Alla inlägg under maj 2007

Av barbamamma - 21 maj 2007 13:34

Eftersom sambon jobbar helger numera så är han ledig i veckorna. Härligt då hinner vi ses mera, det är inte helt fel, det behöver vi!

I dag var vi ute ett tag med pojkarna på förmiddagen, vi hade med fotbollen och bandyklubborna. Sedan tog vi en promenad till djuren, vi har en djurgård här i närheten. Vi tittade på den stora grisen, höns, tuppar och kaninerna.

Minstingen var så trött när vi kom hem, så han ville knappt äta, jag fick inte mata honom och inte ville han äta själv. Då är det bra med välling. Han somnade sött och har sovit i snart 2 timmar nu.


Vi hade tur med vädret förut, för nu regnar det ute. Jag var och mötte dottern med paraply när hon var på väg hem från skolan. 


Sambon och dottern har gjort kokosbollar, vad mumsigt. Han åkte iväg på ett jobbmöte nyss och ska passa på att handla på Willys på hemvägen. Det ligger så bra så han åker förbi när han åker till och från jobbet.

Av barbamamma - 20 maj 2007 22:17

att kommunicera med varann.  Jag har så svårt att få fram till sambon så han förstår, eller så är det han som är trög.

När han börjar prata om tex bra och dåliga fetter då sitter jag och tänker, vad fan bryr jag mig om det, jag bryr mig om oss två.

Jag blir tommare och tommare för varje dag, snart sjunker jag nog helt. Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som jag har slutat leva. 


Det är så mycket jag skulle vilja skriva men jag skriver som en kratta, tänk förr när jag skrev dagbok. Jag har en hel kartong med dagböcker från när jag var 9 år.  Det är många det. 


Jag ringde syrran från mobilen förut, vi har inte pratat sedan vi sågs och hjälpte mamma flytta.  Då känns allt bra. Det är här hemma det inte känns bra. 

Av barbamamma - 19 maj 2007 22:06

eum.....tror jag, dottern var vaken för 15 minuter sedan.


Oj oj det har varit en intensiv dag kan jag lova, jag är helt slut i huvudet, ellelr jag menar i öronen. Barnen hojtar, retas, trissar upp varann.

Ett tag undrade jag över hur sambon stod ut när jag var iväg förra helgen från fredag-måndag.  Han borde få diplom.   Sambon ja han var trött när han kom hem, hade hade jobbat 6-18   Han la sig före 21.


Det här är bara gnäll och bagateller från mig.  Jag älskar mina barn (fast det är skönt när de sover på natten) 

Nu njuter jag av lugnet och tuggar på en turkisk peppar.

Av barbamamma - 19 maj 2007 12:03

Barnen har sina 3 kompisar här, det är full fart där uppe.  Varmt är det så jag vädrar härnere.  Det blåser och regnar till och från, så det är inneväder. (iallafall för mig)

Sambon jobbar 6-18 idag, stackaren är nog supertrött när han kommer hem. 


Nu ska jag värma pizza från igår, mums. 

Av barbamamma - 18 maj 2007 22:30

Jag pratade nyss med min mamma, hon ringde på mobilen som hon fick av mig.  Hon hade handlat så i helgen ska hon baka bullar och bröd sa hon.  Min mamma är av den sorten att hon aldrig är sysslolös, hon fixar och grejar med allt möjligt.  På somrarna plockar hon svamp, vinbär, blåbär och lingon och så syltar hon och gör saft.  Vi har underbart god röd vinbärssaft vi fått av henne förra sommaren.


Det ska bli roligt när vi åker dit och hälsar på, jag är nyfiken på hur hon kommer i ordning och vilka möbler hon hittar. Hon ska kolla efter soffa och soffbord och kanske en bäddsoffa.


Jag har tittat på Criminal minds nu, det är lika bra som alltid.  Den här gången var det ruskigt, men spännande.

Av barbamamma - 18 maj 2007 14:20

Jag vet inte vad jag ska skriva, det är en trist och tråkig fredag.    Jag är trött, jag antar det är vädret för jag sov bra i natt.


Jag försöker prata med sambon om mitt ätande och den tomhet jag känner, men det är svårt att få honom att förstå. Det vi behöver är barnvakt och att komma ut på tu man hand. Inte vara hemma och se på tv och sitta vid datorn, prata om barnen. 

Jag är ynklig, sambon är iväg en sväng och jag har redan ätit choklad, dumma dumma mig.


Jag tänder ett ljus för Viktor idag! 

Av barbamamma - 17 maj 2007 22:49

Det är jag det. Jag har klarat av en dag med våra 3 barn och kusinerna. Jiiiiha.


Nu har jag suttit och gäspat i soffan och sett på CSI Miami och jag är sååå trött. Det ska bli riktigt skönt att lägga sig ner. God natt bloggen!

Av barbamamma - 17 maj 2007 12:25

Det luktar så gott från köket.  Vi ska äta sockerkaka till fikat i dag.


I dag jobbar sambon extra, men han jobbar bara till ca 14. Det är lagom ,jag vill gärna hinna träffa honom sedan. Troligtvis ska han iväg och måla klart bakluckan på bilen sedan men det förtränger jag just nu.


Barnens två kusiner är här idag och de har just ätit lunch. Enkel som jag är så gjorde jag pulverpotatismos och köttbullar. Det blev dottern glad för, hon gillar potatismos.

När jag höll på med maten fick jag ett infall och snodde ihop en sockerkaka, det var länge sedan jag bakade. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards