Alla inlägg under april 2007

Av barbamamma - 12 april 2007 22:06

har jag ikväll. På eftermiddagen stack jag ENSAM ner till stan. Att får göra stan ensam för mig är som att gå på Spa, det säger mycket om mig va.Jag köpte allergitabletter för jag tror jag känner av pollen, mina ögon är så konstiga. Får se om det här hjälper.Så klart var jag ju tvungen att "springa på "rean på Lindex. Det blev ett par jeans och 3-pack strumpor till lillfisen, en figursydd tunn jeansjacka, tunna tights, trosor till dottern och mellansonen fick bara 3-pack strumpor. Allt detta kostade bara 172 kr. DET är billigt!!Det går magsjuka, suck jag vill inte. Här är ingen tack och lov sjuk. Däremot dotterns bästis i skolan har haft magsjuka, hon var hemma i måndags, sen har hon varit i skolan, i dag var hennes syster sjuk i det.Nu blir det att hålla tummarna så våra barn klarar sig.Dottern har förresten utegångsförbud i 2 veckor, pga en sak igår. Men det orkar jag inte tänka på och fördjupa mig i nu. Dumma ishockey på femman, jag sitter här och väntar på att mitt favoritprogram CSI Miami ska börja.

Av barbamamma - 11 april 2007 22:03

I morgon är det 3 veckor sedan jag opererade min hand pga karpaltunnelsyndrom.Så här ser den ut nu.

Av barbamamma - 10 april 2007 23:01

Fy vad trött dottern var i morse när vi gick upp halv 8. Jag med var astrött kan jag avslöja. Det är jobbigt att ha lov och andra slappa tider.Hon knallade till skolan lite gladare då jag sa att vi kommer och möter henne när hon slutar.Jag har varit så trött så ögonen nästan värkte på mig. Jag hoppas inte det är pollen eller nåt sånt skit, för det hade jag besvär med förra året. Det känns bättre med vanliga trötta ögon, det kan jag stå ut med.Barnen har sprungit ut och in, tänk det kan vara svårt att bestämma sig för om de ska vara inne eller ute.Jag orkade inte med att gå omkring trött längre, så jag la lillpluttis och mig själv på eftermiddagen, tror jag sov i 1.5 timme, det var skönt.

Av barbamamma - 8 april 2007 23:51

Vi packade vår gamla 740 volvo full med grejor, tur vi har kvar den. (hans föräldrar kör med den) Vår bil är nåt fel på, sambon vet inte vad exakt.Vi åkte ner till min mormor och min mamma(som bor där än i väntan på sin egna lägenhet) på påskaftonen.Dit kom även min ena moster och familj, mormors bror och så min lillasyster. Det var roligt att hon fick komma med dit, hon är inlagd på psyk men fick dagspermission.Oj vad mycket god mat vi åt. Jag åt bara ett ägg, barnen tyckte det var jätteskoj att måla ägg. Det är roligt att föra traditionen vidare med att måla på äggen innan man äter dem.Vi hade med oss Memma till kaffet, det är mums. För den som inte vet ska Memma ätas med kaffegrädde och socker på. Pröva antingen älskar man eller hatar det.Barnen följde med ut när vi skulle ta en promenad, men fy vad det blåste så vi gick in igen. Nu verkar det som de börjar bli förkylda(fy jag vill inte)Vi sov över hos min syster och vi kom hem på eftermiddagen.Borta bra men hemma bäst......

Av barbamamma - 6 april 2007 22:57

Usch jag var lite trött i morse, men det var inte sonen, han vaknade runt 7 som alltid. Gääsp.Sambon ringde han sa att de skulle komma hem snart, ja äntligen. Bilen vet han inte vad det är med, men vi tar gamla bilen så vi kan åka iallafall, vad skönt. De har varit borta sedan i onsdags, det är länge.Pratade i telefon med mamma, sa att vi kommer men med gamla bilen, jag sa att vi inte har någon extra plats över. Då sa hon att lillsyrran är på sjukhuset sedan igår, hon hade fått ont i bröstet och kunde inte andas. Hon åkte ambulans in. Undrar om det är panikångest eller att hennes kropp säger emot.Vad tråkigt att höra iallafall, då får jag inte träffa henne imorgon.Dagen har varit lugn och långsam, är det verkligen så att långfredag är en lång dag? Det har jag aldrig tänkt på tidigare.Vi åt en god stek med kokt potatis och sallad till. Det var jättegott, tom våra kräsna barn åt av köttet. DET är inte illa.

Av barbamamma - 5 april 2007 22:16

Lillpluttis är så underbart gullig och han är smart med. Han visar vad han vill ha och han skriker i om jag inte förstår. Han är lika envis som sin mamma, skratt.Det är så härligt att bara bara med honom, och ha tid bara för honom.Vi var till distriktsköterskan på vc och hon tog bort alla stygnen. Aj f*n rent ut sagt det gjorde ont.Jag passade på att kila in på ica och handla lite vi ska ha med när vi åker iväg i helgen. Memma köpte jag två stycken och kaffegrädde måste man ha till det och så strösocker. Mums.Sambon ringde på em, han jobbade ett par timmar sedan var han tvungen att kolla bilen igen, den bara laddar ur sig. Skumt vi måste ju ha en bil om vi ska iväg i helgen.Det är så lugnt och ensamt utan de andra, jag saknar dem. Visst är lillpluttis rar, men ändå.

Av barbamamma - 4 april 2007 23:04

Haha vad jag svamlar ser jag när jag läser det jag skrev i går. Är jag så konstig nu för tiden.Förr älskade jag att skriva, jag hade 4a i betyg i svenska, jag började skriva dagbok när jag var 9 år.Nu när jag skriver blir det fel, jag vänder om bokstäverna, jag skriver i fel ordföljd och så förklarar jag så dåligt. Jag har även jättesvårt att fördjupa mig i saker fast jag vill.I vanliga sammanhang i samtal och så hänger jag med till en viss nivå, sen när det blir för avancerat vet jag knappt vart jag ska ta vägen. Jag som är ärlig av mig säger oftast som det är att nu fattar jag ingenting eller nu hänger jag inte med.Idag har jag mest gått runt och servat barnen känns det som.Inte fan har ortopeden hört av sig i dag, nu morrar jag.Sambon stack till jobbet på eftermiddagen men så ringde han efter ett par timmar och sa att det inte fanns mycket jobb att höra. Han kom hem och hämtade båda stora barnen. Dottern ska sova över hos kusinerna och sonen hänger med honom till farfar. Han ska passa på att byta till sommardäck.Jag är alone för lillpluttis sover sött och jag väntar på att håret ska torka efter duschen. Ja det går att duscha med en hand, kan ni tänka er.Snart väntar sängen.....

Av barbamamma - 3 april 2007 12:38

Jag har dammsugit, kunde inte låta bli fast jag borde, jag dammsög med högern istället, det gick det med.Just nu har barnen kompisar här, jag satte mig precis ner för att slappa lite innan minsta tornadoungen vaknar.På torsdag ska stygnen bort, jag är så nyfiken på att se hur det ser ut.Jag har haft känningar i högerhanden på morgnarna, men det hoppas jag bara är tillfälligt. Läkaren ska jag träffa om ett par veckor.Han har ännu inte skickat sjukskrivning till mig, hmm.Jag ringde dit igår och sa att jag inget sjukintyg har fått på posten, då visar det sig att ingen har tagit tag i saken (än!!!?)Jag sjukskrev mig själv dagen efter operationen men det gällde bara till i fredags.Läkaren hade ringt hem hit i går, just då var jag inte hemma och han bad att jag skulle maila och säga varför jag vill bli sjukskriven och hur länge. Herregud vad trött jag blir.Jag anser att det är ju hans jobb att sjukskriva mig. Inte ska jag behöva säga varför det borde han förstå själv. Problemet är väl att jag inte jobbar, då är man inte lika viktig, tycker jag det verkar som.Sen att jag ska säga hur länge jag vill bli sjukskriven är med lustigt. Ett par veckor låter rimligt för mig. 1 vecka är ju alldeles för lite.Jag är rent ut sagt förvånad över att han inte vill sjukskriva någon som inte jobbar, jag kände mig diskriminerad när jag var där. Han verkade så bra i övrigt.Jag kan ju inte vara den första han opererar som inte jobbar?Jag ska bänka mig i soffan när jag lagt barnen, och se på Höök i kväll, det är rätt bra. Sambon var tvungen att jobba kväll.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards