Alla inlägg under april 2008

Av barbamamma - 14 april 2008 16:20

Ikväll klockan 21 kan alla som vill tända ett ljus i fönstret för lill Engla och visa sina sympatier med hennes familj.


Jag tänder ett ljus för Engla och för ALLA offer. 

Av barbamamma - 13 april 2008 22:27

Jag tänder ett ljus för Engla. Ängla Engla.

Av barbamamma - 12 april 2008 14:25

Dottern hade aldrig något kalas för sina vänner omkring när hon fyllde år i mars.  Nu har hon tjatat till sig att hon, hennes bästa vän och en tjej till ska få ha pyjamasparty i eftermiddag.

Hennes bästa kompis har för övrigt varit här sedan i går, hon sov här i natt. De somnade typ 23 och vaknade 7 i morse.


Jag har sagt att det blir hamburgare med bröd och så har jag köpt hem läsk och ostbågar.   De har varit till kiosken två gånger och köpt godis så jag köper INTE hem mer godis.   Jag gissar att deras magar kommer stå i fyra hörn iallafall.

Sönerna fick köpa sig sitt eget godis förut när vi var och handlade.  De är så nöjda.


Sambon kommer hem snart, han har sovit över i sina föräldras hus och fixat med bilen.

Av barbamamma - 11 april 2008 23:56

Jag satt vid tvn och hade sett klart på Morden i midsomer. 


Då helt plötsligt smällde det till på balkongen och det blixtrade till  och sprakade precis som en raket.  Jag tänkte direkt att fasen har någon kastat in en stor smällare eller raket.  Jag springer ut och kollat och då ser jag att det brinner på ett ställe jag hämtar vatten och kastar på. Får hämta mer vatten för det har tagit sig och är glöd i julgransmattan.( jag jag vet)


Nu kommer jag väl inte få en blund i natt, usch vad nervös jag är.

Jag tog in vagnen som vi brukar ha på balkongen.  Tänk om den hade börjat brinna.

Av barbamamma - 10 april 2008 08:48

Fy tusan vad varm jag är. Jag har lämnat pojkarna på dagis, dock glömdes lilla sonens älskade gosevovve hemma så jag måste gå dit med den.  Det var 2 vikarier och 1 ordinarie personal där i dag.   Sönerna gjorde som i går, de ville bara vara med mig.


Jag ska snart i väg och möta min älskade vän  vid tåget.  Det ska bli skoj att hinna ses utan barnen.  Jag måste till apoteket och köpa nässpray mot migrän.  Jag har inte kännt något än, men jag anar att den dyker upp snart.


Jag var bara tvungen att slå på datorn innan jag ska iväg för jag undrar så över om de har hittat Engla.  Stackars stackars flicka och stackars föräldrar. 


Jag har en bekännelse, jag har inte ringt........än ......suck 

Av barbamamma - 8 april 2008 22:42

Jag sitter här alldeles nyduschad.  Jag har svårt för att komma in i duschen och jag skjuter upp det i flera dagar. Urk jag vet, men det hör ihop med mitt mående.

Eftersom jag är varm av mig så jag har öppnat balkongdörren.    Det snöar ute, det började på eftermiddagen, jag tror tom det är 0 grader ute nu.


Hå och hej vad jobbigt det är med yngsta sonen och hans sömn.     I natt var han vaken men somnade fort om.

Han sov i vagnen när jag hämtade pojkarna på dagis.  Han sov inte så länge för stora sonen väckte honom.


Nu i kväll somnade han ändå inte i första taget.  Han fick 2 flaskor välling och klev ur sängen flera gånger.   Sambon fick honom att somna till slut, jag tror klockan var nästan 21.30

Kanske han inte ska sova på dagis längre.  De har frågat och jag sa att är han trött och somnar får han sova annars gör det inget om han inte sover.


Det blev enkel mat här i dag, ingen av oss hade lust att laga mat.  Jag gjorde en laxfileomelett och en korvomelett.  Det blev inget kvar alls.    Vi äter rätt mycket ägg i alla former.


Jag tänkte ringa psyk i dag, men så gjorde jag inte det.  Jag tänkte att jag tar det lugnt idag och så ringer jag i morgon. De har telefontid 9-10.


Jag har fått tid till vc för skrapning av det där skorvet jag har i hårbotten.  Den 16 april ska jag dit.   Oturligt nog kom jag på att dagis är stängt för planering just den dagen. Men sambon sa att jag inte ska ändra tid, han ska lösa det med barnen.  

Hurra för det, annars blir det väl aldrig av.

Av barbamamma - 8 april 2008 11:56

Klockan 12 är det presskonferens om det här med den försvunna flickan.


Jag tänker på hennes familj och släkt. All denna oro, väntan på vad som har hänt. Stackars hennes föräldrar vilken hemsk känsla att inte veta var ens barn är och hur hon mår.


Jag ryser....... 

Av barbamamma - 7 april 2008 13:33

Jag delar ut en KRAM till alla som känner för att ta emot en.

Varsågod!



På tal om kramar så  kramade jag kudden extra mycket i natt.  Jag vaknade halv 5 av att lilla sonen gick omkring och ropade efter pappa.

Jag fick säga att pappa jobbar och inte är hemma och så fick han lite välling och så snarkade vi vidare i den sköna sängvärmen. 


Kram! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards