Alla inlägg under april 2008

Av barbamamma - 22 april 2008 14:53

I morse hade jag det lugnt och skönt när jag blev ensam hemma.  Fast jag har sabla menshuvudvärk, jag avskyr det här.

Mensen har kommit nu, förra gången för 2 veckor när jag hade menshuvudvärk hände inget.   Men nu äntligen, jag säger äntligen för då är det snart över för denna gång.

Jag stressar så mycket så det var minst 7 veckor sedan jag hade mens sist. Jobbigt men så är det!


Jag tog bussen till stan, jag kom på att sonen ska ha med sig en vit tshirt till dagis i morgon. De ska få göra egna tryck.


Jag fyndade på kapp ahl, vilken himla tur att jag gick in där. Jag skulle köpa mig nya trosor. Då såg jag att de hade nedsatt pris på en del byxor.  75 kr istället för 349 kr.   Jag köpte 2 st byxor i samma färg.  WOW jag älskar att fynda och dessutom till MIG SJÄLV.  Jag behövde byxor så det här var perfekt.


Just nu tupplurar minsta sonen i soffan och de andra barnen är ute med sina kompisar.   Jag tar det lugnt vid datorn och sambon besiktigar bilen. 

Av barbamamma - 21 april 2008 21:41

Pojkarna var lediga i dag. På förmiddagen tog vi en cykeltur till affären och köpte lite vi behövde som potatis och frukt.

Sedan var vi ute när vi kom hem. De cyklade, gungade och grävde i sandlådan.  Minsta sonen ville knappt in, jag fick locka honom med att få trycka på knappen i hissen, fast vi bor en trapp upp hihi. 


Vi åt fiskbullar och ris, det var ljuvligt för vi var superhungriga.   Sedan ville de se en  Mulle Meckfilm, då somnade minstingen så sött i soffan.  Skönt med en tupplur.


Senare på eftermiddagen var vi ute, barnen lekte med kompisar och cyklade körde på sparkcyklar.   Vi kom in lagom till att maten var klar. Barnen satt och åt med sina söta rosiga röda kinder.


Vilken skön dag det har varit.    Det har börjat grönska i träd och buskar och folk grillar här och där, det luktar så gott. 

Av barbamamma - 20 april 2008 23:21

 Jag hittade ett romantiktest hos Smultronblomman som jag gjorde.



Du är något av en hopplös romantiker. Du gillar rosenblad, poesi och sockersöta ömhetsbetygelser – både att få och att ge. Romantik är viktigt för dig i ett förhållande. Problem kan uppstå om din partner däremot inte är den romantiska typen. Om du ser fram emot att visa din kärlek på Alla hjärtans dag, medan din partner inte anser att det är en speciell dag över huvud taget så kan du känna dig osedd och ouppskattad. Men även om din partner inte är lika romantisk som du, så försök att visa uppskattning när han/hon anstränger sig. En del människor trivs inte med att visa sina känslor på allt för uppenbara sätt, men det betyder inte att de inte bryr sig – de är bara mer lågmälda.


Jag fick 69 poäng av 100. 

Av barbamamma - 19 april 2008 19:09

Barnen väckte mig ca 8 i morse, gäsp vad trött jag var. Jag blev uppe till nästan 3 i natt. Jag fastnade visst framför tvn och Arnold.

Inte många timmars sömn för mig men jag klev upp och satte på kaffe. Sambon sov över hos sin kompis, de skulle spela gitarr och ta ett par öl ihop i går.


Helt otroligt men jag lyckades smita in och ta en skön och välbehövlig dusch. Jippie inga barn hittade mig i badrummet förrän jag var klar. *lycka*


Jag höll på att få dåndimpen när jag höll på att göra skinkomelett till lunch. Lilla sonen började storgråta däruppe och jag trodde att storabror slagit honom. När jag kommer upp för trappen ser jag att han sitter I BYRÅLÅDAN näst högst upp i 6 lådorsbyrån. Den står i allrummet,

Snacka om att hjärtat nästan stannade på mig!!!!!   Jag vågar inte tänka på vad som kunde ha hänt!


Jag fick ta med mig bus-Emil ner och han fick sitta så jag såg honom medan jag fixade klart lunchen. PUH säger jag bara.


Dottern gick med sin packade väska till sin kompis, hon ska sova över hos henne till i morgon.


När sambon kom hem tog jag bussen till stan. Jag behövde komma ifrån och vad passar bättre än att åka till stan och kolla i affärer.

Jag fyndade på Myrorna, jag köpte en lagom handväska, den är som en liten skinnryggsäck. 30 kr gav jag för den.

Köpte även lite kläder till barnen på h&m. Spiderman tshirt och spidermanstrumpor till stora sonen och en biltröja till lilla sonen.

Av barbamamma - 17 april 2008 10:56

Nu har jag ringt psyk.  Jag visste inte hur jag skulle börja prata så jag sa att jag skulle höra om remissen från min husläkare kommit till dem.

Jodå det hade den, de hade svarat tillbaka till henne.  De tyckte hon skrivit för lite om orsak och bakgrund så jag talade om mer för henne som jag pratade med.


Jag sa att allt började när jag fick barn för 2.5 år sedan(är det så himla länge sedan) min onda karpaltunnelsyndromhand, sömnlösa nätter, svårt att slappna av, min arghet, mitt kontrollbehov, min stress, mitt ätande.  Jag berättade om vilka tabletter jag äter och hur länge jag ätit dem.


Jag har gått upp nästan 10 kg det sista halvåret.  Inte konstigt med tanke på allt jag moffar i mig.


Nåja så här sa hon.  Hon skrev ner det jag sa och så tyckte hon jag skulle försöka ta steget att ringa till kuratorn på vc igen, hon som jag har gått till, fast inte på länge. 

Hon ska lämna pappren till gruppen de ska gå igenom allt på måndag. Sedan hör de av sig till min husläkare igen.


Nu är jag trött, så trött ända in i märgen............. 

Av barbamamma - 16 april 2008 12:39

Nu har jag varit till vc och skorvet är borta.

Jag fick lägga mig på britsen och de baddade rent.  Sedan fick jag lokalbedövning och ett skynke över huvudet och läkaren satte i gång.  Det kändes ingenting, tack och lov för bedövning.


Han fick bort skorvet lätt, utan skalpell.(tur för mig)

Seborroisk vårta sa han att det var och det är rätt vanligt men ofarligt.

Jag fick spegla mig och det såg fint ut, jag fick med mig några tussar hem ifall det skulle börja blöda. 


Så nu var det gjort så skönt.   Jag fick väcka sambon så han kunde ta hand om pojkarna medan jag var iväg den timmen.  Dagis har planeringsdag. 

Av barbamamma - 15 april 2008 18:26

Klockan 9.30 är det dags att vara på vc. Då ska läkaren ge lokalbedövning och skrapa på mitt "skorv" eller vad det nu är för något.  


Jag erkänner att jag är lite nervös just för att någon ska skrapa på mig, på min kropp.   Hua mig, men jag gör det för att få veta vad det kan vara för något.

Av barbamamma - 15 april 2008 13:09

Jag har sovit i soffan i 2 timmar, ah vad underbart det var.


Jag är helt slut efter helgen.  Det ÄR kämpigt att ha alla barn hemma och det är full fart mest hela tiden.   Kompisar, de ska ut eller de ska in. De ropar på mamma om det ena efter det andra. Pust!     


I går blev jag småarg flera gånger på barnen pga olika saker.   De är ju 5 år och 8 år.   När ska de förstå att mamma är en människa och ingen robot. 


Det blev sent i går, de stora barnen somnade strax före 22, jag med ett tag.    Lilla sonen var svårlagd, vi försökte båda två.  När sambon skulle till jobbet 22.30 tog jag över, då äntligen somnade han.   Hmm  det är nog bäst att han inte sover dagtid eller?    Han fick sova mellan 13-14 för jag trodde det skulle vara bra, han blir som en duracellkanin annars.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards