Alla inlägg under augusti 2007

Av barbamamma - 10 augusti 2007 12:12

Just nu har jag fått egentid.  Sambon och de stora barnen åkte iväg, de skulle göra lite träleksaker hos farfar.    Minstingen har jag lagt han var så trött så han bara sprang omkring runt runt.


Vad skönt med lugn och ro, det har inte blivit mycket sånt när alla är lediga och umgås.  Det gäller att ta till vara på den tiden.


I går lyckades jag köpa kläder till mig själv. Jag var inne på Axelssons och där hittade jag en topp för bara 50 kr. Såklart var jag smart och köpte i flera färger, det blev beige, ljusgrön och blå.  Vilket fynd! 

Av barbamamma - 9 augusti 2007 12:31

Jag eller vi har letat sedan i söndags efter nyckelknippan med förrådsnyklarna. Jag hade dem i söndags men sedan var de väck.

I morse väckte sambon mig och visade nykelknippan, den låg i hans ena shortsficka.  Puh vad jag blev lättad, jag trodde vi skulle bli tvugna att skaffa nya nycklar.


I går åkte vi och grattade sambons pappa, vi köpte present först, jag köpte 2 snygga tshirts på dressman.  De passade perfekt på honom och han blev glad över att få något han behöver. Vi fick jättesmarrig fika med båda nybakta bullar och hallontårta.   Kusinerna var där det var skoj för dottern hade frågat om de skulle dit, men jag hade sagt jag vet inte.



Så äckligt fuktigt och varmt det är. Jag är nyduschad men jag känner mig lika varm för det.  Helst skulle jag vilja gå i trosor och bh men det skulle vara en syn för barnens kompisar om de kommer in, fniss.


I dag ska jag ner på stan till apoteket SJÄLV.  Åh vad det ska bli skönt, jag längtar redan.   Jag ska hämta ut mer depressionsmedicin för den tog slut i dag. 

Innan jag ska iväg ska vi äta pommes och kotletter. Det blir mums.   Nu ska här lagas mat.

Av barbamamma - 8 augusti 2007 12:47

Jag kände jag hade huvudvärk redan när jag vaknade så jag tog en ipren och en alvdedon.  Jag sitter här och svettas vid datorn fast jag knappt rör mig. Det är SÅ varmt, men jag ska inte klaga det är härligt. Men jag tillhör dem som lider av värmen, men är jag inne går det an. Jag längtar inte ut till att sitta i gassande sol, onej.


Korten jag la in nedan är bla sonen som blev klippt i går. Det är så roligt att fota. Dessvärre är min dator konstigt så sambon ska hjälpa mig kolla vad det kan vara.

I kväll ska vi lägga in alla kort från det här året på cd. Tänk att jag är så dålig på att lägga över korten jämt. Usch om datorn skulle gå sönder då är alla kort borta.  Hu hemska tanke....


Nehepp nu ska vi äta lite lunch, sedan ska vi åka till farfar som fyller år i dag. 

Av barbamamma - 7 augusti 2007 23:21

Jag har haft dov huvudvärk. Det är bergis menshuvudvärk. Jag tog en ipren och en alvedon.

Puh värmen gör att jag knappt orkar med något . Vi tog det lugnt allihop och höll oss inne. Barnen kivades och lekte bra om vart annat. Jag tror de blir lite så där av värmen. Tjuriga och buttra fast de inte vill erkänna det. Tur det finns glass att svalka sig med. Alla blev glada när jag sa nu är det glass och kex. Hihi.


Efter vi hade ätit "gourmetmiddag" makaroner och hamburgare, fniss, så åkte vi och badade. Det var första gången vi badade här hemma. Vi åkte till ett ställe vi inte varit till förut. Det var jättefint med bryggor, omklädningrum, grill. När jag skulle gå i vattnet från stegen så såg dottern och jag en orm som simmade i vattnet. Häftigt!


När alla badat för fulltoch började frysa satte vi oss i bilen hemåt och drog på värmen. Det blev varm choklad och smörgås innan sängen väntade för barnen.

Av barbamamma - 7 augusti 2007 23:00

Av barbamamma - 6 augusti 2007 23:25

Jag har fixat korsdrag genom lägenheten, annars kan jag inte sova i natt.


Det har varit soligt och härligt idag. Vi har inte varit ute så mycket för vi åkte till Västerås till det nya Biltema, det var verkligen skillnad mot förut när det var pyttelitet och jättetrångt. Vi var även inne på Jula en sväng. Mat åt vi på ett wokställe, det var supergott. Lillsonen var så duktig på att äta och han är så smidig att ha med sig när man är iväg.


De stora barnen åkte till farfar och farmor i går kväll och de var där hela dagen i dag. Dottern ringde på mobilen och då satt de i motorbåten och fiskade med farfar.


Vi hällde upp blåbärssaften när vi kommit hem från Västerås. Det blev 5 stora flaskor så nu har vi både körsbärs och blåbärssaft så det räcker ett tag. Vi dricker inte saft till vardags utan vi brukar ta fram saft när det kommer någon eller bara ibland. Vi dricker lättdryck eller juice annars.


Jag har börjat fundera på vad jag ska göra när barnen blivit inskolade på dagis. De ska börja 5 september.

Vad ska jag göra? Vad ska jag ta mig till?

Blä jag har noll självförtroende och har ingen aning om vad jag vill jobba med eller om jag ska plugga. Om jag ska plugga så vet jag inte ens vad jag vill plugga till. Jag är hopplös!

Av barbamamma - 4 augusti 2007 22:02

I dag har vi varit duktiga här hemma. Vi har gjort blåbärssylt på ca 6 liter bär.  Saft har vi ordnat så i morgon ska vi hälla upp den på flaskor, vi gjorde på ca 4 liter bär.


Eftersom vi tillbringade hela dagen i köket med bären orkade vi inte laga någon avancerad middag. Stekt hamburgare med bröd blev det till barnens stora förtjusning. 


Nu ska jag se på tv och slappa, jag har stått hela dagen och längtar efter att sitta ner. 

Av barbamamma - 4 augusti 2007 12:42

Vad härligt och varmt vi har fått nu. Jag och pojkarna var ute förut, vi var tvugna att gå in för solen var för varm så här mitt på dagen.  Nu har vi druckit hemmagjord körsbärssaft. Slurp.


Jodå vad blåbär de kom hem med i går, 1.5 10 liters hink hade de.   Nu är sambon iväg och lånar en silduk, så här ska det rensas blåbär. Vi ska göra både blåbärssylt och saft.  Vad roligt att ha och ta fram vartefter. Vi får ställa allt i förrådet där det är kallt och det finns plats.


Undrar om jag får med dem till sjön sedan så vi kan ta oss ett dopp. Vi har inte badat här hemma än i år. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards