Alla inlägg under januari 2008

Av barbamamma - 19 januari 2008 11:24

Lilla sonen är sjuk, han var förkyld innan och det var okej.

Men i natt grät han och hade ont i halsen. Jag somnade ca 2 sedan fick pappa ta över, jag var så trött.


Jag fick lite sovmorgon så jag inte ens hörde mobilen förlåt Å.     Jag gick upp halv 10.   Då hade sonen 39 i feber.  Han har nog slem i halsen för han kräktes ner mig och sig själv när jag bar honom.

Nu ligger han i sin säng och jag tror att han sover. 


Å vad synd att ni inte kommer i dag, men det blir fler chanser till det hoppas vi.  Kraaaam till dig vännen!


Här blir det en lugn dag, jag ska inte göra nåt annat än att vara hemma. 

Av barbamamma - 18 januari 2008 16:03

I dag skulle en barndomsbekant fyllt 36 år om han inte hade tagit sitt liv.  Tragiskt är ordet.


Tänder ett ljus för honom. 

Av barbamamma - 17 januari 2008 12:06

Jag sitter här och känner mig trött och frusen. I dag har jag inte sovit på soffan medan pojkarna är på dagis, det har jag gjort de andra dagarna, jag är så trött jämt.


Jag har svårt att komma i säng och svårt att sova, tankarna mal i huvudet på mig trots att jag är trött när jag tagit propavan. Jag önskar jag hade en avstängningsknapp till hjärnan så jag kunde slå av den på natten.


Jag läste en av varningböckerna och tänkte börja med den andra, men så kom jag av mig. Nu orkar jag inte ens tänka på att läsa. 

Har inget mer att skriva, så det känns onödigt att fortsätta. 

Av barbamamma - 15 januari 2008 10:23

Jag budade på tradera på en bok i kalla kårar serien, jag har de flesta böckerna, men inte alla.  Jag budade och vann även två st varningböcker.

Snabbt som bara den fick jag hem böckerna redan i går och nu ska här läsas.   Är jag ensam om att tycka om kalla kårar och varningböcker?


Aj aj jag börjar få mensmagont, usch jag hatar det, samma visa varje månad, varför kan inte killar få ha ont så kan jag dela med mig till sambon. Det skulle vara jättebra ju. 


Det har varit full fart här, helgen rasade förbi i turbofart som vanligt. Övernattning av dotterns kompis i fredags, vi sålde de 2 marsvinen igår, de gick inte att ha ihop med det lilla marsvinet. Tanken var att vi bara skulel ha en bur, men nu har vi haft två stora burar.  Det går inte, det är så mycket jobb med att byta spån och städa.

Det var nog jag som hade lite brått med att skaffa nya marsvin så jag inte tänkte på åldersskillnaden.  Den lilla är 4 månader och de nya var 1 och 3 år, det gick inte så bra. 



Jag är glad att pojkarna är på dagis och dottern är i skolan för nu ska jag ta igen mig i soffan med mina nya böcker.    *mys mys* 

Av barbamamma - 11 januari 2008 14:30

Fullt ös det är det jämt här. Ingen som har tid att ligga på soffan och äta praliner, hehe.


Dagen började trist, jag vaknade med hemsk huvudvärk och ont i nacken. Sist jag hade så sprang jag och kräktes. Men nu tog jag det lugnt, jag tog en alvedon och låg på soffan medan pojkarna klarade sig själv ett tag. Sen så låg jag i sonens säng när de lekte där uppe.

Mycket vatten, vila och kaffe och så åt jag en rätt ok lunch fast jag inte hade känn för det.


Före bolibompa kom min kompis dotter hit, hon skulle sova över hos dottern.

De lekte själv och så och jag fixade en enkel middag med pastahjul och tjocka korvar, det var uppskattat och alla åt glatt.


Efter lite strul med var alla skulle/ville sova så somnade de före 22 iallafall. Jag var trött men somnade sent ändå, efter 1 tror jag. Gäsp



Av barbamamma - 10 januari 2008 20:57

Himmel vad trött jag var i dag. I går åkte sambon i väg mycket tidigare till nattjobbet så jag fick sköta allt med barnen och läggning. Det är ingen lätt match att få dem dit jag vill i rättan tid innan de blir för trötta.


I morse la jag mig på soffan och kollade lite tv(efter att jag hade lämnat på dagis) och jag somnade och sov i över 3 timmar. Åh det var härligt,  det behövde jag.


Nu är det Medium, bye. 

Av barbamamma - 9 januari 2008 22:23

Telefonen ringde förut i dag, jag hann inte svara för jag slumrade på soffan. Jag hann se att det var hemligt nummer.  Gulp.


När jag var och hämtade pojkarna på dagis hade det ringt igen från hemligt nummer.    Nu är jag nervös, jag har fått för mig att det är läkaren på vc som ringt. Tänk om proverna visade nåt, tänk om jag är sjuk.


Snyft 

Av barbamamma - 9 januari 2008 09:35

Varför är jag så trött?

Varför blir jag irriterad varje morgon när jag måste skölja ur termosen med äckelkaffet från i går för att kunna hälla i det nya kaffet?

Varför blir jag irriterad på något av barnen varje morgon?

Varför är dottern så kräsen med kläder, varje morgon ylar hon för att byxorna känns koooonstiga (som hon skriker)när hon ska dra på termobyxor över dem?

Varför svettas jag om nätterna? *hatar*

Varför känner jag mig så osocial?

Varför är jag så usel och äter en massa choklad så jag blir ännu tjockare? (har aldrig vägt så mycket som nu)



Varför finns det så många varför?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards