Alla inlägg under maj 2007

Av barbamamma - 15 maj 2007 23:05

Malaco less suger är helt ok för mig.  Jag skickade med en massa småpåsar med sambon, sa han kan bjuda dem på jobbet om han vill.

Nu gäller det att jag delar ut småpåsarna till folk jag känner, annars är nog risken stor att de hamnar i min mun. 


Jag har klarat av en dag med att ta hand om alla barn utan psykbryt.  Det tråkiga är att de inte lyssnar på när jag säger till dem, då är de så inne i att retas med varann. Dottern har utegångsförbud i morgon, jag tröttnade på att hon skrek åt sonen, hon är rätt jobbig med det sättet, ändå har vi pratat med henne många gånger.

På måndag ska jag på utvecklingssamtal i skolan.


Nu är det min tur att vara hemma och ta hand om ruljansen, sambon ringde förut från jobbet.  Han ska måla lite på bilen efter jobbet idag och sover borta.   *saknar* 

Av barbamamma - 15 maj 2007 12:55

Nu har jag varit ute med sonen. Vi gick och mötte dottern i skolan. Sedan ville de vara ute då gick jag och hämtade ut h&m paket och buzzadorpaket. Den här gången är det en massa Malacogodis less sugar som jag ska smaka på och bjuda på.  Någon som vill ha?


Sambon har stuckit till kvällsjobbet nu och jag passar på att slå mig när här ett tag medan de stora barnen är ute och lillen sover.

Den här veckan är kort, det är bara skola i morgon sedan är hon ledig. Sambon är ledig torsdag-fredag, sedan jobbar han hela helgen 5-5.  Men å andra sidan är han ledig hela nästa vecka till helgen.


Jag gav mamma en mobil, det blev en enkel nokia med telia kontantkort som jag laddade med 200 kr.  Jag ska nog ringa henne i dag och höra hur hon har det på landet. *saknar* 

Av barbamamma - 14 maj 2007 21:12

Ja det går att leva utan internet och utan dator, jag har iallafall överlevt det. Otroligt att jag måste åka bort för att inse att det finns en värld utanför nätet. Haha jag skojar.


Jag har burit möbler, kartonger upp och ner i trappor och hit och dit. Det var svettigt värre kan jag lova, puh. Jag, mamma, min syster och hennes sambo var det som slet som djur i går. Mormor bjöd på kaffe och sedan på en guddomlig middag som vi slukade. Man blir hungrig av att bära i flera timmar.


När vi har klara, efter 2 vändor med lastbilen stannade mamma och jag i hennes nya lägenhet. Hon bor numera i en 3a med kök i ett 2 våningshus på landet. Det huset som vi bodde i när vi flyttade till östergötland -76. Det är som en flashback och alla minnen kommer tillbaka. När vi lekte i ladugården, hoppade i höet,korna vid ladugården, hästarna och  närheten till den underbara naturen.


Resten av lördagen ägnade vi åt att få upp lampor och gardiner, samt plocka upp lite ur kartonger. Vi kom inte i säng förrän vid 00 och jag somnade direkt.


Gissa hur länge jag sov på söndagen? Till 11. JÖSSES det har jag inte varit med om sedan jag var 16 år och sov halva dagarna om helgerna.

Söndagen ägnade vi åt att plocka upp böcker, fotoalbum, möblera om. Så kom syster  med några jättesnygga gardiner till vardagsrummet och det tredje rummet. Det blev kanonfint.


Efter maten var vi ute och gick. Vi såg 2 svanar på gärdet, hörde göken och plockade gullvivor och liljekonvaljer. Kvällen avslutades med en underbar dusch innan vi kom i säng.


I dag, måndag gick jag upp före 7 och åkte hem från mamma. Gäsp vad trött jag var, så jag tupplurade en hel del på tåget, det var skönt.

Av barbamamma - 11 maj 2007 15:43

Jag har packat ner lite kläder och mammas nya mobil.  Ja jag har köpt henne en mobil, jag tycker hon ska ha en ute på landet och så har hon ingen hemmatelefon än på ett tag.


Innan jag ska åka med tåget ska jag köpa mig en ryggsäck, jag orkar inte ha med mig en typ resväska med bara lite kläder i, det känns så maffigt.


Resten av familjen åkte iväg till farfar och farmor för en stund sedan. Barnen ska sova hos dem i natt, för sambon ska jobba hela kvällen+natten.

Oj jag kom på att jag inte har bokat tågbiljett hem, betyder det att jag inte vill åka hem utan stanna länge. Hmm 

Av barbamamma - 10 maj 2007 22:41

Hur trött och meningslös kan man känna sig?  Så har jag varit i dag, jag plockade tom ut linserna och tvättade av i hopp om att se mindre suddigt.

Jag kände mig så tom efter jag hade pratat med den där apan på vc, hon tryckte ner mig i skorna kändes det som.   Var det för att jag började med att säga att jag äter depresionsmedicin som hon sa så? Hon tyckte att jag skulle ta kontakt med dietisten, hon tror det kan vara så enkelt.


Jag har spårat ur, och kan inte ta mig upp på spåret igen.   Jag är så TRÖTT på alla här hemma, barnen för de är osams, retas och väsnas, jag orkar inte med dem orkar inte engagera mig i dem och lyssna och finnas här för dem, jag har så dåligt samvete för det.

 Jag är aptrött på sambon som bara har brytt sig om sin bil hela veckan.  Det har inte funnits något jobb för honom på jobbet, då har han passat på att åka och fixa med bilen om kvällarna och ibland sovit över hos sina föräldrar. Vad har jag gjort då?

Jo suttit vid datorn eller tvn och ätit choklad förståss. 


Jag längtar till jag ska åka iväg, det ska bli ett skönt avbrott hemifrån.  Jag borde inte känna mig så här, jag var ju iväg på båtresan vid valborg, det är inte länge sedan. 

Av barbamamma - 10 maj 2007 11:55

Jag vill bara sjunka ner i ett stort hål och dö.

Jag blev uppringd av en från vc, jag försökte säga hur jag mår och har det och att jag håller på att äta ihjäl mig. Hon hade inte tid att prata med mig om det på telefon och någon tid till läkare fick jag inte för det hade de inte tid med. Hon föreslog att jag ska ringa en distriktsköterska först och prata med om kostvanor. MEN HALLÅ jag vet väl för fan hur jag ska äta och det gör jag ju redan. Jag har regelbundna matvanor, jag äter frukost, lunch mellanmål, middag och allt som jag ska. Jag äter sallad, grönsaker, frukt varje dag, jag får i mig de bra fetterna, nötter och ovilolja. MEN JAG ÄTER IHJÄL MIG AV SOCKER.


Gråter inom mig och har lust att lägga mig i sängen och inte gå upp på hela dagen, jag har inte orkat sagt till sambon vad hon sa och han har inte hunnit fråga heller. Han och sonen är ute och sparkar boll nu.


Jag gick raka vägen till byrån där jag har min gömma. Jag åt ett par bitar choklad och nu sitter jag här och försöker skriva av mig och ösa ur mig. Vill slå på nåt eller skrika av mig. Kanske jag borde ta en lugnande.....


Jag ska boka en tågbiljett neråt nu till i morgon, syster min har fått tag på en liten lastbil så vi kan köra mammas möbler i. Puh äntligen är det fixat och klart.

Av barbamamma - 10 maj 2007 11:16

Gäsp i dag har jag en trött dag, eller det är mina ögon som är trötta.  Kan jag vara så trött efter i går när jag sprang på stan ett par timmar?? Hmm.



Jag ringde till vc i morse och nu väntar jag på att de ska ringa upp.  Jag ska prata med dem om mitt ätande och att jag vill ha hjälp innan  jag äter ihjäl mig.


*trummar med fingrarna och ser nervös ut* 

Av barbamamma - 9 maj 2007 11:40

I dag har det blivit mycket mobilprat och prat i vanliga telefonen. Jag lyckades få tag i mamma, när jag ringde till hennes fds mobil.

Så nu vet jag att hon lever och har det bra, i morgon åker hon tillbaka till mormor och i helgen blir det flytta av.  Vi kör på vi som kan hjälpa till, ananrs blirdet aldrig av.


Jag var seg i morse men jag tog mig upp och fick i väg dottern till 6-års. I dag ska de ha utedag, det har de varje onsdag.

Pojkarna och jag var ute och sparkade boll på gården. Vi passade på fast vädret var trist, det gå an så länge det inte regnar.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards