Alla inlägg under maj 2008

Av barbamamma - 16 maj 2008 23:08

Jag är trött så jag ska med gå och lägga mig.

Den här dagen har varit så tråkig, jobbig och lång.  En ända väntan på att det ska bli kväll och lugnt och tyst.


Nu är det tyst och det är så skönt.  Det är väl därför jag kommer i säng  sent för att jag vill vara uppe ensam och njuta av lugnet. 

Av barbamamma - 16 maj 2008 12:11

Sambon åkte till sin pappa och sov i går, när vi hade lagt alla barn. De är och fiskar i dag. Jätteskoj i det här regniga vädret, jag hoppas de har bra med kläder på sig för det är bara 6 grader ute och regnar.


Än så länge har jag fått två mindre utbrott på barnen. Hej och hå jag är trött kan jag säga, så trött så trött.   Jag skulle vilja lägga mig och ligga där resten av dagen. Men när sambon kommer hem så är väl han trött så det kan jag glömma, suck.


I dag finns det mycket jag suckar över, inte så värst mycket att glädjas åt.   Men barnen är friska och krya det är bra. 

Av barbamamma - 15 maj 2008 17:41

Jag gjorde testet MADRS självskattning för depression som finns på Netdoktor.

Jag fick 28 poäng av 40.


 Jag gjorde testet Goldbergs vägledande depressionstest

Jag fick 65

54+ svår depression



Jag gjorde stresstestet och fick 62 poäng.

Det stod följande om mig.


-Du är stressad och har svårt att koppla av. Fundera på orsakerna, eftersom stress i längden är direkt hälsofarligt. Börja ditt nya avslappnade liv i dag. Försök att inte oroa dig för så mycket, acceptera förändringar och se misstag som erfarenheter. Ta itu med eventuella rädslor och fobier. Stress beror ofta på att man inte är nöjd med sig själv som person och att man ställer för höga krav på sig själv. Försök att sänka kraven, acceptera dig själv som du är och se till att få tid till saker och personer du tycker om. Avslappnande sysselsättningar som till exempel att läsa en bok, lyssna på musik, laga mat, promenera eller pyssla i hemmet kan hjälpa dig att varva ner, tänka positivt och stanna "ekorrhjulet". Om du inte kan få bukt med dina problem på egen hand, bör du överväga professionell hjälp.-

Av barbamamma - 15 maj 2008 16:47

Jag väcktes i natt först av att stora sonen ropade på mig, då la jag mig hos honom ett tag, klockan var 2, sedan när jag hade lagt mig i min säng väcktes jag av lilla sonen skulle in i kylskåpet och dricka juice. Han fick en flaska välling och hopp i säng.


Gäsp vad trött jag var i morse, men jag var tvungen att tvinga mig upp. Sambon jobbar 6-15.


När alla barn var på plats där de skulle vara satt jag mig vid datorn ett tag. Efter det tog jag bussen till stan, jag köpte present dottern ska på kalas på söndag. Jag köpte även presenter till sonen som fyller 5 år om 2 veckor.   Självklart åt jag på stan när jag ändå var där, det blev en big mac och en glass med kolasås. Mums!


Vä hemma så tvättade jag håret och ringde dottern på hennes nya mobil, eller nya och nya, den är inte ny utan hon fick den av farmor för hon har köpt en ny. Dottern skulle gå hem till en kompis efter skolan.


Det är förskolans dag i dag så de hade gått till skolgården och tittat på ett band som heter "Tuta och kör"

Alla skulle ha något blått på sig och så hade de som ville fått blått nagellack. Fniss.

De hade öppet hus så jag blev bjuden på mellanmål, det var roligt att sitta med ett tag.


Nu är pojkarna med sin pappa till bilskroten och jag blev ensam hemma.

*NJUTER FÖR FULLT*



Å det var inte meningen att skrämma dig. Förlåt.   Jag vet att jag kan ringa akutpsyk, men jag vet inte vad jag ska säga. De kan väl inte göra något för mig ändå. Tack för att du bryr dig! Kram

Av barbamamma - 14 maj 2008 22:22

I morgon hoppas jag på att jag ska få vara själv. Hoppas hoppas.

Lite trist dock, jag trodde sambon skulle jobba kväll 14-23 då hade vi hunnnit träffas utan barnen, men han jobbar dagtid. Suck.   Nåja jag är nöjd om jag får vara för mig själv.


På fredag har sambon tydligen bestämt med sin pappa att de ska åka och fiska. De åker tidigt.  Då är pojkarna lediga från dagis så då blir det en sådan där apjobbig dag.

Det är bara för mycket nu, jag pallar inte med något. Minsta lilla grej så flyger jag i taket jag har inget tålamod. Pojkarna retas och kivas med varann, de sitter inte still vid matbordet, de är gapiga.

Jag märker att jag inte orkar med närhet, jag låter dem hellre se en film eller spela på datorn, allt för att slippa engagera mig.


Jag är en usel utsliten mamma. 

Av barbamamma - 14 maj 2008 18:11

Mina vänner om ni läser här på min blogg.  Jag är här men jag orkar inte prata, allt bara låser sig och jag vill gå in i mig själv och vara för mig själv.


Jag längtar bort till där det är tyst och lugnt.

Av barbamamma - 14 maj 2008 17:59

Jag orkar snart inte mer.  Pojkarna har härjat ända sedan jag hämtade hem dem från dagis.   Jag älskar mina barn, men jag önskar inget annat än att få vara ifred för mig själv. Jag pallar snart inte mer.  Det vore nästan enklare att dö.


Hur FAN ska jag klara av 3 barn i sommar?????? 

I 10  veckor, herregud jag smäller av bara av tanken!! 

Av barbamamma - 14 maj 2008 11:06

Inte var dottern något sjuk, hon var precis som vanligt i går.

 Hon sa att hon mådde illa när hon såg den andra kräks. Troligtvis var det därför hon kräktes också.


I morse var stora sonen illamående, han satt vid toan men inget hände.  Jag tror han är slemmig i halsen för han är förkyld och hostig.

 Jag lämnade pojkarna på dagis som vanligt och de var ute när vi kom. Sönerna hoppade upp på varsin cykel och for i väg. Hej då mamma!


Precis innan jag hade tänkt åka till stan ringde de från dagis. Sonen mådde illa och satt vid toan.     Jag har hämtat hem dem båda nu, det verkar inte vara något fel på honom, han har tom bett om smörgås och vetekrans.

Jag letade fram koksaltlösning som jag har gett honom nu i hopp om att lösa upp ifall han har slem i halsen som sitter fast.    Jag tror inte han är på väg att bli magsjuk, jag tror snarare på förkylning.


Jag hade hoppats på egentid, men det sket sig. 

Sambon är ju permiterad från jobbet denna vecka, men han är och fixar med bilen som måste ombesiktigas senast på måndag. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards