Alla inlägg under december 2007

Av barbamamma - 6 december 2007 22:14

Åh så lugnt och skönt jag hade det i förmiddags när dottern gått till skolan och jag lämnat pojkarna på dagis.

Jag cyklade och handlade lite bröd och mjölk, sedan tog jag en skön lång dusch och åt lite. Sedan slappade jag vid datorn när jag hade kört igång både diskmaskin och tvättmaskinen.


Jag var på en kort info på af som handlade om CV. Det meste kunde jag men jag passade på att gå ändå.   3 julklappar köpte jag i leksaksaffären. Bravo för för, nu är vi på god väg med julklapparna.  Vi köper bara till våra barn, min systers barn, till oss själva.   Mormor,farmor och farfar får kort på barnen.


Ja just det dagiskorten kom i går.  Åh mina älsklingspojkar vad de var fina på korten, både på syskonkorten och en och en. 


En unik grej för mig, jag har börjat läsa så smått igen, för att finna avkoppling.  Först läste jag en bok jag fått med amelia , Anna min älskade heter den.  Nu har jag börjat läsa Den röda vargen av Liza Marklund, också en bok jag har fått med en tidning.


Jag hade enorm tur och vann 2 böcker av  Liza Marklund, de heter Nobels testamente och Livstid.

Av barbamamma - 5 december 2007 22:49

I dag när jag skulle på info på af hade jag med papper och penna så jag kunde skriva ner det mesta av vikt.   Han som pratade var bra, jag förstod och hängde med. Han pratade om ansökningar och hur man ska skriva de bla referenser osv.


Jag blir värre och värre, i morse satte jag sambons mobil på laddning.  Sedan när jag skulle åka tillaf tänkte jag lägga in mobilen i sängen hos honom, jag sprang och letade efter den och jag tänkte nej han glömde den nog på jobbet.


Så såg jag den i köket på laddning.  Är jag bäng eller bäng? 

I natt låg jag länge och stirrade i taket innan jag somnade, klockan var halv 2 sista gången jag tittade efter. Suck....


Nu i kväll har jag irriterat mig vansinnigt mycket på att jag inte ens kommer ihåg mitt användernamn till Baff online.   Jag var inne där för bara 2 veckor sedan och då var det inga problem med minnet.    Jag kan be om hjälp med lösenord, men användarnamn då?  Hjälp!!! 

Av barbamamma - 4 december 2007 14:02

Usch vad jag börjar bli trött på att inte kunna somna av mig själv utan att det mal i huvudet på mig. 

Mina Propavan är slut sedan nästan 2 veckor. Jag har överlevt med hjälp av Atarax(lugnande) som jag tar tidigt på kvällen, då blir jag avslappnad så jag kan sova.  Men det tar tid innan jag somnar, jag somnar numera ca 00-1 och så måste jag gå upp ca 7. 


I morse var jag så trött så jag gick på reserven när jag fixade med dottern så hon kom iväg till skolan.  Sedan tänkte jag gå till dagis med stora sonen, lilla sonen är hostig och hade feber igår, men då ville inte stora sonen gå dit. Jag fick ringa och säga att ingen av dem kom i dag.

Jag har tillbringat förmiddagen på soffan, halvsovande eller helsovande.  Vilket roligt sällskap jag är, jiha.


Tänk om jag fick tummen ur så jag kommer mig för att ringa min läkare på vc, jag måste be om mer propavan och så måste jag prata med henne om hur jag mår.

Jag begriper inte för mitt liv hur jag ska kunna söka jobb, när jag är så här. 

Av barbamamma - 3 december 2007 21:32

Fy jag blir bara värre och värre.  


I fredags skulle jag ringa afs kundtjänst för att berätta hur läget är.   Kom jag ihåg det?   Nej no way.  Jag sa nåt till sambon om att jag skulle ringa dit och de har öppet till 22.  Så klart så blev det jag som la barnen och alldeles för sent blev det, när jag var klar var klockan över 22.

Dum som jag är så fattade jag inte att de har öppet på helgerna, utan jag har gått och väntat på att det skulle bli måndag.    Nervös som bara den var jag förut när jag ringde dit, men jag hade tur och fick prata med en trevlig tjej.


Men nu till mitt problem, jag minns inte mer än hälften av vad vi pratade om.

Det var nåt på af på onsdag som hon tyckte jag ska gå på, en info.  Men jag minns inte om hon sa att jag måste förboka innan.  Hjälp.


Förut gick jag och tänkte att vad bra sambon ska ju jobba dagtid i morgon, men så kom jag på att han ska ju iväg i kväll och jobba natt.  

Nej nu blir jag mörkrädd för mig själv!!

Av barbamamma - 1 december 2007 17:02

Äntligen hittade jag mitt lösenord till bloggen så jag kommer in och kan blogga lite.

Sambon har rensat och fixat min dator, tack älskling. Nu fungerar den suveränt bra.


Jag slog på stort i veckan och köpte oss en ny kamera. Jag var så klantig så jag tappade den andra digitalkameran i golvet på sonens födelsedag.

Jag har haft värsta abstinenten efter en kamera och eftersom den andra verkar stendöd så köpte jag en ny canonkamera på 7.1 pixel. Jag älskar den, den är så smidig och bra, lätt att lära sig de olika funktionerna och den känns bra i handen. Den kostade ca 2000 kr det är mycket pengar för mig. Men jag ser det som min egna julklapp i år.


Dottern blev hemskickad från skolan i torsdags, hon hade ont i magen. Det går kräksjukan i skolan och flera har blivit hemskickade och har blivit sjuka. Turligt nog så har hon inte blivit sjuk, hon var hemma i går, det var lika bra.


I dag har vi varit och köpt oss en ny fin matta till vardagsrummet. Vi är verkligen helnöjda. Då vi ändå var i mattaffären så köpte vi mattor till barnens rum, dottern valde en nalle puhmatta och sonen en musse piggmatta.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards