Alla inlägg under maj 2008

Av barbamamma - 4 maj 2008 12:45

I kväll kommer hon hem.

Av barbamamma - 4 maj 2008 12:22

Usch nu börjar jag tröttna på att ligga och stirra upp i taket varje natt. Först blir jag inte trött förrän sent efter 00 sedan ligger jag och tänker på allt möjligt innan jag kan sova.  Har jag somnat innan 2 är det tur annars har jag somnat 3.

Det blir inte många timmars sömn när jag sedan vaknar ca 7 och måste gå upp. 


Apoteket måste jag till i morgon, jag måsta hämta ut propavan och så är mina citalopram snart slut.   Kanske det är lika bra att hämta ut atarax när jag ändå är där. Det känns som att det är lika bra att ha allt hemma.


Sambon jobbar extra i dag, han började 7 och ska sluta tidigast 13 sa han. Men då sticker han och fixer med rost på gamla bilen, det måste ordnas.

Pojkarna och jag ska ut efter att vi har ätit.  Jag ska roa mig med att plocka gräs och marsrosblad till marsvinen.


I kväll kommer vår älskade dotter hem från Finland. Det ska bli så roligt att få se henne och höra hur hon har haft det. 

Hepp nu ska jag dricka kaffe så jag blir lite piggare. 

Av barbamamma - 2 maj 2008 21:44

Blä vad jag är trött på det här.


Först blev dottern lustig i halsen förra veckan, sedan blev stora sonen hostig, i går var det sambons tur.  Han kände sig genomförkyld och lustig i huvudet, han låg en del och vilade. Nu hostar han.

 I går kväll kände jag mig svidig i halsen och jag hade svårt att somna.  Jag har i snitt sovit 2 timmar mindre varje natt den här veckan.  Det tar på krafterna och därför fick jag säkert en släng av samma skit de har haft.

I dag vaknade jag med huvudvärk och lite svidig hals. Inget hjälpte fast jag tog alvedon ett par gånger.  Jag försökte vila bort huvudvärken men icke sa nicke.   Jag har fått härda ut hela dagen, jag har varit illamående och skruttig.


Vad gör man inte för barnens skull?!    När stora sonen fått sin cykel ville han absolut ut och testa den direkt.  Hans kompis var här och cyklade iväg.  Lilla sonen ylade och ville med ut och cykla, såklart var jag tvungen att följa med.

Sambon var tvungen att åka till Biltema och köpa lite bildelar. 


Givetvis cyklade lilla sonen ikull på trehjulingen och slog i munnen.  Han blödde från läppen och jag kände att en av hans framtänder där uppe satt lös.  Det blir att ringa tandläkaren på måndag. 

Nu har han fått en liten fläskläpp.


Jag roar mig med att ha tvn på. Det är Independence day på tv 3.  Den kan jag se om och om igen. 


Av barbamamma - 1 maj 2008 22:57

Jag tog med mig pojkarna till affären nu i kväll innan vi skulle äta. Då passade sambon på att skruva ihop stora sonens nya 16 tumscykel. Den är jättefin och står nu i klädkammaren.

Vi tänkte ta fram den i morgon. Jag är så nyfiken på hans min och vad han kommer säga.


Min älskade son. Han fyller 5 år den 29 maj. Cykeln var tänkt som en present, men han cyklar så mycket så han får den redan nu.

Av barbamamma - 1 maj 2008 22:31

Vilka är det som läser här?

Ni kan väl skriva nåt, ett litet hej hej räcker.

Det skulle vara roligt att veta vilka ni är.   54 st har kikat in i dag ser jag.  


Hej på er! 


Dagens goding är följande: 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards