Alla inlägg under mars 2007

Av barbamamma - 11 mars 2007 11:00

hade jag igår. Dagen började mindre bra med mitt röda öga och så kändes det knepigt att jag fyllde år och sambon låg och sov till 11. Så innan dess blev jag inte firad, men jag fick teckning av dottern som hon ritat.Jag hade velat haft en smörgåstårta till idag, just för att slippa tänka på vad vi ska äta och så. Men vi hade inte beställt någon så jag kände mig besviken.När det ringde på dörren kom farmor med både en blomma en "flitiga Lisa" och presenter, jag fick ett par guldörhängen och ett förkläde. Sedan kom min kompis och man och jag fick en bukett röda rosor av dem. Så fick jag en massa doftljus och ett fint grattis kort där det stod att jag är bjuden på en båtresa med Cinderella med helpension.Åh vilken toppen bra present, vi som hade bokat den här båtresan redan, men nu fick jag den som present.Av sambon fick jag pengar till en valfri spabehandling på båten, vad underbart ljuvligt. Jag längtar redan.Sambon gjorde en helt underbart god smörgåstårta vad duktig han är. Han ville göra mig glad för att jag tjatat om en smörgåstårta hela veckan.Jag gjorde i ordning vanliga tårtan vi tog till kaffet, egentligen var vi proppmätta men lite tårta orkar man alltid med.Telefonen ringde det var min andra kompis som tänkte komma in en sväng med dottern, så då gjorde hon det. De kom lagom till tårtan.Tacos åt vi lagom till melodifestivalen började, himmel vad vi åt mycket igår. The Ark vann, låten var rätt ok. Men jag fattar inte att Tommy Nilsson inte fick ett enda poäng. Jösses var låten så dåligt, det tyckte inte jag.Barnen somnade på studs efter det var slut, vi andra kom i säng halv 1.

Av barbamamma - 10 mars 2007 10:31

35 år är det dags att fylla. Jag vaknade med ett igenkletat öga, det är illrött och gör ont. Jätteskoj, not. Jag blev inte så förvånad för jag har torkat snoriga näsor till höger och vänster hela veckan.Nåja det är inget att hänga läpp över, idag ska min bästa vän och man komma hit. Vi ska göra tårta, äta tacos och ikväll ska vi se melodifestivalen.

Av barbamamma - 9 mars 2007 11:49

I går eftermiddag var vi till Willys och storhandlade hela familjen. Det var jag som ville handla och jag sa barnen kan hänga med och hjälpa mig. Det gick bra vi kom ihåg allt till helgen, tårtbotten, grädde, tacostillbehör osv.Så trodde jag sambon skulle iväg och köpa present till mig, men det gjorde han inte.HmmmMen himmel vad jag var trött i morse, det kändes som någon slagit ner mig när jag sov. Pallar jag inte med något alls, hur ska det gå när jag måste jobba(vill inte jobba) och hinna med hem, barn, hämta lämna och hit och dit. Varför måste alla förväntas jobba?Jag skulle göra allt i världen för att kunna vara hemma med barnen till den minsta är minst 2-3 år.I höst börjar dottern 1an. Jag hinner knappt med så stor hon börjar bli.Här hemma har jag vikt tvätt, varit med sönerna, torkat minstingens snoriga näsa, ska det aldrig gå över.Sambons dumma(!!!) chef ringde i går innan vi åkte till affären. Han hade ringt runt och frågat om någon vill jobba över, det är kris med att en maskin inte får stå still för länge. Så klart sa sambon att han kan jobba. Åhhhh han jobbade i natt som han gör vanligtvis, nu sover han. Jag ska väcka honom kl 13 vill han. Så ska han iväg ca 15 och jobba hela em/natten, helst till 5 då killen kommer som jobbar helgskiftet.Jag då, jag fyller 35 år i morgon. Vi får gäster min bästa vän och hennes man kommer och firar mig + de sover över. Jag som hade hoppats på att bli firad på sängen, men det existerar inte här i vårt hem,inte i hans värld. Jag undrar Om jag blir firad med kaffe på sängen när jag fyller 50 år. Nu är jag ironisk.Det är bara lite dålig tajming på att jobba extra just nu, annars får han jobba extra, inte mig emot.

Av barbamamma - 7 mars 2007 22:30

Sonen nämnde inget mer om ont i örat, men vi får väl se hur det blir med det. Han verkar mer förkyld igen, suck. Minsta sonen har feber, jag tog den när jag märkte att han var varm. Då förstår jag varför han varit så kramig idag, lilla pluttis.Ikväll tog min sömntablett tidigare i hopp om att somna tidigare och få mer sömn. Jag hoppas också på att barnen sover det de behöver i natt.

Av barbamamma - 7 mars 2007 11:42

Stora sonen vaknade och grät klockan 6 i morse. Han hade ont i ena örat. Jag kröp ner hos honom och så låg vi där och myste och pratade, jag sov med ögonen iallafall, jag var rätt trött.Sambon kom hem före 7. Han hade cyklat till och från jobbet och blöt var han för det regnar ute idag.Efter en halv alvedon gjorde inte örat ont mer, men det klafsar i det säger han och han kliar sig ser jag.Lillpluttis är förkyld än, snoret bara rinner och jag vet inte hur mycket jag torkar, jag tappar räkningen. Stackars barnen.Jag är trött efter igår, vi var på 3 årskalas. Mycket fikabröd blev det, bara hembakat mums.

Av barbamamma - 6 mars 2007 12:14

Vad tror ni det kan vara?
jag har fått höra att det troligtvis är ytlig basalcellscancer.

Av barbamamma - 6 mars 2007 11:57

Kan jag inte lära mig att ta en sömntablett varje kväll så jag somnar skapligt och inte blir liggandes som en dö sill morgonen efter. I natt somnade jag efter klockan 1, låg och vred mig och sov dåligt, drömde massor av lustigt.I morse ville aldrig ögonen vakna kändes det som, gäsp.När dottern gått till 6 års åt vi frukost och så klart somnade jag till när jag lagt mig på soffan. Jag är inte sann som är så trött, och barnen får klara sig själva och leka. Jag är den sämsta mamman av alla tycker jag. Hädanefter tar jag en sömntablett kl 21 så jag somnar före 23 och kommer upp på morgonen utan att somna i soffan. Det går inte att ha det så här.

Av barbamamma - 5 mars 2007 11:18

Den här veckan hoppas jag att allas förkylningar går över. Det vore toppen för jag är så trött på att torka snoriga näsor. Lillpluttis hade feber i går, 38 stod den på. Jag har inte ens tänkt tanken på att tempa honom innan, så han har nog haft lite feber ett par dagar.Jag la mig sent igår, sambon var på konsert långt bort och jag kunde inte slappna av förrän jag fick sms av honom. Då var de nästan hemma, och jag la mig.I dag måste jag ta reda på om det blir handoperation eller inte i veckan. På eftermiddagen ska jag ner på stan själv *lyx för mig* ska köpa presenter till ett par stycken som fyller år i morgon. Det är lättare att köpa åt barn så det blir skoj.SenareJag stack ner på stan vid 14tiden och så gick jag igenom nästan alla affärer i hopp om att hitta något till en 6 åring, en 2 åring och en 3 åring. Hur lätt är det då?Ja inte så lätt för leksaker har de alla i överflöd.Till slut efter ett mcdonaldsbesök ahh cola (vad vore livet utan cola light)och många timmar senare köpte jag en vit topp på lindex till 2åringen, en maskeraddräkt till 3åringen och en glittrig hjärtatröja till 6åringen. Då var jag nöjd, trött och glad. Kom hem efter 18 var så trött så jag inte ens orkade duscha på kvällen som jag hade tänkt. Så sitter man här återigen med fulaste håret i stan.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards