Alla inlägg under juni 2007

Av barbamamma - 4 juni 2007 21:51

Grattis till oss!       Det är exakt 9 år sedan vi blev tillsammans.


Det blev Siaglass två olika smaker som jag köpte hem idag. Vi har redan smakat på gräddkolaglassen och den är verkligen supergod.


Puh vilken supervarm dag vi har haft här. Ett tag hade vi exakt 24 grader både ute och inne.

Sambon ringde när de hade kommit fram dit där de ska fiska. De hade med varmt, så de skulle inte fiska förrän till kvällen.


Hur har dagen varit här då?

Jo det har varit okej, dottern var i skolan till 12. Hon hade med sig en kompis hem, hon var här till 17. De ville nästan inte skiljas åt fniss så roliga barn kan vara.

Jag var ute ett tag med minstingen innan jag fixade maten, men nä usch det var FÖR varmt och soligt för mig. Jag ville in igen, inne finns det iallafall skugga och luft.

Dagens jätteavancerade mat blev idealmakaroner och varmkorv, alla åt med stor aptit, det tycker jag om.


Nu ska jag smaka på knäckglassen tror jag, den skriker på mig från frysen.

Av barbamamma - 3 juni 2007 23:12

I morgon har vi varit tillsammans i 9 år. 


Sambon är ju inte hemma då, men han lämnade pengar innan han åkte och sa att jag ska köpa den godaste och lyxigaste glassen de har på affären. Så kan jag bjuda barnen och äta glassen med dem.  

Vad gullig han är........älskar honom så.

Av barbamamma - 3 juni 2007 22:06

Jaha då har sambon åkt sin väg  Han åkte för att sova hos sin pappa. I morgonbitti åker de och fiskar.  De brukar åka iväg varje år och är borta ett par dagar.

 Han kommer inte hem förrän torsdagkväll, då hinner de fiska i minst 2 dagar. Det tar ca 6 timmar att köra dit så de hinner inte fiska i morgon.   Fy vad jag kommer att sakna honom och så tomt det kommer att kännas i sängen.


 Wow vilken härlig sol vi har haft idag.  Vi var till den stora gungan vid skolan "kompisgungan" som de kallar den.  Det räckte att vara ute i solen en timme för mig, jag är hellre i skuggan och har det skönt.


Puh vad jag är trött så jag måste i säng skapligt i kväll. Det duger inte att sitta uppe till tolv, jag vill vara pigg i morgon. 

Av barbamamma - 3 juni 2007 12:14

Lillplutten vaknade först i morse redan före 7.  Jag tog upp honom och stängde till vår dörr till sovrummet så jag visste var jag hade honom.  Jag låg kvar i sängen och vilade med ena ögat, åh vad skönt.


Sedan efter 8 gick jag upp och bytte på honom och gav honom välling, de stora barnen vaknade och kom ner och tittade på morgonbolibompa.  Jag la mig igen somnade om.....................vaknade strax före halv 10. OJDÅ.


Usch jag kände mig hemsk, ligga och sova så där och barnen får klara sig själva, svälta ihjäl osv.   FY PÅ MIG!!!


Annars är det bra med alla, vädret är toppenfint och sambon jobbar hela dagen. 



Av barbamamma - 2 juni 2007 12:44

Nu har vi ätit lunch och det är tyst och lugnt. Minstingen sover och de andra barnen har fått sitt lördagsgodis.  Lördagsgodis är viktigt speciellt för dottern.   Något som är effektivt för att få henne att sköta sig är att hota med indragning av lördagsgodiset.


Sambon jobbar sedan tidigt i morse. Jag var tydligen jättetrött för jag hörde varken hans mobil larma eller när han gick upp.

Minstingen vaknade först före 8, då luktade han bajs så det var bara att kliva upp och sätta igång för dagen. 

Av barbamamma - 1 juni 2007 21:37

Jag tycker jag har varit rätt duktig i dag. Jag har stått och stekt 1 kg nötfärs och så gjorde jag köttfärssås.

Dagens middag blev fläskfile i sötsursås och ris. Barnen fick pastaskruvar istället för ris, dottern brukar alltid klaga när det är ris så jag var rätt snäll i dag.


Nu ser jag på Criminal minds på femman, det är reklam. Hua det är ruggigt idag, en av dem är  fånge hos en psykopat, mördare och han har 3 olika personligheter. 

Sambon sover han ska jobba helg, barnen sover.....tror jag det är tyst iallafall. 

Av barbamamma - 1 juni 2007 12:01

I natt drömde jag om en kille jag var tillsammans med när jag var 16 år och gick på gymnasiet. Honom har jag inte haft kontakt med sedan gymnasiet, varför drömmer jag om honom?    Det är så konstigt att jag drömmer om personer jag har kännt för länge sedan. 

Två nätter i rad har jag drömt om min barndomvän, han som  tog sitt liv för ett år sedan.  Kan jag sakna honom och därför drömmer jag om honom?  Jag vet genom min mamma att min kusin som var bästa kompis med honom har det jättekämpigt än, han mår inte så bra.   Jag är så knepig så jag försöker alltid hålla folk på avstånd fast jag inte vill. Jag lever ett annat liv, och träffar bara släkten ett par gånger om året, när någon fyller år.



 I dag var vi så duktiga så vi åkte och storhandlade på Willys. Dels till oss här hemma och så ska sambon ha med en del på fiskeresan nästa vecka. Då blir jag gräsänka hela veckan.

Jag passade på att köpa presenter till barnens kusiner på barnens hus. Juni är en månad då det är minst *jag räknar* 8 stycken som fyller och som ska firas. 


Nu är barnen uppe i sina rum och leker med sina kompisar, sonen med sin kompis i sitt rum och dottern med sin kompis i sitt rum. Det är så roligt att lyssna på dem, jag hörde hur de nyss sjöng "lille katt lille katt" .

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards