Alla inlägg under mars 2007

Av barbamamma - 4 mars 2007 17:52

Så hette det förr. Nu för tiden stämmer inte det för att sköta ett hem är som ett snurrande hjul. Så brukar jag säga till sambon så han förstår att det inte går att låta vissa saker bli ogjorda det straffar sig bara senare när det tråkiga finns kvar.Jag har varit trött och tagit det rätt lugnt idag, dottern gick och lekte med en kompis på eftermiddagen och sonen blev så ledsen för han inte fick gå ut. Då fick han ta ett bad, det älskar han.Vi har ätit våfflor mågot som vi sällan gör. Mums

Av barbamamma - 3 mars 2007 17:34

Nehepp inte gick Magnus Uggla vidare till final, han blev utslagen av en tjej, jag gillade inte ens hennes låt.Sannas låt var så där bra, lagom fartig.Det blir spännande nästa lördag(på min födelsedag) då får vi se vem som ska till Finland och tävla.Jag och dottern såg på det ihop och så spelade hon lite gitarr för mig. Hon har nyss lärt sig spela gubben noak och blinka lilla stjärna, det är hennes pappa som har lärt henne.

Av barbamamma - 3 mars 2007 17:00

I morse kom jag inte ur sängen förrän efter 9. Jag hörde att resten av familjen var vaken, men jag kunde bara inte vakna och gå upp. Min hals värkte och sved i går när jag la mig så jag hade svårt att somna usch.Duschen har inte sett mig sedan i början av veckan, så det är tur jag inte visat mig ute bland folk. Men efter en stor kopp te med honung, kaffe och en sista uppryckning släpade jag mig in i duschen, det var skönt men fy vad jobbigt.Jag känner mig som jag har influensa fast utan feber. Det måste vara halsen, sonen är ju likadan, han har varit utan feber på förmiddagarna sedan på eftermiddagen kommer febern och han somnar ett tag på soffan, han är hes och hostig.Nu är det melodifestival och jag bänkar mig i soffan för ett tag, det blir spännande.På återseende bloggen.....

Av barbamamma - 2 mars 2007 22:56

Förut idag satt jag och skrev för fullt på bloggen då kom dottern förbi datorn och pillade på några knappar så jag vet knappt själv vad jag gjorde. Så helt plötsligt syntes inte texten jag skrivit. Hmm jag klurade på det här nu ikväll när trollen somnat för natten. Då kommer sambon och säger att du har ju samma färg på texten som bakgrunden...... Bah vad jag är korkad som inte tänkte på det, men det bjuder jag på. Fnissar för mig själv här vid datorn, men är glad att jag kan skriva mer på bloggen. Jag skaffade den idag för den förra var tråkig tyckte jag.Halsen gör ont och jag kan knappt svälja, där fick jag för jag har pratat och varit trevlig mot alla idag.

Av barbamamma - 2 mars 2007 13:32

Jag var så trött i morse för jag hade svårt att somna i natt, tror jag somnade vid 1. Nåja det var bara att släpa sig upp och fixa med barnen och frukost som alla andra morgnar. Stackars sambon var urtrött när jag var tvungen att väcka honom vid 10. Kl 11 fick jag blodtrycket mätt av en distriktssköterska på vc, det blev som jag anade högt, hur låter 147/93 i dina öron. Nåväl nu kan narkosläkarna på ortopeden gå in på datorn och kolla så får jag se vad de säger. Men mina aningar är att det INTE blir op den 8 mars.

Av barbamamma - 1 mars 2007 13:24

Jag blev på bättre humör när jag såg den här filmsnutten med Jim Carrey. http://www.youtube.com/watch?v=Pj4DRyIuEyI

Av barbamamma - 1 mars 2007 13:21

Finns det något värre än att vakna av migrän?Jag vaknade ca 5 i natt, släpade mig upp ur sängen och tog 2 tabletter av den nya migränsorten Eeze, sen så tog jag en kall handduk på pannan och la mig igen i hopp om att få sova lite till. Haha det trodde jag ja, det var inte så lätt det.Före 7 kom sambon hem från nattjobbet, så då hade jag slumrat till iallafall, även om jag kände mig som en levande död.När dottern gått till skolan och sambon lagt sig fick pojkarna frukost, sedan låg jag i soffan med kallt på pannan och 2st Eeze till i magen, jag blundade och slumrade till och från. Stackars barn deras mamma bara ligger i soffan och är dålig känns det som. Tur att de leker så bra och vi är ju i samma rum.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards