Alla inlägg under maj 2007

Av barbamamma - 25 maj 2007 17:30

på mig, jag är så hungrig. Det blir stekt fläskfile med pommes till. Slurp vad det ska bli gott. Barnen säger väl som vanligt att det inte ser gott ut, det är iallafall dotterns ständiga kommentar om det inte är blodpudding eller pannkakor.


I dag har jag varit ute med stora sonen på förmiddagen. Vi skulle till öppna förskolan men de var iväg till en park idag, så det blev inget besök där. Då cyklade vi till den roliga kompisgungan mitt i mot skolan. Vi cyklade förbi där vi bodde förut och han kom ihåg det.


Nu ska jag titta om barnen är på väg in så vi kan sätta oss och äta middag.


I kväll blir det så lugnt som det kan bli. Jag ska se på Criminal Minds och sambon ska lägga sig skapligt för han ska jobba hela helgen.

Av barbamamma - 24 maj 2007 14:19

Jag vill se Pirates of the Caribbean 3

Av barbamamma - 24 maj 2007 13:06

Men sambon tror sig ha kommit på problemet. Det kan vara så att motorn är "sur" efter att han har tvättat den.  Nu är han iväg och blåser den torr, så får vi se hur bilen går efteråt.


Hua vad det blåser idag, annars skulle det vara riktigt skönt att vara ute.  Jag får hitta något ställe med lä, så att jag står ut.  Vi var ute förut och pojkarna cyklade. 

Jag ska försöka att inte läsa så mycket nyheter på nätet och att ta in så mycket information, och testa om mitt minne blir bättre. Jag får totalt stopp i hjärnan ibland, som när jag skulle ändra utssende här på bloggen, jag kunde inte, fast jag gjort det så många gånger.

Det var en liten reflektion från kuratorn jag träffade i går. Hon är jättebra och får mig att tänka till på flera olika saker.

Av barbamamma - 23 maj 2007 11:56

gör sonen nu, gissa om han är lycklig.  Äntligen tog pappa bort stödhjulen, det är jag som har bromsat det.  Han försökte cykla utan dem förra sommaren men det gick inte alls bra.

Nu cyklar han för fullt här ute och sambon har kameran med och fotar lite bildbevis.


Jag ska till kuratorn på vc kl 13, det blir andra gången vi ses.  Hon verkade bra  då jag träffade henne jag hoppas jag känner samma känsla idag med. Det finns så mycket jag villl prata om.


Vi har en soligt härlig dag, får se vad vi hittar på senare när jag varit där. 

Av barbamamma - 22 maj 2007 23:05

Gah nu börjar jag nog bli trött. Jag tänkte ändra lite på utseendet här på bloggen men jag minns inte hur jag gör. Pinsamt................

Go natt bloggen

Av barbamamma - 22 maj 2007 22:18

Jag sa ju till sambon att komma hem med minst 2 par jeans, men han kom hem med ett par. De är supersnygga och satt bra på honom. De kostade ca 800 kr så jag godkände att han bara köpte dem.  Lite pengar fick han av mig på checken.


Alla tre små busar sover, jag hör någon av dem snusa som en liten björn.  Jag har tagit min lilla vita vän propavanen och gå och stoppa om barnen.  Om ca en timme ska jag stoppa ner mig själv i sängen. 

Av barbamamma - 22 maj 2007 15:28

Puh vad skönt att få komma hem och sätta sig ner vid datorn. Mina fötter är trötta.


Jag och stora sonen tog bussen ner på stan vid 10. Jag tog vagnen med, annars går det inte, han blir så trött annars.

Först gick vi till Lindex där fanns mycket fint tilll dottern, jag kollade efter examenskläder. Jag köpte inget sånt där, men det blev två likadana långärmade gitarrtröjor till pojkarna och en pyjamas till stora sonen.


Leksaksaffären nästa, där tittade sonen ut en massa han önskar sig inför 4 årsdagen nästa vecka. Jag lyckades köpa en stor sopbil i smyg hihi.

Kapp ahl nästa, usch jag hittade inget. In på H&M där hittar jag alltid nåt jag vill ha.

Jag kom ut med följande: en vit/svart tunika, svarta leggings, sommarnattlinne och en tunn regnjacka till dottern, kortärmade skjortor till pojkarna *FYND* de kostade bara 39.50 kr och 49.50 kr st, tunn regnjacka till stora sonen och en spindeltshirt till lillpluttis.

Vi var packade som åsnor på vagnen när vi tog bussen hem.


Nu är det sambon som är iväg, det var jag som skickade iväg honom. Jag sa att han ska komma hem med minst 2 par jeans. Han har typ ETT par jeans han använder. Jag gav honom ett presentkort på JC när han fyllde år, så nu får han banne mig utnyttja det.



Av barbamamma - 21 maj 2007 21:38

Det brukar jag undra varje kväll.  Man vet aldrig vem av dem som ska somna först eller när de ska lugna sig och lyssna på Alfons på cdn som de vill lyssna på om kvällen.

Nu är det knäpptyst där uppe, skönt.    Jag ser på CSI NY just nu,  det är rätt ok, fast jag gillar vanliga CSI mera.


Sambon hade storhandlat på Willys så det blev att stoppa en massa nötfärs, kassler, kyckling i frysen.  Perfekt att handla så mycket så vet vi att vi inte behöver köpa mat på minst 3 veckor. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards