Alla inlägg under maj 2007

Av barbamamma - 8 maj 2007 22:59

Jag känner mig förvirrad, jag vet inte om det blir att åka iväg i helgen och hjälpa till med mammas flytt, det blir inte så många som kan hjälpa till. Bah jag som skulle bokat tåget igår, tur jag inte gjort det. Fast bokar jag nu blir det mycket dyrare.

Dessutom är mamma kvar i syrrans lägenhet och går inte att nå, finns ingen telefon där. Tänk om hennes fd får ett överslag, dvs anfall och ger sig på henne och klår henne eller nåt. Ja mina tankar är många, så många. Jag får för mig allt möjligt när jag inte kan nå henne, det känns läskigt.



Jag känner mig bortglömd av sambon. Idag har han varit iväg mellan 11-18 och polerat och sedan besiktigat bilen.

Det fanns inget jobb på jobbet i natt så han tog semester och åkte iväg för att fixa med bilen ett par timmar, så sover här där, hos sina föräldrar och kommer hem i morgon. Suck jag saknar honom. Jag vet att han skulle ju ha jobbat och ändå inte ha varit hemma, men nu när inget jobb fanns valde han att åka iväg och fixa med bilen. JAG DÅ, vem bryr sig om mig.

Så klart sitter jag här nu med en skål glass och den djävla chokladen.

Av barbamamma - 8 maj 2007 12:53

Det visade sig att mamma inte var där utan i lillasysters lägenhet.  Lillsyrran är inne på psyk (igen!!) och mamma ser till katterna åt henne.    Hon hade ju varit hos mamma och mormor till i torsdags förra veckan. Så åkte hon hem och bums kände hon sig dålig och så var hon inne på lassarettet de tog återigen en massa prover, det finns inget kroppsligt fel på henne förutom att hon väger 50 kg för mycket för sin kropp.  De skickade henne vidare till psyk och där är hon nu.

Jag säger som jag sagt många gånger att hon klarar inte eget boende utan hon måste bo där hon kan ha tillgång till personal som finns om hon behöver stöd.

Hon bodde så förra året, men tjatade så om att hon ville ha sin katt tillbaka då fick hon flytta till en vanlig lägenhet, för man fick inte ha husdjur där.  Nu klarar hon inte bo själv, hon får som panikångest, fast i början trodde hon att hon skulle dö och ringde ambulans och fick åka in.


Jag vet inte hur det blir med mammas flytt för det finns inte många som kan hjälpa till i helgen. Måste ringa min syster och prata med henne.   Hmm inget blir som man har tänkt sig.


Fasen att jag inte bor närmare släkten, det har jag med sagt hundratusentals gånger. 

Av barbamamma - 8 maj 2007 09:12

Vad vore livet utan kaffe? Ja det vill jag inte veta.


I dag hoppas jag de kommer och lagar kökskranen. Sambon råkade ha sönder den i går när han diskade, så vi har inget vatten i köket. Jo vatten har vi, men ingen fungerande kran.



Jag har inte fått tummen ur och bokat tågbiljett till på fredag, men jag ska göra det idag, snart, ska bara som Alfons säger....

Inte har jag fått tummen ur och ringt vc än, om att fråga om reductil. Suck



Vad händer annars idag här då? Inte mycket det är rätt skönt. Jag ska ringa tandis och få en ny tid dit, nu ska jag busa med mina söta pojkar.

Av barbamamma - 7 maj 2007 22:50

Jag ringde syrran nu i kväll, frågade om det går bra att jag åker ner till dem på fredagkväll.   Det var ok så nu ska jag boka en tågbiljett så det inte blir så dyrt.


Mamma får äntligen flytta in i sin egna lägenhet, det tror jag blir kanonbra bara hon får dit alla saker.   För mig blir det som en spaupplevelse att åka iväg utan barn.  Hoppas bara sambon kan hålla ställningarna ensam hemma hela helgen. 

Av barbamamma - 7 maj 2007 22:35

Min barndomsvän, eller vi var väl inte så nära vänner, men jag kände honom väl sedan tidigare, hade fått en minnesannons i tidningen idag sa min syster.


Är det redan 1 år sedan han tog sitt liv, hängde sig på vinden?    Det känns tufft när jag tänker på hur ensam han måste ha kännt sig, även fast han hade både mor och far som inte brydde sig.  Han brukade säga att min mormor kändes som hans mormor för han var ofta där.

35 år blev han. 

Av barbamamma - 7 maj 2007 13:33

Jag överlevde kvällen igår. Sambon hade sin lediga söndagnatt, så jag fick inte mycket tillfälle till att äta choklad. Men jag smygåt lite godis ändå, jag har mina knep. Jag såg om Wallanderfilmen  "Mörkret" i går, den var lika bra som förra gången.


I dag har vi varit till Jula och Willys i Västerås. Eller det var sambon som skulle till Jula, då följde jag med så pojkarna och jag handlade lite på Willys. En sådan sak klarar jag som att handla med barnen. Bara jag vet var lillfisen är, honom törs jag inte släppa ner i en affär.

Vi kom hem lagom till dottern kom hem från 6 års.

Av barbamamma - 6 maj 2007 14:17

på sambon förut. Jag satte på mig en tunika som jag inte använt förut, så hade jag svarta leggings till.

Han sa du börjar se lite stor ut. TROR HAN INTE JAG VET DET ELLER!!!!!!!!!!

Jag berättar ju allt för honom, om mina chokladätningar och så. Jag har även sagt att jag ska gå till vc och be om reductil. Men han fattar ändå inget, suck.

Fy så sur jag blev, han och sonen fick åka iväg själv ett tag.


Jag har passat på att bära ner vinterkläder i förrådet och dottern och jag har spelat bingo, nu ser hon på en film. Lillfisen tupplurar, då passar jag på att skriva här. Skönt att få ur sig lite ilska. ARG

Av barbamamma - 6 maj 2007 14:01

skulle min storasyster fyllt i dag om hon hade levt.  Grattis storasyster, vad synd att du aldrig fick träffa mina barn.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards