Alla inlägg under maj 2008

Av barbamamma - 20 maj 2008 22:50

Vc ringde upp och jag sa som det var och hur jag mår. Tyvärr är min läkare inte där just nu, men jag fick en tid till 4/6.  Hon jag pratade med var bra hon undrade om jag ville att kuratorn ska ringa upp mig. Jag gick ju till henne fast så rann det ut i sanden och jag har inte kommit mig för att ringa henne om en ny tid.  Nu kommer hon att ringa mig, det låter jättebra.


Jag är trött och har varit trött hela dagen. Jag har så dåligt tålamod med barnen, blir lätt irriterad när alla vill mig något samtidigt.

Jag och pojkarna var ute på gården efter dagis, sedan så kom sonens kompis och de lekte och cyklade.


Jag ska försöka sova skapligt i natt så jag tog en propavan redan vid 21.  Jag måste få en hel natts sömn, jag har vaknat varenda natt den senaste veckan och svettats och tittat på klockan. Suck!

Av barbamamma - 20 maj 2008 10:25

Visst finns mirakel-Suzzie Tapper

Av barbamamma - 20 maj 2008 09:40

Nu har jag skrivit en lista på hur jag mår. Jag ringde till vc i morse för att få tid till min läkare. Medan jag väntar på att de ringer upp, det gör de inte förrän halv 12, så har jag skrivit min "hurjagmårlista".



  • stressad
  • hatar mig själv
  • arg på allt
  • sover uselt trots sömntablett
  • hjärtklappning nattetid
  • svettas nattetid
  • tappat lusten för allt
  • tröstäter
  • trött
  • glömmer bort saker
  • spänd
  • vill bort från allt
  • vill inte prata för att det är så jobbigt
  • bryr mig inte om hur jag ser ut


Jag lär nog komma på mer att skriva upp innan de ringer till mig.

Tack och lov så är jag ensam hemma, det är så skönt och jag skiter i allt och hur det ser ut. Jag orkar bara inte bry mig.

Av barbamamma - 18 maj 2008 23:37

Det måste ha varit en salt pizza för jag har varit törstig ända sedan vi åt.


Vi ägnade resten av kvällen åt att barnen dammsög sina rum och så möblerade vi om i dotterns rum. Vi flyttade ut datorn därifrån till hallen där de har tvn.

Dottern ska försöka sova i sitt rum i sin loftsäng.  Jag hoppas verkligen att hon sover nu när klockan är så mycket.  Sova ska jag med göra för jag är supertrött. 

Av barbamamma - 18 maj 2008 17:01

Jag vaknade till vid halv 9 då var resten av familjen vakna och uppe. Jag låg och sov från och till, till efter 10 det var skönt.

Sambon bakade lantbröd och så gjorde han en vetebrödsdag.  Jag fick ena halvan deg som jag gjorde en plåt bullar av och han gjorde en vetekrans.


Dottern är på kalas och äter bla tacos och stora sonen har en kompis här, det är full fart där uppe. 

Barnen är utklädda till spiderman, fladdermusen och de är så söta. Våra magar är fulla med vetekrans och nybakat bröd.


Jag är helt slut bara av att ha bakat lite, jag har dov huvudvärk och är så jädra trött. Jag var tvungen att sätta på en till kanna kaffe så att jag inte somnar snart.

Sambon är smart han sa att vi äter familjepizza i dag.  Det var det bästa jag har hört på hela dagen.   Hurra vi slipper tänka på att laga mat!

Av barbamamma - 17 maj 2008 14:27

Jag vill att klockan ska bli 21.00.  Då är det CSI på femman och sedan 22.00 på svt1 är det Brottskod försvunnen.


- I ett specialskrivet dubbelavsnitt, som har sin början i CSI (i Kanal 5) och avslutas i SVT1:s Brottskod: Försvunnen, jagar seriernas frontfigurer Grissom och Malone en seriemördare tvärs över den amerikanska kontinenten. En pojke försvinner i Las Vegas, och CSI's eftersökningar leder dem till New York och Jack Malone. Det visar sig snart att pojkens pappa är inblandad, och att det inte är första gången han för bort någon.-


Annars mår jag piss eller hur jag ska uttrycka det.  Jag orkar inte engagera mig i någon här hemma utan gör lite praktiskt så som att renbädda sängar och sköta disken.    Jag hoppas sambon sköter det personliga för jag har inte lust med det.


Jag har ingen lust att prata med någon......punkt 

Av barbamamma - 17 maj 2008 13:04

Sovmorgon till efter 8, jiiiha vad skönt. Fast jag var seg så gick jag upp och satte på kaffe, satte i gång diskmaskinen och tvättmaskinen.

Sedan tog jag med mig dottern in i duschen, det var välbehövligt för båda två.

Av någon konstig anledning så måste sönerna alltid vara i närheten när jag ska duscha, de tom står utanför toadörren. *gillar inte*


Varför är inte pappa lika spännande som mamma?????


Jag lyssnade på Peter Jöback i bärbara cdn, det är så skönt att stänga ute alla ljud och bara få vara. *Är det så jag ska göra för att att inte bli helt galen, gå med musik i öronen hela tiden när barnen är hemma??


Nu är sambon i väg en sväng och han tog med sig de stora barnen. Lilla sonen slocknade i soffan när han såg på Totte.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards