Alla inlägg under juni 2007

Av barbamamma - 9 juni 2007 22:51

Jag vädrar för fullt så jag inte smälter bort när jag ska sova.   Resten av familjen sover, bara jag är vaken så här dags.


På eftermiddagen kom barnens kompisar över och så föjde de med hem till dem och badade i poolen igen.    Lukas och jag gick och hämtade hem dem sedan.

Barnens två kusiner på 7 och 9 år kom hit. De hade pratat om att de ville komma hit sedan vi var hos dem i onsdags och grattade 7 åringen.   De sover över och det blev sent(vad annars)  

Det var nog inte alldeles lätt att somna när det är så hemskt varmt. Dessutom är det mycket värmare där uppe i barnens rum.


Nej nu ska jag se på en film på tv 5.  Jag får se om den är bra annars lägger jag mig nog, jag känner mig trött i fötterna, har inte suttit ner många minuter idag. 







Av barbamamma - 9 juni 2007 13:46

Barnen ser på Kalle Anka på videon och slappar just nu. De har ätit en kall lunch och fått lördagsgodis. På förmiddagen var de till sina kompisar och badade i deras pool. Sambon hade hittat deras badkläder igår, det var bra. jag hade inte hunnit leta efter dem.


Pust pust denna sol och värme är jobbig. Jag var till affären med barnen förut, det räckte för mig. Jag håller mig inne resten av dagen och där med basta. Här trivs jag bäst med att sitta under korkeken och lukta på blommorna, nej jag menar vid datorn och lukta på kaffet. *hihi*


Stackars älsklingen som jobbar helg och svettas på jobbet.

Av barbamamma - 8 juni 2007 13:18

Jag tog bussen till stan, där träffade jag bästa kompisen som jag lunchade med. Fast jag tog bara en dricka, jag var inte hungrig då. Det var så härligt att få prata vuxensnack och inte barnsnack. Ni vet vuxensaker.


Sedan när hennes lunch var över gick jag vidare på stan. På lindex köpte jag shorts till sönerna och en glasströja till stora sonen, det var 3 för 2, vilket passade mig bra.

På h&m hittade jag även ett sött set med linne och short till minsta sonen, shorts är nåt han behöver.

Jag fick en fruktansvärd huvudvärk för jag hann bli för hungrig innan jag åt. Mcdonalds blev det och en massa att dricka. Puh.

Biblioteket är ett lugnt och svalt ställe, fast inte idag, då stod luften still även därinne. Jag var där ett tag och satt och läste olika tidningar i lugn och ro. Jag lånade lite böcker åt barnen innan jag gick därifrån. Det blev några Halvanböcker, Här kommer bussen, Här kommer flygplanet bla.


Jag köpte med mig grönsaker hem, så när jag kom hem åt vi tacos, det smakade ljuvligt.

Av barbamamma - 7 juni 2007 22:52

Tjoho nu är jag inte gräsänka mer, så underbart. Äntligen är jag inte ensam om allt ansvar hemma och med barnen......ja och så har jag ju förstås saknat honom.


 Nu ska jag se till att sova gott inatt, jag har haft spänningshuvudvärk hela dagen. Jag vet inte varför om det är för jag spänner käken och får ont av det eller om det är den här värmen, för det ÄR varmt.


I morgon är det 4 årskontroll för sonen, men det får pappa ta hand om.  Jag ska göra något eget i morgon, vet inte vad, men jag skulle vilja koppla av. Biblioteket är en skön plats där är det tyst och lugnt och det brukar inte vara varmt heller.  Jag får fundera på saken över natten vad jag ska göra.

Av barbamamma - 7 juni 2007 09:53

Jag köpte svenska jordgubbar i affären i går kväll. Det blev jordgubbar till frukosten i morse, barnen blev glatt överraskade och tyckte de var så goda.


Sambon smsade igår kväll att de åker hem idag. WIIIHA vad jag blir glad, det känns som han har varit borta jättelänge och det har han ju i och för sig, jag har inte träffat honom sedan i söndags.


Jag sitter här och svettas, inte ens sonen säger att han vill gå ut, det är så hett.

Av barbamamma - 6 juni 2007 21:47

Här är en bild på mina älskade barn.   Egentligen vill jag hålla en lite låg profil här, men håll till godo.

Av barbamamma - 6 juni 2007 12:42

Hur varmt är det inte i dag då? PUH jag dånar av snart.


Jag ser INTE fram emot att åka buss med 3 barn, jag får muta dem så de sköter sig. Nej jag skojar bara, de älskar att åka buss så det går nog bra. Det som inte är skoj är värmen på bussen.

Vi ska snart iväg till en av barnens kusiner, han fyller 7 år idag. Vi har slagit in fina paket och de har ritat varsin teckning till honom.


Jag ringde sambon förut, de har med samma hetta där som här. De är i närheten av Sälen.


Dagern började mindre bra för mig, jag vaknade med huvudvärk, kanske migrän jag vet inte. Jag tog 2 eeze direkt och häver i mig vatten hela tiden.

Jag märker på barnen att värmen tar på dem, så de håller jag innte i dag till vi ska iväg.


Jag säger GRATTIS till en av mina bästa vänner som fyller år idag.

PUSS från mig till dig vännen!!

Av barbamamma - 5 juni 2007 13:21

så blir jag den gladaste i stan. Jag är så varm så jag vill sitta naken. Visst är det jätteskoj med sol och värme jovisst. men för de som inte tål solen är det jobbigt att vara ute. Jag mår dåligt av att vara ute i solen för länge, jag bränner hårbotten, jag bränner mig i ansiktet och nacken och armarna om jag inte smörjer in mig med ett kilo solkräm. *var har vi solkrämen* hmm tänker


När jag var liten hade jag hemskt soleksem, det var inte roligt. När jag skulle bada var jag mest under vattnet än på stranden, för i solen kunde jag inte vara. Nu får jag inte soleksem, men det är för jag är klok och undviker solen. Vem vill ligga i solen och lukta bacon? INTE JAG


Jag och pojkarna var ute ett tag på förmiddagen, minsta lilla brodern var så trött och arg så han har sovit i ca 2 timmar nu. Skönt för honom.


Mina två andra busungar är hos sina kompisar, men mamman ska skicka hem dem till senast 2. Dottern vill aldrig vara hemma, det är så tråkigt säger hon, hon vill helst leka med kompisar till kvällen och mer där till.


Jag har inte pratat med min älskling fiskaren idag, jag ska nog ringa snart och höra hur de har det där uppe i värmen.


Tack skatteverket för skattepengarna jag fick tillbaka idag.  Vad glad jag blev, det blev ett par tusen. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards