Där är det inte ofta det blir av att vi hälsar på. 2 år är det sedan vi var hos dem sist.

Vi åkte från dem före 22 och var hemma ca 00.

Av barbamamma - 19 juni 2008 14:46

Trevlig midsommar!

Av barbamamma - 19 juni 2008 11:28

Jag lyckades komma fram på telefonen till psyk. Ahh vad skönt.


Jag sa som det vara att jag känner mig, hemsk, stressad, arg, instängd, och att jag vill dra hemifrån. Jag sa att jag inte pallar med mig själv och inte klarar av barnen. Jag bad henne säga åt min läkare att sjukskriva mig så jag kan få ha barnen på dagis. Det här går ju inte längre.

Hon skrev ner det jag sa och skulle ge till läkaren och hon skrev bråskande.

Av barbamamma - 18 juni 2008 22:59

Finns det någon mening med livet?

Berätta då det för mig.


Allt är bara för mycket runt omkring mig.  Jag försökte ringa psyk i dag på deras telefontid men det var upptagen hela tiden.  Nästa chans är i morgon mellan 9-10.  Då ska jag bunta ihop barnen i en garderob och ringa till de svarar.    

Av barbamamma - 18 juni 2008 14:06

Mitt hjärta slår med snabba slag.

Jag känner mig stressad och orolig i dag.  Barnen är hemma allihop, lilla sonen är förkyld och hostig, är hemma från dagis denna veckan. Det har varit full fart mest hela tiden.


Jag känner mig uppe i varv och jag är stressad, vimsig och  orkar inte engagera mig i något av barnen. Tycker synd om dem gör jag.  Jag orkar med att fixa dem något att äta och så, men jag orkar inte vara personlig.  Jag vill bara vara för mig själv.

Hur ska jag palla med hela sommaren när jag knappt pallar med mig själv? 

Av barbamamma - 17 juni 2008 20:03

Dagens besök hos den nya kuratorn är avklarat. Hon verkade bra och vi pratade i över 1 timme.

Hon undrade om vi brukar göra något sambon och jag och om vi har avlastning om vi behöver. Det har vi ju inte, sambon vill inte fråga sina föräldrar för de har fullt upp med sitt heltidsjobb och hus tycker han.

Dock brukar jag ha sambons systers barn här, vi kör tjänster och gentjänster. Nu är det nog vi som ska ha lite barnvakt tillbaka. Hmm vad ska vi då hitta på?


Jag vet inte hur jag vill göra i midsommar. Vi har pratat om att åka till min mamma men samtidigt så skulle jag vilja åka bort själv.

Sambon sa förut att han är osäker på om han vill åka dit nu i helgen, han tänker som så att vi ska åka dit när han har semester om ett par veckor. Vi har inget bestämt men vi ska åka neråt till mamma och min syster i sommar.

Av barbamamma - 17 juni 2008 13:00

Jag kör nedräkning till jag ska träffa den nya kurator klockan 15.


Dagen har varit jobbig på många sätt, jag är inte alls på humör eller känner mig rolig. Jag vill bara vara för mig själv och slippa allt. Att det är midsommar bryr jag mig inte om, fast vi kanske ska åka till mamma. Jag har inte ens pratat med henne. Ena halvan vill ringa, den andra halvan bryr sig inte. Jag tänker mycket och det ska bli skönt att få prata av sig snart.


Hjälp nu börjar åskan mullra här, så nu stänger jag av datorn.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards