Alla inlägg under mars 2007

Av barbamamma - 17 mars 2007 20:20

Tänk att det är 7 år sedan hon föddes till världen. Min lilla underbara envisa kära dotter!

Vi väckte henne med sång och paket, hon fick en massa kläder, en blockflöjt, bokmärksalbum, bokmärken, en uppslagsbok om djur osv.

Vi gjorde i ordning tårtan till fikat. Hennes kusiner kom hit då fick hon strumpbyxor, nattlinne, en bok "Ronny och Julia". Det var full fart här på barnen, skoj att leka och träffas för dem. Vi sjöng för dottern och åt mumsiga chokladmuffins med kola och tårta.


Av barbamamma - 16 mars 2007 16:54

Jag har varit nere på stan mellan ca 10-14.Mina fötter ramlar av snart, åh vad jag har gått. Apoteket fick jag gå till flera gånger, för när jag skulle hämta ut mina älsklingstabletter sa de att de inte var inringda, vilket de visst borde vara. Jag fick låna telefonen och ringa vc och kolla, de skulle vara inringda, men nej de fanns inte sa de åter igen på apoteket. Ännu en gång ringde jag vc och ännu en gång fick jag ta kölapp och DÅ fanns de inringda. HmffJag har köpt en massa kläder i present till älskade dottern som fyller 7 år i morgon. Så provade jag och köpte kläder till MIG SJÄLV. Skriv till tidningen det är sant. Jag köpte 2 tunikor, 1 par byxor, 2 toppar på kapp ahl.Minipluttis var med mig, han var så rar och sa knappt ett pip där han satt i vagnen. När jag höll på att svimma av hunger åt vi på mc donalds.Nu är jag hemma, de hade bakat chokladmuffins med kola och tårtbotten medan vi var iväg.Middagsdags snart, barnen vill ha blodpudding, vi andra ska äta potatis och kåldolmar.

Av barbamamma - 15 mars 2007 15:02

Jag tog både alvedon och ibutemin mot den. Jag har inte tid eller ork att gå med huvudvärk. Men jag vet att det är mensmonstret, jag hatar det. Det börjar smygande med molande huvudvärk så kommer migränen och DÅ ska man ha Eeze hemma. Det har inte jag, fy vad jag ångrar att jag inte tog mig tid att gå in på apotekeet igår när jag var på stan.Jag var så trött förut och huvudet kändes jobbigt av förkylningen, då la jag mig och sov 1 timme. Dumt nog utan öronproppar så jag fick inte alls den sömn jag behövde för att mota huvudvärken. Då vaknade jag med mer huvudvärk, bah.Lite positiva saker då, jag fick brev om orerationen, det blir 22/3 nästa torsdag. Karpaltunnelsyndrom har jag gått omkring med i *ja hur länge blir det, räknar* 2 år i sommar, det är inte klokt.

Av barbamamma - 15 mars 2007 14:48

om det är någon som hittar hit? Det skulle vara skoj om ni skrev en rad eller så.

Av barbamamma - 14 mars 2007 14:16

Jag fick besked om att jag får optid för handen nästa vecka. Iiiiiiiiiiiiiiiii vad läskigt jag svimmar. Nejvars men vad lättad jag känner mig att det ÄNTLIGEN ska bli av.Så skönt att det blir snart med, för valborg ska jag och vännerna åka spabåt då vill jag inte ha en bandagehand, då kan jag ju inte spaa och koppla av.När jag stod i duschen i morse fick jag ett infall att jag tar med de stora barnen på stan. Jag måste ju köpa presenter till den blivande 7 åringen. Så vi tog bussen ner till centrum och vi var på Lindex, Lasses leksaker, Kapp ahl, Br och H&M. Nästan alla affärer som jag ville till blev det, mer hann vi inte med.Barnen var så duktiga och skötte sig, jag hade dock med sulkyn, då åker jag gratis buss och så kan man lägga det man köpt i vagnen.Usch en nätvän har fått bältros. Hua jag tänker på när jag hade det, det gjorde så ont. Jag fick det från öpppna förskolan tror jag. Jag fick ingen medicin emot det för jag kom för sent till vc, det måste sättas in inom 3 dagar. Efter ett par veckor fick sonen vattkoppor fast jag inte var i närkontakt med honom(jag hade på magen) Så exakt 3 veckor efter att han fick det, fick dottern det.Det smittar enormt.

Av barbamamma - 13 mars 2007 15:43

Klockan 7 ringde mobilen så då var det bara att gå upp, fy min hals ömmar och jag drack en kopp te direkt.Dottern sa när hon åt frukost att hon ville stanna hemma från 6 års så då fick hon det. Hon är lite hostig så då kan hon vara hemma en dag. Det är ju inte skolplikt än.Jag pratade med mamma i telefon och berättade exakt hur mycket pengar hon har fått in på sitt konto. Hon har inte fått ett öre från fk sedan i november förra året, så det var inte lite pengar hon fick nu. Men de går ju åt kan jag lova. Bara för att fk inte betalar ut pengar slutar inte räkningarna att komma.De skulle ha en massa intyg och pappar och de har varit slöa med allt, usch. Äntligen slipper hon tänka på pengabiten!!!!Jag var till läkaren på vc idag, hon tog bla blodtrycket som denna gång var 135/75. Helt ok alltså. Nu jäklar vill jag ha en optid från ortopeden.Hon skrev ut recept på mina tabletter som börjar ta slut och så ska hon prata med deras kurator om en tid till mig.

Av barbamamma - 12 mars 2007 13:11

I morse var jag tydligen väldigt trött. Jag märkte inte när sambon vaknade och gick upp med lillpluttis. Dottern gick till skolan och jag sov vidare.Vid 9 bestämde sig mina ögon för att piggna till och få till det med skärpan, mitt röda öga kändes inte alls så illa som igår. Det ser mycket bättre ut och jag fortsätter badda med kamomillte. Jag hoppas kunna sätta i linserna senare idag, jag lider av att ha glasögon.Fy vad förkyld jag känner mig, jag snyter mig för fullt och halsen är lite ond, men jag överlever.Sambon jobbar kväll hela veckan, då tar jag en dag i taget och håller tummarna på att jag klarar ut allt med 3 barn på egen hand. Det är inte alltid det lättaste med en snart 7åring som är både trotsig och passiv. Så klart hänger brorsan på hennes beteende.Lilltotte han kör sitt eget race dvs superturboracet. Han är överallt, ska upp på borden, dra ner blomkrukor, dra fram sladdar.Det är härligt med barn och som tur är sover de bra på nätterna det tackar jag för.

Av barbamamma - 11 mars 2007 13:00

Eftersom jag varken haft lust eller hunnit med att promenera de senaste veckorna passade jag på idag. Det är roligt med sällskap och efterson kompisen och maken sov över här så föreslog ja att vi skulle gå ut. Barnen hängde med också, de var så duktiga på att gå.Vi åt upp resten av smörgåstårtan och vanliga tårtan innan de åkte hemåt.Dottern förvann iväg efter att hon träffade en klasskompis hon lekte med. Först var sambon ute och letade och sedan jag. Det tyckte inte min hals om, att cykla runt i full fart.Till slut kom hon hem och då blev det utegångsförbud och cykelförbud. Hon hade nämligen fått ut sin cykel, men så bytte hon cykel med sin kompis, och kompisen bara försvann med den.Hoppas hon lär sig att hålla reda på sina saker, för cykeln tar vi inte ut mer nu. Sommaren är inte här än.Kvällen avslutades med ett bad för barnen, sedan såg de Basil mus på dvd och hopp i säng.Jag slöade framför en katastroffilm på femman. Jag gillar katastroffilmer. Sambon spelade gitarr i köket, han passar på när tillfälle finns.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards