Direktlänk till inlägg 30 september 2007

mening med livet är?

Av barbamamma - 30 september 2007 13:29

Varför är allt så svårt jämt?

Hur jag än pratar med sambon så är det som han inte inser ändå hur jag mår och att jag vill att han ska bry sig.


Som i dag, då tänkte vi åka till hans föräldrars hus (de är inte hemma) då sa jag att jag vill till Ica Maxi när vi ändå är åt det hållet. Dottern sa hon vill leka med sina kusiner som bor i närheten av farfar och farmor.

Då sa sambon att han släpper av mig vid Ica Maxi och så åker de till huset. Vi hade tänkt grilla fläskfile och han ska göra nåt med gitarren.

Jag tappade all lust till att åka någonstans, jag sa att jag och lillsonen kan stanna hemma. Ica maxi skiter jag , det var inget speciellt jag var ute efter, mer än billiga blöjor, men vill han köpa dyrare blöjor får han väl göra det.


Det slutade med att barnen ska leka med sina kusiner nån timme, han fixar det han behöver med gitarren och jag och minsta sonen stannade hemma.

Nu fick han det till att han ännu en gång har ordnat så barnen får nån att leka med, suck. För min del kunde de ha stannat hemma, dottern undrade vad vi skulle göra i farmor och farfars hus. Hon ville ha nån att leka med. Kompisar har hon ju här hemma.


Jag känner mig levande död, jag vet inte om jag stänger av med medvetet eller om jag känner något. Bröstet är som en klump på mig, jag mår illa och vet inte varför jag ska orka bry mig om nånting.

Jag orkar inte bry mig mer om sambon, han verkar inte bry sig om mig heller så vad är mening med allt då.

 
ANNONS
 
sophie

sophie

30 september 2007 21:55

men vem har sagt att livet ska var enkelt? att vara deppig och känna sig missförstådd eller inte förstådd alls av sin sambo är ju normalt. helt normalt,
hamnade här av en slump.

ta hand om dig.

kram

http://sophiequi.blogspot.com

 
Grodis

Grodis

1 oktober 2007 08:42

Vännen min.. vad jobbigt du verkar ha det nu. Med en sambo som inte alls verkar lyssna/förstå. Hoppas du inte tar illa upp nu när jag föreslår Familjerådgivning? Kanske det vore något? Ring och boka en tid vetja och KRÄV att han ska med. Du behöver det... ni måste börja komma igång med k o m m u n i k a t i o n en - för det är A och O i ett förhållande, tro mig!
Du är trött och frustrerad för att du inte blir lyssnad på, sedd eller förstådd. Det är inte ett dugg konstigt... *kramar om hårt* Var rädd om dig vännen och snälla, för dig och barnens skull: RING!

http://grodis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av barbamamma - 10 september 2015 19:30

               

Av barbamamma - 9 september 2015 19:00

             

Av barbamamma - 8 september 2015 16:15

         

Av barbamamma - 17 juli 2014 14:55

           

Av barbamamma - 9 maj 2014 21:30

                 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ barbamamma med Blogkeen
Följ barbamamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se